xanthigate13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Καλησπερα παιδια μια βοηθεια θελω εχς κολλησει εναν ιο και δν με αφηνει να κανω φορματ τον π,σι μου, δηλαδη κανει κανονικα reboot και οταν μου λεει press any key δεν πατιεται κανενα κουμπι για να ξεκινησει τι μπορω να κανω σε αυτη τι περιπτωση?
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αυτό αποκλείεται να έχει σχέση με τον ιο.... μήπως το keyboard τρώει κόλλημα? usb/ps2? στο BIOS μπαίνει με del?
xanthigate13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αλλαξα και πλητρολογιο φιλε μου εχς και usb κ πσ2, στα bios μπαινει με delete τι κανω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ετσι...Το πιο πιθανο το πληκτρολογιο....Βαλτο σε πισω usb αν ειναι τετοιο
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αλλαξα και πλητρολογιο φιλε μου εχς και usb κ πσ2, στα bios μπαινει με delete τι κανω? άρα keyboard ok. το cd της εγκατάστασης είναι σίγουρα ok? σε άλλο pc bootarei?
xanthigate13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δεν το δοκιμασα φιλε, απλα με το ps2 πληκτρολογιο το δουλευα εγω εκανε ενα κολλημα και δοεν δουλευε μετα με εκεινο μετα πηρα το usb δουλευει τωρα σου ειπα πιο πανω γτ εχς ιο γτ τελευτα κατι επαθε ο π σι μου και στην επιφανεια εργασιας στα εικονιδια μου καθονται σαν να ειναι μαρκαρισμενα κ κολλαει σε ενα παραθυρο..ανεβαζω εικονα να καταλαβεις το μπλε γυρο γυρο στα εικονιδια το αλλαζεις αλλα δεν φευγει και οταν κανεις στην επιφανεια ανανεωσει με δεξι κλικ βγαινει αργα οτι χρωμα εχει στα εικονιδια, καταλαβες?
tsakonas Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εγώ ναι αν και έτσι όπως γραφεις, είναι άθλος.., εσύ μάλλον όχι.... τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τον ιο? το φόντο είναι στα shortcuts... ίσως έχεις ιο, ίσως malware κανε ένα full scan με malware bytes/super antispyware/ any antivirus και μετά τα ξαναλέμε για format αν χρειαστεί....
xanthigate13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 τιποτα φιλε μοθ ξανα το ιδιο...τωρα ι κανω?
aris73 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ξεκινα τον υπολογιστη με μια διανομη Linux. Πως συμπεριφερεται;
xanthigate13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 οταν λες να ξεκινησω να περασω linux? να κανω φορματ με λινουξ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα