djnoizeteck Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλησπερα συμ-φορουμιτες! Δεν νομιζω να αποτελεσει διαφημηση η κατι τετοιο το παραπανω θεμα και να κλειδωθει! Αν υπερβαινει τους κανονες το φορουμ εννοειται να το κλειδωσει καποιος admin/mod! Λοιπον οσοι θελετε μπορειτε να με βοηθησετε με μια ψηφο σας,πολυ απλα πατωντας VOTE (το κιτρινο κουμπι) ΕΔΩ ---> http://www.movidacorona.com/dj/panos-gk/ Για οσους ενδιαφερονται να μαθουν τι ειναι,ειναι ενας διαγονισμος με djs οπου η ψηφοφορια ληγει σε 4 μερες! Ηδη ειμαι σε πολυ καλη θεση (17oς) και οι πρωτοι 16 με τους περισσοτερους ψηφους θα περασουν στο επομενο σταδιο! Οποτε ειμαι αρκετα κοντα στο να περασω 1-2 θεσεις ποιο πανω και να ειμαι κι εγω μεσα στην 16αδα που προχοραει στον επομενο γυρο! Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μας παρακαλανε οι πολιτικοι για τις 6 μαιου,τωρα αρχισανε και οι dj.
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Σημαντική όχι συμαντική... κρίμα με χάσες από ορθογραφία... Youngsters...
djnoizeteck Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 μας παρακαλανε οι πολιτικοι για τις 6 μαιου,τωρα αρχισανε και οι dj. Χαχαχαχαχα σωστοοος! Οι djs ομως δεν σας τα φαγανε! Σημαντική όχι συμαντική... κρίμα με χάσες από ορθογραφία... Youngsters... Edited! και thanks για την παρατηρηση
DJ_XLR8 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θα ακούσω πρώτα και μετά. καλή επιτυχία πάντως!
djnoizeteck Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Θα ακούσω πρώτα και μετά. καλή επιτυχία πάντως! Eλπιζω να σου αρεσει! Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα