galactic Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα καθώς αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα!! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: θέλω να μεταφέρω(αντιγράψω) το inbox από ένα λογαριασμό mail (yahoo) σε έναν άλλο λογαριασμό mail που έχει δημιουργηθεί σε δικό μου domain και τον οποίο διαχειρίζομαι μέσω outlook. Θα χρησιμοποιώ στο εξής τον καινούριο δεύτερο λογαριασμό, απλά θα ήθελα να περάσω όλα τα εισερχόμενα από το λογαριασμό που είχα μέχρι στιγμής. Είναι δυνατόν? Και αν ναι με ποιό τρόπο? Η βοήθειά σας θα ήταν πολύ χρήσιμη - Ευχαριστώ
platongr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θα συνδεθείς με imap και στα 2 accounts από outlook ή άλλη εφαρμογή και θα μεταφέρεις τα περιεχόμενα του ενός στον άλλο (drag n drop)
galactic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Θα συνδεθείς με imap και στα 2 accounts από outlook ή άλλη εφαρμογή και θα μεταφέρεις τα περιεχόμενα του ενός στον άλλο (drag n drop) Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω
galactic Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το δοκιμάζω αλλά....... Όταν συνδέομαι με imap μέσω outlook τι εισερχόμενο και εξερχόμενο διακομιστή βάζω για το yahoo? Χρησιμοποίησα το imap.mail.yahoo.com , σωστά? Έφταξα το λογαριασμό αλλά στα εισερχόμενα δεν βλέπω το inbox μου, δεν θα έπρεπε να το βλέπω? Ο άλλος λογαριασμός που θέλω να μεταφέρω τα mail είναι pop3. Θα πρέπει να συνδεθώ επίσης με imap και σ' αυτόν? Sorry που σας πρήζω, προσπαθώ να βρω απαντήσεις και από internet αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω Παιδία τα κατάφερα!! platongr ευχαριστώ πολύ Το δοκιμάζω αλλά....... Όταν συνδέομαι με imap μέσω outlook τι εισερχόμενο και εξερχόμενο διακομιστή βάζω για το yahoo? Χρησιμοποίησα το imap.mail.yahoo.com , σωστά? Έφταξα το λογαριασμό αλλά στα εισερχόμενα δεν βλέπω το inbox μου, δεν θα έπρεπε να το βλέπω? Ο άλλος λογαριασμός που θέλω να μεταφέρω τα mail είναι pop3. Θα πρέπει να συνδεθώ επίσης με imap και σ' αυτόν? Sorry που σας πρήζω, προσπαθώ να βρω απαντήσεις και από internet αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω Παιδία τα κατάφερα!! platongr ευχαριστώ πολύ Παιδία τα κατάφερα!! platongr ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα