Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω το εξης προβλημα δεν μπορω να συνδεσω το tablet μου με το Thomson TG585 v8 οταν απενεργοποιω την ασφάλεια του wireless απο το μενου του ρουτερ συνδεεται κανονικα επισης οταν επιλεγω ασφαλεια WEP παλι συνδεεται κανονικα (αφου πρωτα βαλω τον κωδικο που εχω ορισει)

αντιθετα οταν χρησιμοποιω ασφαλεια wpa/wpa2 (WPA-PSK Encryption)παρότι δινω τον σωστο κωδικο στο tablet μου βγαζει

''προβλημα ελεγχου ταυτοτητας'' τι ειναι αυτο?? και την μπορω να κανω για να εχω wpa/wpa2 στο ρουτερ αλλα και συνδεση απο το ταβλετ?? tnx a lot

Δημοσ.

Πιθανόν το tablet δεν υποστηρίζει WPA2 encryption, ίσως & WPA. Δοκίμασε με WPA, όχι WPA2. Έλεγξε τα χαρακτηριστικά του για να σιγουρευτείς. Ποιο μοντέλο είναι;

Δημοσ.

ελπιζω να σου ζηταει passkey και οχι pin.γιατι σε windows 7 εχω δει να μην ζηταει passkey αλλα να ζηταει το Pin που ειναι κατω απο το ρουτερ.και σε 7αρια συγκεκριμενα και σε vista του πατας να βαλεις το key αντι για το Pin αλλα σε γραφει και δεν παιζει.το εχω δει με thomson ειτε ta v8 ειτε τα v7 με νεο firmware.θα μου πεις tablet ειναι λογικα με android θα ειναι απλα το αναφερω.δοκιμασε να βαλεις το Pin που γραφει απο κατω το Thomson αντιγια το key.επισης δοκιμασε καποιον ευκολο κωδικο μονο με νουμερα να δεις.το λεω μηπως για καποιο λογο το tablet σου βαζει το πρωτο γραμμα με κεφαλαια οποτε για αυτο εχεις το θεμα αυτο.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

φιλε μου εχο ενα παρομιο προβλιμα εχο ενα linksys wag120n router και οταν παο να σινδεθο με το κινιτο μου λει προβλιμα ελεχου ταυτοτιτας μιποσ ξερι κανισ τι να κανο????

Δημοσ.

για αρχη δοκιμασε με το ρουτερ ξεκλειδωτο να δεις αν συνδεεται.και μετα βλεπουμε σταδιακα τι γινεται.επισης στο linksys ριξε και το τελευταιο firmware αμα δεν το εχει περασμενο.επισης στο ασυρματο θα εχεις καναλι απο 1 εως 11 .οχι 12 οχι 13.οχι radius servers οχι κλειδωμα με mac address κτλ.αστο ανοιχγτο και αν παιξειτοτε το κλειδωνεις μετα για να δεις.μπορει ασυμβατοτητα του κλειδωματος που εχεις με το tablet.Επισης εννοειται οτι οτι Update εχει βγει για το tablet περασε το.πχ νεα εκδοση android.firmware update Κτλ.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω. Εχω το Alcatel 997d, και ενω συνδεομουν μεχρι σημερα κανονικα στο δικτυο μου(Wind με το κλασσικο το λευκο του router), ξαφνικα μου βγαζει προβλημα ελενχου ταυτοτητας!

Δεν βγαζω ακρη.....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι απαντήσεις σας μ' έχουν σώσει από πολλές σπαζοκεφαλιές και σας ευχαριστώ γι' αυτό!!!

Λοιπόν, η τεχνολογία δεν είναι το ατού μου, υποτίθεται είναι για να μας λύνει τα χέρια κ όλο τέτοια μικροπροβλήματα βγάζει!! 

Άλλαξα πρόσφατα ρούτερ (το παλιό τα χε παίξει), το νυν είναι το zte zxv10 h201L. Σ' αυτό το ρούτερ συνδέεται ο σταθερός, το laptop με ασύρματο, το κινητό και το τάμπλετ. 

Συνέδεσα το ρούτερ, όλα μια χαρά έμπαιναν στο ίντερνετ, φεύγω ταξίδι (παίρνω κινητό και ταμπλετ μαζι μου και στο σπίτι που πήγα και ενώ ο κωδικός του ρουτερ ήταν στους αποθηκευμένους, το κινητό συνδέθηκε κανονικά, το τάμπλετ όχι). Επιστρέφω σπιτι και το τάμπλετ συνεχίζει να χει προβλημα σύνδεσης και με το ρουτερ του σπιτιού μου. Αλλάζω την ip στις ρυθμίσεις (όπως είδα σ ένα tutorial στο youtube), Τίποτα! δε θέλει να συνδεθεί για κανέναν λόγο! Βγάζει πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας ή συνδέεται για 2-3 δευτερόλεπτα και αποσυνδέεται αμέσως! Δοκίμασα reset και reboot στο ρούτερ, καμία διαφορά. 

Το κινητό είναι windows phone, το τάμπλετ lenovo. Υπάρχει περίπτωση το κινητό να σαμποτάρει κάπως το τάμπλετ? 

Βοηθήστε σας παρακαλώ, έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!!!!

Δημοσ.

Μαυτο το ρουτερ τι περιμενεις;;Ειναι για τα σκουπιδια!! Για δοκιμασε να αλλαξεις καναλι! Βαλτο στο 6, δοκιμασε, αν παλι δεν συνδεθει βαλτο στο 11.....απο κει και περα περιμενεις να απαντησει ο @poulinos που ειναι πιο σχετικος στα θεματα αυτα!

Δημοσ.

Μαυτο το ρουτερ τι περιμενεις;;Ειναι για τα σκουπιδια!! Για δοκιμασε να αλλαξεις καναλι! Βαλτο στο 6, δοκιμασε, αν παλι δεν συνδεθει βαλτο στο 11.....απο κει και περα περιμενεις να απαντησει ο @poulinos που ειναι πιο σχετικος στα θεματα αυτα!

Πως αλλάζω κανάλι? (σορρυ, είμαι άσχετη)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πρεπει να μπεις μεσα στο zte για να αλλαξεις καναλι.αν πας στην καρτελλα του wireless μεσα στο ρουτερ εκει που λεει για τον κωδικο πρεπει να σου εχει και channel. απο 1 εως 11 ή 13.βαλε καποιο αλλο περα απο auto.απεφυγε το 12 και το 13 επισης.τα αλλα στα στειλα και σε Pm

Πως αλλάζω κανάλι? (σορρυ, είμαι άσχετη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...