SR71B Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Υπαρχει καποιος free video editor που να κοβει ενα αρχειο FLV (απο YouTube) απο ενα χρονικο σημειο (που θα του δωσω εγω) μεχρι ενα αλλο ... και να σωσει το καινουργιο κομματι στο ιδιο φορμα (FLV) η και καποιο αλλο (MPG, MOV, AVI, κλπ). Οσα δοκιμασα απο το νετ, ειτε σου ζητουν registration, ειτε σου κοβουν τα πρωτα δυο λεπτα, ειτε δεν μπορουν να ανοιξουν FLV αρχειο. Ακομα και εναν converter που δοκιμασα, μου εκανε convert μονο το πρωτο λεπτο του FLV !!!!
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 AviDemux2 μην ξεχνάς ότι μόνο πάνω σε iframe μπορείς να κόψεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις recoding,κατά τα άλλα μπορείς να κάνεις τα πάντα και εντελώς ελεύθερα
L-Griever Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλημέρα, Μπορείς να δοκιμασεις το xilisoft video splitter νομίζω έτσι λέγεται και xilisoft video editor είναι και τα τρία μαζί. Το splitter,copy και ένα άλλο δεν θυμάμαι.. Sent from my iPod touch using Insomnia
SR71B Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Να ευχαριστησω TheELF και L-Griever. Τα προγραμματακια ηταν ακριβως αυτο που ζητουσα. Να ρωτησω μονο σε ποιο φορμα εχω την μικροτερη δυνατη απωλεια ποιοτητας (εικονας και ηχου). Οχι οτι κανει μεγαλη διαφορα σε βιντεακια της πλακας οπως αυτα του Youtube ... αλλα να ... μου ανοιξατε την ορεξη !
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Από τα καλύτερα codec πλέων είναι τα X.264/H.264 που είναι και το στάνταρ για τα blueray Το όλο θέμα με της μετατροπές είναι να βλέπεις της αρχικές ρυθμίσεις με π.χ. το mediainfo και να βάζεις ανάλογες ρυθμίσεις εξόδου έτσι ώστε να μην χάνεις ποιότητα αλλά ούτε και χώρο ,αλλά αυτό είναι κάτι που θέλει αρκετές δοκιμές για αν αποκτήσεις εμπειρία.
SR71B Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα αρχεια MP4 ... ειναι γραμμενα σε codec συμβατο με H.264 ?
L-Griever Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Τα αρχεια MP4 ... ειναι γραμμενα σε codec συμβατο με H.264 ? Ίσως σε βοηθήσει κάπως το wiki? Εδώ είναι κάποιες πληροφορίες που μιλάνε για το MP4. Wiki Και εδώ για το H.264 H.264/MPEG-4 AVC
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κατεβάζεις σε mp4 από το youtube δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπή. Στο avidemux επιλέγεις σαν Output format το mp4 Muxer, μαρκάρεις αρχή και τέλος με το Α και Β και αποθηκεύεις το βίντεο. ΠΡέπει να βάλεις την κατάληξη μόνος σου (στην περίπτωση σου .mp4), γιατί το πρόγραμμα δεν την προσθέτει αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα