Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Βρήκα αυτό το site και βρήκα μια Aston Martin και θέλω να κάνω ένα βίντεο σαν και αυτό:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=WYdoXe7yUOE#t=128s

Ξέρω είναι λίγο δύσκολο (για εμένα γιατί δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το 3ds Max μόνο με το Maya από Autodesk και αυτό τα βασικά). Θέλω κανονικά καπνούς αποτυπώματα από λάστιχα... Αλλά έχω ένα πρόβλημα (δεν ξέρω άμα είναι όντως πρόβλημα) στο project φαίνονται κάτι τελείες (δείτε τα τζάμια)Untitled-2.jpg

Δημοσ.

Ε, κάντο ένα render σε χαμηλή ανάλυση να δεις πως φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα.

Πάντως κι εγώ θα ήθελα να αποκτήσω την aston martin αλλά όπως έχουν τα πράγματα θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός.

Τέλος, δεν είναι λίγο δύσκολο αλλά πολύ δύσκολο αυτό που θέλεις (αν κρίνω από τις γνώσεις σου πάνω στο θέμα από τα άλλα threads που άνοιξες). Πρέπει να μάθεις πρώτα για camera tracking, joints, volumetrics, particles, surface mapping και άλλα τέτοια καλούδια. Επίσης λίγες γνώσεις πάνω σε τεχνικές σκηνοθεσίας δεν θα πάνε χαμένες.

Ξεκίνα με κάτι πιο απλό, π.χ. μια μπάλα από χρώμιο που να κινείται σε ένα επίπεδο με τετράγωνα σκακιέρας (chrome ball over checkered ground).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...