Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος αγόρασε μια νέα κάρτα γραφικών για ένα παλιό σύστημα. Η κάρτα έγραφε ότι έχει απαιτήσεις τουλάχιστον 2gb μνήμης ram. Το σύστημα του διαθέτει 1.5 gb.

Είναι δυνατόν η έλλειψη μνήμης να οδηγήσει σε προβληματική λειτουργία της κάρτας γραφικών?

Εγώ χωρίς να ξέρω τι σύστημα ακριβώς έχει υπέθεσα ότι το πιθανότερο πρόβλημα είναι να μην την σηκώνει το τροφοδοτικό του. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί το θέμα η μνήμη ?

Δημοσ.

Ένας φίλος αγόρασε μια νέα κάρτα γραφικών για ένα παλιό σύστημα. Η κάρτα έγραφε ότι έχει απαιτήσεις τουλάχιστον 2gb μνήμης ram. Το σύστημα του διαθέτει 1.5 gb.

Είναι δυνατόν η έλλειψη μνήμης να οδηγήσει σε προβληματική λειτουργία της κάρτας γραφικών?

Εγώ χωρίς να ξέρω τι σύστημα ακριβώς έχει υπέθεσα ότι το πιθανότερο πρόβλημα είναι να μην την σηκώνει το τροφοδοτικό του. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί το θέμα η μνήμη ?

Γιατί δεν γράφεις ολοκληρωμένα το σύστημα να μάθουμε και μεις τι σύστημα έχει? Windows 7 να υποθέσω ε?

Δημοσ.

Δεν έχει Windows 7. Δεν ξέρω ακριβώς το σύστημα του. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχει Windows XP και 1.5 gb μνήμη.

Και η δική μου άποψη είναι ότι αποκλείεται να ευθύνεται για το θέμα η μνήμη. Η αιτία κατά την γνώμη μου είναι είτε στην τροφοδοσία ή είναι προβληματική η κάρτα.

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι ενω ξεκιναει κανονικα κανει καποια κοληματα..

...όταν παίζει καμιά παιχνιδάρα ή FullHD; Που ίσως να μην το αντέχει ο επεξεργαστής;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...