mertaghon Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πάντως τα 49€ επιπλέον είναι για το smartphone service pack που πουλαει το Multirama και νομιζω ότι αξίζει (αν φυσικά κάνουν αυτά που λέει)... όλοι και κάποιοι θα έχουν εμπειρίες από εδώ! Δλδ 299+49=348€ που λέμε... Ομολόγησε!!!!! Γιατί εσύ με παρέσυρες και παρήγγειλα!!!! Τι άλλα προβληματα έχει? ωχ busted η μικρη υπερθερμανση ειναι προβλημα ,και το 2χ και το gs2 υπερθερμαινονταν απλα λιγοτερο. το πρωτο ατριξ που ειχα υπερθερμαινοταν λιγοτερο ειναι η αληθεια.. αν υπερθερμαινεται πολυ το δικο σου χωρις πολλη ωρα σκισιμο,απλα ζητα αλλαγη. μην ανησυχεις το κινητο ειναι keeper,εννοω δεν ειναι της σειρας=το gs2 το πουλησα,το ατριξ ποτεεε~!~!!!! κιας υπερθερμαινεται,εχω 2 χρονια εγγυηση δε με νοιαζει,εσυ ομως προσεξε το,με 6 μηνες που χεις.. το λαπντοκ ειχε ενα καμμενο πιξελ,ζητησα αλλαγη,το επομενο δεν εκανε καλη επαφη το micro hdmi,οποτε το αλλαξα./.αμεσως τα βλεπεις αυτα ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ,αμεσως να το τσεκαρεις κινητο,λαπντοκ,εκει με το που τα παρεις!!!ωστε αλλαγη αμεσως. θα παρατηρησεις πως το πισω καλυμμα δεν ειναι σφιχτο σε ολα τα ατριξ,αν και στο δικο σου βλεπεις κενα,παλι ζητα αλλαγη,αλλα αυτο ειναι υπερβολη της υπερβολης,απλα για ομορφια και αλλωστε κεμμια σχεση με το κινητο που ειναι βραχος,ενα προσθετο καομματι ειναι το καλλυμα που για πρωτη φορα υπερκαλυπτει οοοολα τα επικινδυνα για γδαρσιμο σημεια,οποτε πληρως ebay-αναλωσιμο απο ολες τις αλλαγες μου δλδ μονο μια φορα το λαπντοκ δεν εκανε επαφη,οι αλλες ηταν υπερβολικες,μην ανησυχεις ειναι τζετ το κινητο και με το λαπντοκ ειναι πρωτοοο εργαλειο το service pack ειναι και διχρονη εγγυηση??αν ναι απλα παρτην!
mertaghon Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4087276#post4087276 orfea που στηριζεσαι για το μη ics? εμεις στο myphone σιγουρο το χουμε και απ[λα το περιμενουμε
gregdel Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Η τιμή πήγε στα 299€ και στο επίσημο σάιτ του μουλτιραμα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0629194&catid=100800
Orfeus Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4087276#post4087276 orfea που στηριζεσαι για το μη ics? εμεις στο myphone σιγουρο το χουμε και απ[λα το περιμενουμε Γενικες αναφορές παντου.Παντου λένε ότι θα αργησει.Εδωσα το S1 για να δω κατι διαφορετικο.Δε λεει να περιμενω κανα χρονο... το lapdock αραγε να δουλευει με κανα αλλο τηλ?
mertaghon Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 κανονικα οχι δεν κουμπωνουν,αλλα ηδη εχω παραγγειλει καλωδια για απο μακρια συνδεση ατριξ και λαπντοκ ,αν δουλεψει θα δουλευει και για ραζρ και για ατριξ2 διοτι εχουν ιδιες θυρες αναποδα. οποιος δε βαριεται ανοιγει και αναποδογυριζει θυρες λαπντοκ του ατριξ οποτε κανει κ για ατριξ 2. εγω σκοπευω να περασω πανω το ραζρ μαξ μολις βγει.. γενικα μας αγαπα η μοτο εχω καταλαβει και δινει πραμα στο λαο.. καλη αγορα.. ορφεα γινε μελος στο myphone και διαβαζε !!!ιδιο ονομα εχω κ εκει.
staman Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μετα απο επικοινωνια με motorola τα ευρωπαικα atrix που ερχονται απο Αγγλια και Γαλλια εχουν 1 χρονο εγγυηση απο Γερμανια ... κτλ 2 χρονια εγγυηση! Τα ελληνικα μαγαζια δεν ειναι απαραιτητο οτι εχουν ελληνικο atrix αρα ρωταμε παντα χωρα εισαγωγης. Ισχυει και για κανονικα και για online μαγαζια. πχ στο expansys εχουν αγγλικο atrix
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα