chris14s3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας έχω ένα dell latitude από έναν φίλο μου του οποίου του είχε πέσει κάτω. Τον πήρα τον έλεγξα και συμπέρανα ότι έχει χτυπήσει ο δίσκος (Seagate 160 sata). Πήγα αγόρασα έναν καινούργιο δίσκο (Seagate 250 sata) όμως όταν κάνω την εγκατάσταση των win7 με ένα δικό μου cd κάνει την διαμόρφωση και μου φτάνει ως εκεί που λέει «το πρόγραμμα εγκατάστασης προετοιμάζει..) και παραμένει εκεί για ώρες ως που στο τέλος μη αντέχοντας άλλο σβήνω μόνος μου το μηχάνημα. Ξέρεται τη μπορεί να παίζει.
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας έχω ένα dell latitude από έναν φίλο μου του οποίου του είχε πέσει κάτω. Τον πήρα τον έλεγξα και συμπέρανα ότι έχει χτυπήσει ο δίσκος (Seagate 160 sata). Πήγα αγόρασα έναν καινούργιο δίσκο (Seagate 250 sata) όμως όταν κάνω την εγκατάσταση των win7 με ένα δικό μου cd κάνει την διαμόρφωση και μου φτάνει ως εκεί που λέει «το πρόγραμμα εγκατάστασης προετοιμάζει..) και παραμένει εκεί για ώρες ως που στο τέλος μη αντέχοντας άλλο σβήνω μόνος μου το μηχάνημα. Ξέρεται τη μπορεί να παίζει. γιατι δεν δοκιμαζεις αλλο dvd με windows? κανε αυτο πρωτα και μετα δες τι μπορει να ειναι. ισως να χαλασε καπως και το optical drive που διαβαζει το dvd εγω θα δοκιμαζα να κανω και ενα bootable usb με τα win7 για την εγκατασταση
chris14s3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχω δοκιμάσει και με άλλο cd όμως πάλι τα ιδία έκανε. Έλεγξα και την μνήμη με mentest και έδειξε ότι είναι εντάξει. Απλώς παρατηρώ ότι όταν το αφήνω αρκετή ώρα ανοιχτό μόλις το ακουμπώ με κτυπάει το ρεύμα.
aris73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Επειδη ειναι θεμα ρευματος δεν το πας καλυτερα σε καποιον τεχνικο;
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Καλησπέρα σας έχω ένα dell latitude από έναν φίλο μου του οποίου του είχε πέσει κάτω. Είσαι σίγουρος ότι είχε χτυπήσει μόνο ο δίσκος και όχι τίποτα άλλο εντός motherboard / σύνδεση σκληρού με motherboard ??? τον παλιό 160αρη τον τοποθέτησες σε αλλο σύστημα να δεις ότι είναι χτυπημένος ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα