ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γνωρίζει κάποιοσ να ενημερώσει σχετικά με την δυνατότητα σύνδεσης δίσκου ide σε μητρική με sata μόνο. Τι απαιτειται??
Αλκης K. Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) βαζεις αυτο Link και καθαρισες Επεξ/σία 25 Απριλίου 2012 από Αλκης K.
chralexo Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτό είναι το εξάρτημα που θες, αλλά νομίζω πώς με μετατροπέα δεν μπορείς να βάλεις λειτουργικό ,δηλαδή να κάνεις boot. Στο λέω σε περίπτωση που θες να βάλεις τον IDE σαν πρώτο.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτό είναι το εξάρτημα που θες, αλλά νομίζω πώς με μετατροπέα δεν μπορείς να βάλεις λειτουργικό ,δηλαδή να κάνεις boot. Στο λέω σε περίπτωση που θες να βάλεις τον IDE σαν πρώτο. Έτσι είναι αλλά σε μερικούς δίσκους χωρίς να ξέρω τι κάνει την διαφορά, κάνει και boot, αλλά σε εμένα αυτοί μειοψηφούσαν. Καλό λοιπόν είναι να μην bootαρεις από αυτόν.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 64 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ευχαριστω. για δευτερο τον θελω να παω δηλ στον αντάπτορα?? χρειαζεται και καμια μετατροπη για το ρευμα ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα