Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τι ειδους παιχνιδι το θες?

Επειδη ειμαι φαν των fps, θα ελεγα βαρυ για fps γιατι ειναι πιο ευκολο να το σταματησεις οταν κανεις αποτομες κινησεις.

Δημοσ.

και εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Τα πολύ ελαφριά είναι καλύτερα για χρήση στο ιντερνετ ή για λόγους φορητότητας παρά για gaming.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα της Microsoft που περιέχουν βαρίδια με τα οποία ρυθμίζεις το επιθυμητό βάρος όπως σε βολεύει.

Δημοσ.

Για τι ειδους παιχνιδι το θες?

Επειδη ειμαι φαν των fps, θα ελεγα βαρυ για fps γιατι ειναι πιο ευκολο να το σταματησεις οταν κανεις αποτομες κινησεις.

Μήπως τα λες ανάποδα;

Δημοσ.
εχω το http://www.sharkoon.com/?q=en/content/fireglider-black και εχει ριθμησει βαρους... το θεμα ποσο βαρος να το βαλω???

Τι ειδους ερωτηση ειναι αυτη... Ο καθενας εννοειται οτι βολευεται και με διαφορετικη ρυθμιση. Βρες απο μονος σου με δοκιμες αυτη που σου ταιριαζει καλυτερα!

Δημοσ.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα της Microsoft που περιέχουν βαρίδια με τα οποία ρυθμίζεις το επιθυμητό βάρος όπως σε βολεύει.

Ευρεία γκάμα των gaming mouse έχουν βαρίδια για ρύθμιση βάρους ανεξαρτήτου brand.

Δημοσ.

Corsair M60 http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=119136&category_id=61&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=2

Έχει βαρίδια και ένα κουμπί sniper mode που πατώντας το κατεβάζει το dpi για να σημαδέψεις στιγμιαία με άνεση και αφήνοντάς το επιστρέφει στο dpi που έχεις ρυθμίσει.

Δημοσ.

ή αγοράζεις ένα trackball,το μαθαίνεις και δεν χρειάζεσαι πλεον να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ ελαφρύ/βαρύ mouse

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, ειδικά στο BC2, οι μακρινές είναι ένα πρόβλημα.

Το έχεις το mouse?

Ναι. Με το sniper button κατεβάζεο το dpi στο 800, ή όπου το ρυθμίσεις εσύ και σημαδεύεις με άνεση. Άλλες εντυπώσεις είναι ότι πρόκειται για πολύ στιβαρή κατασκευή, η ροδέλα μου φαίνεται κορυφαία στην αίσθηση και είναι αρκετά μεγάλο στο μέγεθος για το χέρι μου. Αντικατέστησε το G9X Logitech, από το οποίο το μόνο παράπονο που είχα ήταν το σχετικά μικρό για μένα μέγεθος.

Δημοσ.

Έχω το G9 το απλό, αλλά το λειτουργώ χωρίς software.

Στα specs γράφει πως κατεβαίνει ως τα 200dpi..εδώ έχουμε θέμα προς διαλεύκανση..

ή όπου το ρυθμίσεις εσύ

Και στο μηδέν αμα θες πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...