ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 εχω συνδεση κ το ρουτερ της hol alcatel ..το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω σε ολο το σπιτι μου καλο σημα wifi.. τι μου προτεινετε να κανω για να εχω καλυτερη εμβελεια σε ολο το σπιτι.?? παρακαλω οτι κ να μου προτεινετε να μπορει να γινετε ασυρματα..διοτι εκει που εχω εγκατεστημενο τωρα το ρουτερ.δεν μπορω να τραβηξω καλωδια ethernet..δεν βολευει καθολου... με ενδιεφερει μονο να βελτιωσω το σημα του wifi σε ολο το σπιτι..!! για πειτε ιδεες..?? ευχαριστω
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Να το βαλεις καπου ψηλα και οσο γινεται μακρια απο τοιχους και γωνιες. Απο τις ρυθμισεις του ρουτερ, να δεις σε ποιο καναλι εκπεμπει και να το αλλαξεις σε καποιο λιγοτερο κοινο, αν οι γυρω σου χρησιμοποιουν το ιδιο καναλι με εσενα. Αυτο θα το δεις με το inssider. http://www.metageek.net/products/inssider/
ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 δεν γινετε να το μετακινησω απο εκει που ειναι...η αληθεια ειναι λιγο χαμηλα σε εκεινο το σημειο αλλα προς το παρον δεν μπορω να το μετακινησω...οσο για το καναλι που λες θα το κοιταξω..!!! κατι τετοιο θα μου εκανε την δουελια που θελω..αλλα να συνδεθει ασυρματα με το ρουτερ μου..οχι με καλωδιο..λεω δεν γινετε..!! http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Modem-Router/Wireless-Access-Points/TP-Link-Wireless-Lite-N-Extender-150Mbps-TL-WA730RE.htm
ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πάρε αυτο και καθάρισες: Link τι ειναι αυτο αγαπητε..??κ πως δουλευει..??
idomeneas26 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τι ειναι αυτο αγαπητε..??κ πως δουλευει..?? Το τοποθετείς σε κάποια κεντρικο σημείο του σπιτιου, παιρνει το wifi απο το router σου και το αναμεταδίδει στο υπόλοιπο σπίτι.οδηγός
ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το τοποθετείς σε κάποια κεντρικο σημείο του σπιτιου, παιρνει το wifi απο το router σου και το αναμεταδίδει στο υπόλοιπο σπίτι.οδηγός σε ευχαριστω αγαπητε...να σαι καλα..!! πολυ καλη η προταση σου..Ελλαδα δεν υπαρχει καποιο καταστημα για αγορα.??
ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το έχει το multirama αλλα πανακριβο Link ευχαριστω..αν και καποιος αλλος εχει κ καποια αλλη δοκιμασμενη λυση..ας μου πει..!!
jim_p Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0637702&catid=050500 (με προλαβε)
ALXIOA Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 εδω αυτο παιδια την ιδια δουλεια κανει.??ποιες η διαφορες του..ειναι κ πιο φθηνο
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 ολα πανω κατω τα repeater κανουν την ιδια δουλεια.απο εκει και περα η τιμη εξαρτατε απο την μαρκα και εξαρτατε και απο τις δυνατοτητες.οι λυσεις ειναι 2 η μια λυση ειναι powerlines και η δευτερη λυση ειναι καποιο Repeater σαν το tplink που εγραψες.απλα δεν εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο Tp link.εχω δοκιμασει το tp link wa701nd και μαζι με το Firmware update μου πηρε 10λεπτα για να το σεταρω για φιλο.και παιζει οκ τοσο καιρο.το σεταρεις σαν universal repeater οχι σαν σκετο repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα