Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, σκέφτομαι να αγοράσω ένα tv tuner (ή DVB hybrid ή DVB-T) και έχω μπερδευτεί λίγο... Λοιπόν, εγώ ψάχνω ένα που να είναι συμβατό με windows 7, να πιάνει ψηφιακά κανάλια και κυρίως να είναι αυτόνομο από θέμα σήματος, δηλαδή να μην χρειάζεται να τραβήξω καλώδιο απ την κεραία που έχω στην ταράτσα...

Έχω βρει ένα Asus αλλά κάνει γύρω στο 50αρικο το οποίο λέει ότι έχει δική του κεραία η οποία έχει καλό σήμα, αλλά αυτό έχει και telecontrol το οποίο δεν θα το χρησιμοποιώ, οπότε γιατί να το πληρώσω;;

ΥΓ αν γίνετε να είναι δοκιμασμένο :-)

Δημοσ.

hybrid = πιανει αναλογικα και ψηφιακα καναλια ...

Και καποιο δοκιμασμενο να σου προτεινει καποιος , ειναι θεμα σε ποια περιοχη εισαι σε σχεση με την κεραια μεταδoσης , δηλαδη αν μπορεις να πιασεις καλο σημα ασχετα αν ειναι καλο ή οχι το tv-tuner ...

Δημοσ.

Με το Crypto 50 από το MediaMarkt στα 15ευρώ δεν μου πιάνει τίποτα με την δικιά του κεραία, ενώ με του σπιτιού τα πιάνει όλα.

Δημοσ.

Εγώ πήρα DVB-T και δεν πιάνει τπτ. Το έχω συνδέσει με εξωτερική κεραία. Κάνει scan και δεν βρίσκει τπτ.Το έχει συναντήσει κανείς άλλος?

Δημοσ.

Εγώ πήρα DVB-T και δεν πιάνει τπτ. Το έχω συνδέσει με εξωτερική κεραία. Κάνει scan και δεν βρίσκει τπτ.Το έχει συναντήσει κανείς άλλος?

Σε ποια περιοχή μένεις.Το ψηφιακό δεν πιάνει?Ποιά κάρτα πήρες?

Δημοσ.

Εγω στο Βολο, δεν πιανει καθολου ψηφιακα... Μονο αναλογικα κι αυτα χωρις ηχο, μηπως κανω κατι λαθος;

Ποιό tv tuner έχεις αγοράσει?

Δημοσ.

Δε ξερω, το ειχα παρει πριν πολλα χρονια απ το eshop και χτες το ξεθαψα (νομιζα οτι το ειχε πεταξει η μανα μου :mrgreen: )

Παντως το εδιναν με κατι drivers και λογισμικο Pinacle, τα οποια δεν τα εχω...

Drivers βρηκαν μονα τους τα 7αρια, ευτυχως!! ;)

Δημοσ.

Θα μ ενδιεφερε και μενα ενα tv-tuner,ν υποστηριζει και αναλογικο και ψηφιακο σημα εαν γινεται..Γιατι εχω δυο monitor πανω στο γραφειο μου..!!Καμια προταση??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...