Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έκανα μάλλον πατάτα..Πήρα καινούριο πισί το συναρμολόγησα κ πήγα να εγκαταστησω windows...εκεί λοιπον που επιλεγεις σε ποιο δισκο να εγκαταστησεις,πατησα new για να κανω νέο partition και μετά πήγα να κάνω expand το system partition sta 300gb για να εγκαταστησω το λειτουργικο κ τα προγράμματα και να αφήσω το υπόλοιπο 1.7tb για storage.

Τώρα όμως δεν το βλέπω το υπόλοιπο 1.7...βλέπω μονο τα 300gb.το υπόλοιπο δεν εμφανίζεται πουθενά.

EDIT:Όταν πάω να κάνω φορμάτ ,μου δείχνει ότι είναι 300 gb το system partition κ το υπόλοιπο το έχει ως unpartitioned space.

Τι να κάνω για να το δουν κ αυτό το καψερό τα windows???Βοηθήστεεεεεεε :cry:

Δημοσ.

Θα πρεπει να κανείς partition και στο δεύτερο κομμάτι με τα 1,7 και να το κανείς φορματ αλλα δε θα κανείς εγκατάσταση windows εκει! Έτσι στο υπολογιστής μου θα έχεις c: 300gb & d:1.7tb! Νομίζω γίνεται κ μεσα απο τα windows αλλα δε θυμαμαι πως! Ψάξε τον πίνακα ελέγχου διαχείριση δίσκων κτλ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Θα πρέπει να φτιάξεις ένα νέο ntfs διαμέρισμα από τον ελεύθερο χώρο.

Αυτό μπορεί να γίνει από τη διαχείριση δίσκων των windows.

Από το start menu επιλέγεις:

Εργαλεία διαχείρισης -> διαχείριση υπολογιστή -> διαχείριση δίσκων

Αν δεν εμφανίζονται τα Εργαλεία διαχείρισης στα προγράμματα, κάνεις δεξί κλικ στο start menu, επιλέγεις ιδιότητες, προσαρμογή και τσεκάρεις την αντίστοιχη επιλογή.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες,τελικά πριν δω τα ποστς σας,έκανα φορμάτ πάλι και του εβαλα απλα στις επιλογες των windows "ΝΕW"...

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες,τελικά πριν δω τα ποστς σας,έκανα φορμάτ πάλι και του εβαλα απλα στις επιλογες των windows "ΝΕW"...

Καλά φορμάτ έκανες , αντί 30 δευτερόλεπτα δουλειάς απο τη διαχείρηση δίσκων ; :confused: :confused: :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...