StoR@GE Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ενα κινητο μεχρι 400 ευρω! Android θα ηθελα αλλα πειτε μου και για αλλα Os!
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σας παιδια θα ηθελα να μου προτεινεται ενα κινητο μεχρι 400 ευρω! Android θα ηθελα αλλα πειτε μου και για αλλα Os! Galaxy SII η Μotorola RAZR θα κοιτουσα σε αυτα τα χρηματα. Χperia S και HTC One S ειναι καπως εκτος budget. Το HTC Titan στα 350 ειναι αρκετα καλη επιλογη αν σ'αρεσει η μεγαλη οθονη και τα windowsphone (εχει παρα πολυ καλη καμερα)
arxaggelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Σε πολύ λίγο βγαίνει το Galaxy S III. Οπότε η τιμή του ΙΙ θα αρχίσει να πέφτει σημαντικά και θα μπορείς να πάρεις ένα εξαιρετικό smartphone με αρκετά λιγότερα από αυτά που δίνεις τώρα. Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App
christs Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ο φιλος μου ο arxa καλα τα ειπε. galaxy s2 σε ενα μηνα.
StoR@GE Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν παμε το πόσο στα 530? Και αν μπορείτε να μου προτείνετε δύο κινητά μαζί μέχρι αυτή την τιμή!
christs Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν παμε το πόσο στα 530? Και αν μπορείτε να μου προτείνετε δύο κινητά μαζί μέχρι αυτή την τιμή! μαζι?? προσωπικα θα προτεινα atrix + Neo V, 300 + 200 ευρω = 500 ευρω. αλλα ολα ειναι ρευστα, ειδικα οι τιμες τους αυτην την περιοδο.
StoR@GE Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το atrix απο οτι βλεπω ειναι λιγο παλιο και εχει 2.3... Για το Neo V συμφωνω! Αν πουμε το Neo V αρα -200 ευρω μας μενουν 330 μαχ 380 τι μπορω να παρω αλλο! Τα κινητα θα αγορασθουν απο καταστημα vodafone!
christs Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το atrix απο οτι βλεπω ειναι λιγο παλιο και εχει 2.3... Για το Neo V συμφωνω! Αν πουμε το Neo V αρα -200 ευρω μας μενουν 330 μαχ 380 τι μπορω να παρω αλλο! Τα κινητα θα αγορασθουν απο καταστημα vodafone! Custom Rom IcS ο κολλητος μου στο Atrix του, και το κινητο ειναι κατι παραπανω απο θηριο. Μην κολλας σε τετοια πραγματα, για android κινητα μιλαμε. Και μονο που θετεις θεμα βονταφον, περα απο το Neo V, που το εχει σε καλη τιμη, δεν εχω να σου προτεινω απολυτως τιποτα αλλο, το μαγαζι ειναι κ@λ@πιασμα σε σχεση με τις τιμες που μπορεις να βρεις σε ηλεκτρονικα καταστηματα. Οποτε, αυτο που θα σου προτεινα υπο νορμαλ συνθηκες, δηλαδη το S2 σε ενα μηνα που θα κανει τοσο (μαξ 380), ειμαι πεπεισμενος οτι στη βοντα ακομα θα το εχουν καπου στα 450... edit και το atrix να θελες, δε νομιζω να το βρεις 300 στη βοντα. νομιζω σε καποια αλλα μαγαζια, το εχουν σε τετοια τιμη.
orlox Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Το atrix απο οτι βλεπω ειναι λιγο παλιο και εχει 2.3... Για το Neo V συμφωνω! Αν πουμε το Neo V αρα -200 ευρω μας μενουν 330 μαχ 380 τι μπορω να παρω αλλο! Τα κινητα θα αγορασθουν απο καταστημα vodafone! Ολα σχεδον εχουν 2.3. Παλιο δεν το λες το Atrix με τιποτα. Ακομα ειναι κοντα στη πρωτη 10αδα αλλα σαν Value for money ειναι 1-2 μαζι με το optimus 2x. Θα προτιμουσα optimus 2x παντως και Neo V αντι για το atrix. Εχει πιο ωραια οθονη, καμερα, ραδιοφωνο, unbrickable, περισσοτερες - ποιοτηκοτερες roms Εχει λιγοτερη ram, εσωτερικη μνημη, αναλυση (σε ποιοτητα της οθονης - χρωματα υπερτερει) και φυσικο μεγεθος (το ατριξ ειναι μικροτερο με ιδιο μεγεθος οθονης) ΥΓ. Δεν θα συνηστουσα σε κανεναν ακομα να βαλει ICS. Αυτο γιατι οι developes ακομα βγαζουν Updates. Πολλες εφαρμογες εχουν προβληματακια, οι εταιριες ακομα το δουλευουν να παιζει σωστα στα κινητα. Πολλοι τρελενονται με καθε καινουριο update αλλα οπως ειναι τα πραγματα ολα τα νεα major versions ειναι beta οταν τα βγαζουν και μιλαω για ολες τις πλατφορμες. Οποτε καντε υπομονη
panakart Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Απο μενα Lumia 800,Htc Titan λατρευω την Smoothness χρηση των windows phones...
StoR@GE Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και εμενα μου αρεσει τ Smoothness τν windows phone αλλα δν θελω windows phone!!! για πολλους λογους. Εχετε να μου προτεινετε αλλο?
humanoid Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Και εμενα μου αρεσει τ Smoothness τν windows phone αλλα δν θελω windows phone!!! για πολλους λογους. Εχετε να μου προτεινετε αλλο? Ένα πολύ καλό κινητό στα 300 παρά κάτι ευρώ είναι αυτό εδώ. Στο λέω γιατί το έχω χρησιμοποιήσει και μου έκανε τεράστια εντύπωση η αυτονομία κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο η ταχύτητα του.
nikoskon Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Βρε συ humanoid, μιας και αποκλειστικά μας δείχνεις τηλεφωνα που φέρνει η Wind, χωρίς να υπονοώ κάτι, απλά σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις υπάρχει και το skroutz.gr για έρευνα που δεν είναι site παροχου κινητής τηλεφωνίας. Στα 300€ θα κοιτούσα για Optimus 2X. Sent from Galaxy S using Insomnia
pigos23 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Μιας κ κλειδωθηκε το θεμα μου (παρολο που αναφερομαι σε 3 συγκεκριμενα κινητα κ οχι γενικα) ξανα postαρω εδω Μετα λοιπον απο την ικανοποιητικη συνυπαρξη με το Lg optimus 2X ηρθε η ωρα να αλλαξω κινητο Το budget einai στα 400 euro ταβανι Το κινητο θα χρησιμοποιειτε για Internet (κ μεσω 3g στην δουλεια) , λιγες κλησεις , 1 φορα στο τοσο κανα game κ λιγο music Oποτε καλο ειναι να εχει (για android) καλη μπαταρια (στο lg το 3g την καταπινε την μπαταρια) Οι επιλογες που εχω καταληξει κ θελω την γνωμη σας ειναι Htc One s (used) Εχω διαβασει τα καλυτερα για το κινητο κ πιστευω οτι σαν μεταχειρισμενο σε αυτην την τιμη αργα ή γρηγορα θα το βρω Samsung galaxy Nexus (new) Pure android κ μου αρεσε οταν το ειχα δει που το ειχε ενα φεγγαρι ο ξαδελφος μου.Με προβληματιζει λιγο το μεγεθος της οθονης οποτε οσοι εισαστε χρηστες πειτε μου αν αντεχονται οι ιντσες.... Samsung Galaxy S2 (new) Eδω τι σχολιο να κανω...Δεν χρειαζετε Οσοι γνωριζετε σχετικα please inform me για την αυτονομια κ στα 3... Ευχαριστω κ περιμενω γνωμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα