Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο μονο που εχω να σου πω εγω φιλε, ειναι στο οτι θα σαι ενα κλικ καλυτερα απο αποψη αυτονομιας, μιας και ως γνωστον η μπαταρια του lg ειναι για κλαματα, για την αξια του κινητου ;)

Δημοσ.

Εγώ android θα έπαιρνα το one S αυτή τη στιγμή.

Αφού λοιπόν δε θέλεις wp, και επειδή το iphone είναι ακριβό, μπορείς να δεις το one S ή το galaxy nexus, αλλά προσωπικά μου φαίνεται αρκετά μεγάλο. Το one S έχει για μένα το ιδανικό μέγεθος, έχει πιο όμορφο περιβάλλον κτλ. Νομίζω πως δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το nexus, υποθέτω, λόγω pure android, αλλά δεν έχω δει και πολλά videos με το one S.

Το δεύτερο κακό είναι στις αναβαθμίσεις, δε ξέρεις πότε θα στις δίνει η htc.

Δημοσ.

οποτε που καταληγουμε??

Ειμαι πολυ μπερδεμενος γμτ...

Το nexus δεν με προβληματιζει σαν μεγεθος

Σε συγκριση με το htc ποιο θεωρειτε καλυτερο??

Απο την αλλη το s2 παραμενει ενα παρα πολυ καλο κινητο αλλα σημερα που το σκεφτομαι ποιο ωριμα νομιζω οτι εχει το χειροτερο value for money κ ως καινουριο αλλα κ ως μεταχειρισμενο (γελαω πολυ με κατι τιμες που βλεπω στις αγγελιες)

Μεταξυ των 2 samsung επισης απο reviews που εχω δει το s2 υπερτερει μονο σε games σε ολα τα αλλα χανει...

Δημοσ.

για μενα η καλυτερη αγορα αυτη τη στιγμη στα δυπυρηνα ειναι το galaxy nexus στα 400 ευρω καινουριο.αφου το διαθετεις αυτο το ποσο παρτο με κλειστα ματια

Δημοσ.

Ο κυβος ερριφθη

Αγορασα το galaxy nexus

Σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη

καλοριζικο φιλε.για μενα εκανες την καλυτερη αγορα.ισως ειναι το μοναδικο κινητο που τρεχει καλα η ics.εχει και αρκετες custom που θα σου αρεσουν.

Δημοσ.

Δεν χτυπάς κανα lumia 800 που η τιμη τους εχει πέσει δραματικά..και στα 260€ το βλέπεις στις αγγελίες...... :whistle:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...