jimaras199696 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τηλεφωνο στον υπολογιστη μου και να μπορουν να μου τηλεφωνουν? Δεν θελω να παιρνω εγω μονο να με παιρνουν αλλα δεν θελω να πληρωσω κατι. Γινεται αυτο?
isay Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σας ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τηλεφωνο στον υπολογιστη μου και να μπορουν να μου τηλεφωνουν? Δεν θελω να παιρνω εγω μονο να με παιρνουν αλλα δεν θελω να πληρωσω κατι. Γινεται αυτο? Στο τελείως τζάμπα μόνο υπηρεσίες τύπου skype (skype, msn, vooo, bodlsed, κλπ). Εννοείται και οι άλλοι πρέπει να εχουν πρόσβαση στο νετ.
jimaras199696 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν το εξηγησα σωστα σηγνομη.Εγω εχω ενα web radio και ελεγα μηπως υπαρχει δωρεαν τροπος να με παιρνουν τηλεφωνο και να τους βγαζω στον αερα γι αυτο θελω να μπορουν να με παιρνουν και οχι να παιρνω .Εχω βρει μια γραμμη αλλα ειναι στο εξωτερικο και θα χρεωνονται πολυ γι αυτο θελω ελληνικο αριθμο .Υπαρχει κάποιος τρόπος?
discoboyminimal Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ενας μικτης οπου θα συνδεετε το τηλεφωνο(γραμμη οτε) ,μικτροφωνα, cdplayer η οτιδηποτε και θα μπενουν ολα στην εισοδο ηχου του υπολογιστη σου.
jimaras199696 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 ενας μικτης οπου θα συνδεετε το τηλεφωνο(γραμμη οτε) ,μικτροφωνα, cdplayer η οτιδηποτε και θα μπενουν ολα στην εισοδο ηχου του υπολογιστη σου. εκπομπες δεν γινονται μονο στο σπιτι μου,κανουν και καποιοι φιλοι μου, ο καθε ενας κανει απο το σπιτι του και γι αυτο θελω να χρησιμοποιουν και οι αλλοι αυτη την γραμμη γιατι για να φτιαξουν καινουρια θελει χρονο και χρημα.Υπαρχει τροπος να εχω μια γραμμη εγω και οι φιλοι μου και να πληρωναμε κανα 10 ευρω το πολυ τον χρονο η για ενα μεγαλο διαστημα? με ενδιαφερει να ειναι σε υπολογιστη.
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και αφού έχεις webradio γιατί δεν βάζεις τον κόσμο να σε παίρνουν με το skype;; (Δύσκολα να θέλει να πάρει κάποιος σε webradio που δεν έχει πρόσβαση σε net)
jimaras199696 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Και αφού έχεις webradio γιατί δεν βάζεις τον κόσμο να σε παίρνουν με το skype;; (Δύσκολα να θέλει να πάρει κάποιος σε webradio που δεν έχει πρόσβαση σε net) παιδια εφτιαξα νουμερο ενταξη ευχαριστω για την οποια βοηθεια φιλε TheELF εχω chat απλα το τηλεφωνο το θελω για να τους συνδέω στον αερα αν θελει κανεις να κανει καμια προταση για τι να βαλω στο radio που να τραβαει κοσμο μπορει να την πει
TheELF Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μα το skype βγάζει ήχο οπότε μπορείς να τον στρεαμάρεις στο webradio σου όπως το κάνεις και με τα τραγούδια,που έχω κολλήσει;Τι δεν κατάλαβα;;
jimaras199696 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μα το skype βγάζει ήχο οπότε μπορείς να τον στρεαμάρεις στο webradio σου όπως το κάνεις και με τα τραγούδια,που έχω κολλήσει;Τι δεν κατάλαβα;; Στο skype θα πρεπει 1ον να εχουν οι αλλοι και 2ον να με κανουν add ενω με το τηλεφωνο ολοι εχουν και ειναι ευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα