Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και ολες.

Αυτη τη στιγμη "σκαλιζω" το laptop του θεματος, μια και μετα απο υποπτη ( :-D ) χρηση του κατοχου του, κολλησε ενα φανταστικο ιο... Αφου του εδωσα τα αντιβιοτικα του, του εκανα βεντουζες, εντριβες κλπ.κλπ. και το εκανα... "ολοκαινουργιο", διαπιστωσα το εξης:

Οταν ανοιγω το My Computer, δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο, αφου το μηχανημα "παγωνει"... Το μονο που γινεται ειναι να πατησω Ctrl-Alt-Del και μετα τιποτα αλλο, κανω cancel και ολα ειναι μια χαρα... (ουτε log-off, ουτε switch user, τιποτα, απλα ενα cancel!) Αυτο μπορει να ξανασυμβει, μπορει και οχι. Σιγουρα ομως θα συμβει μετα απο restart...

Να σημειωσω οτι το μηχανημα αυτο το "εστησα" εγω πριν απο ενα περιπου μηνα με Seven 32bit Ultimate και ενω το αφηνα (τεσταρωντας το) ολοκληρα 24ωρα ανοιχτο, δεν κολλησε ΠΟΤΕ. Επισης, το μηχανημα αυτο χρησιμοποιειται καθαρα για απλες δουλειες, internet, Office κλπ. Δεν εχουν εγκατασταθει δηλαδη "βαριες" εφαρμογες, ουσιαστικα τιποτα απο την στιγμη που το παρεδωσα...(αγνο παρθενο μαλλι)

Το προβλημα που αναφερω στην αρχη με τον ιο δεν υπαρχει πια, το καθαρισα... (δεν νομιζω ετσι κι αλλιως να εφταιγε κατι τετοιο...)

Σκεφτηκα μηπως εφταιξε το γεγονος οτι ειχε ζεσταθει αρκετα, αλλα και παλι δεν ηταν αυτο, μια και το εσβησα,το ξαναναψα μετα απο ωρα και παλι "παγωσε"...

Τι λετε? Να εχει "χτυπησει" ο δισκος? (εναν εχει σε 2 partitions)

Σταυρος

ΔΙΟΡΘΩΣΗ!!! Μολις διαπιστωσα οτι "παγωνει" ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ!!! Δεν ειναι θεμα My Computer!!! Εκανα επαναφορα σε προηγουμενο σημειο, αλλα τιποτα!!!

Δημοσ.

Απ'οσο καταλαβα δεν εχεις κανει καποιο format.Οποτε μηπως δεν καθαριστηκε καλα ο ιος?Ο δισκος σου απο υγεια πως παει?

Δημοσ.

Απ'οσο καταλαβα δεν εχεις κανει καποιο format.Οποτε μηπως δεν καθαριστηκε καλα ο ιος?Ο δισκος σου απο υγεια πως παει?

Το σκεφτηκα κι εγω αυτο... Το γυρισα ομως πισω σε παλιο restore point, οποτε και να μην ειχε καθαριστει, δεν θα "φαινοταν"... Ο δισκος καλα ειναι, τον εχω τσεκαρει... Αλλωστε μου το κανει παντα μετα απο restart και μονο μια φορα... δεν θα επρεπε να μου το κανει συνεχεια?

Δημοσ.

Το οτι στο κανει μονο μετα απο καθε restart ειναι κουλο.Εχεις κανει restart και να δοκιμασεις να μπεις σε safe mode να δεις αν κανει το ιδιο?

Δημοσ.

Το οτι στο κανει μονο μετα απο καθε restart ειναι κουλο.Εχεις κανει restart και να δοκιμασεις να μπεις σε safe mode να δεις αν κανει το ιδιο?

Ναι. Κανει το ιδιο ακομα και σε safe mode. Μονο την πρωτη φορα... μετα ΟΚ...

Δημοσ.

Με μπερδεψες.Τι εννοεις την πρωτη φορα?Sorry ειναι και η ωρα τετοια :wacko:

Με το που θα ξεκινησει ο υπολογιστης, η πρωτη κινηση που θα κανω (π.χ. να ανοιξω ενα folder, ή το My Computer, ή τον Explorer) θα παγωσει. Θα κανω Ctrl-Alt-Del, θα πατησω cancel (σε αυτο το σημειο λειτουργει, σε οτιδηποτε αλλο ειναι "παγωμενο") και ολα θα πανε καλα, μεχρι το επομενο restart... Και παει λεγοντας...!!! Φοβαμαι οτι δεν γλυτωνω το format... Αλλα δεν ειναι παραλογο???

Δημοσ.

Επειδη ειπες οτι το κανει και οταν μπαινεις σε safe mode μηπως ειναι καποιο hardware problem???Κατσε να δεις τι θα σου πουν και καποιοι πιο εμπειροι απο μενα.Μπορεις να κοιταξεις στο event viewer μηπως αναφερει καποιο προβλημα

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε, με εναν απιστευτο τροπο... Εχασα ολο το χθεσινο βραδυ για να διαπιστωσω σημερα το απογευμα οτι ειχαν (ουσιαστικα) καταστραφει τα 2 πλαϊνα κουμπια του mouse (ειχαν "χωθει" μεσα) με οτι συνεπαγεται αυτο!!! Κι εγω νομιζα οτι ειχε "χτυπησει" ο δισκος!!! Πρωτη φορα τρωω τετοια νιλα!!! Τελος καλο ολα καλα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...