petrostr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Σήμερα έκανα την αναβάθμιση σε ICS στο Samsung Galaxy SII μέσω Kies. Θέλω ξανά να κάνω τη διαδικασία ROOT στο κινητό μου, ακολουθώ αυτό τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 για το πως γίνεται το Root στο Galaxy S II με Ice Cream Sandwich (LPx). Όμως όταν πατάω τον συνδιασμό των τριών πλήκτων στην εκκίνηση του κινητού και μετά το Volume Up, το κινητό "παγώνει" στην οθόνη τον Android και λέει Downloading... με σκοπό να μην μπορώ να συνεχίσω τη διαδικασία του Root (με τα δύο αρχεία που έχω κάνει copy στην SDCard και πρέπει να κάνω apply update). ΣΗΜ. Πριν αναβαθμίσω το κινητό μου σήμερα σε ICS είχα ήδη το κινητό Root, αλλά με το Update το Root χάθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καμιά βοήθεια κανείς;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ορίστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν θα ανοίξουμε 500 τόπικ για το gs2... κλειδώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις