Kostas_xolargos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Λοιπον αγορασα την εφαρμογη av player για να βλεπω ταινιες στο ipad μου η στο iphone μου.Απο οτι καταλαβα αυτην την δουλεια κανει.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει,μπορει να μου εξηγησει πως μπορω να περασω αρχεια απο το πισι στο κινητο? βασικα προσπαθω να κανω upload απο τον browser αλλα κολλαει το αρχειο δεν παει ποτε πανω απο 0% τι κανω λαθος ξερετε?
isay Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Λοιπον αγορασα την εφαρμογη av player για να βλεπω ταινιες στο ipad μου η στο iphone μου.Απο οτι καταλαβα αυτην την δουλεια κανει.Αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει,μπορει να μου εξηγησει πως μπορω να περασω αρχεια απο το πισι στο κινητο? Πέρασμα αρχείων στο iphone Λύση Α: Καλώδιο usb και Itunes Λύση Β: Με Wifi (κοίτα για wifi εντος του app) Δες το παρακάτω βίντεο. Θα σε βοηθήσει αρκετά http://www.youtube.com/watch?v=vGbuq_OJINU βασικα προσπαθω να κανω upload απο τον browser αλλα κολλαει το αρχειο δεν παει ποτε πανω απο 0% τι κανω λαθος ξερετε? Μήπως στη συσκευή σου εχεις os 4.x; Διαβάζω στο site τους, οτι για εκδόσεις 4.x υπάρχει bug με το wifi και crash η εφαρμογή EDIT: Μήπως εμφανίζει 0% μεχρι να ανέβει ολο το αρχείο; Ανέβασε ενα μικρο Mp3 και παρατήρησε το ποσοστο
Kostas_xolargos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Πέρασμα αρχείων στο iphone Λύση Α: Καλώδιο usb και Itunes Λύση Β: Με Wifi (κοίτα για wifi εντος του app) Δες το παρακάτω βίντεο. Θα σε βοηθήσει αρκετά http://www.youtube.com/watch?v=vGbuq_OJINU Μήπως στη συσκευή σου εχεις os 4.x; Διαβάζω στο site τους, οτι για εκδόσεις 4.x υπάρχει bug με το wifi και crash η εφαρμογή EDIT: Μήπως εμφανίζει 0% μεχρι να ανέβει ολο το αρχείο; Ανέβασε ενα μικρο Mp3 και παρατήρησε το ποσοστο φιλε ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα τα καταφερα και ανεβασα μια ταινια, το εκανα μεσω internet explorer και επικοινωνησε αμεσως και την ανεβασε πολυ γρηγορα το αρχειο στο κινητο. Αλλα τωρα εχω κιαλλη απορια αμα ανεβασεις το αρχειο του υποτιτλου μπορεις να το προσθεσεις στην ταινια?
isay Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 φιλε ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα τα καταφερα και ανεβασα μια ταινια, το εκανα μεσω internet explorer και επικοινωνησε αμεσως και την ανεβασε πολυ γρηγορα το αρχειο στο κινητο. Μάθε και τον τρόπο μέσω itunes. Ειναι βολικός για μαζικό upload/edit/delete Αλλα τωρα εχω κιαλλη απορια αμα ανεβασεις το αρχειο του υποτιτλου μπορεις να το προσθεσεις στην ταινια? Απο οτι είδα στην περιγραφή του προγράμματος, υποστηρίζει υποτιτλους. Φρόντισε το ονομα αρχείου των υποτιτλων να εχει το ίδιο όνομα με το αρχείο βιντεο. Μετά κοιταξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος για τον τρόπο απεικόνισης των υποτιτλων.
Kostas_xolargos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μάθε και τον τρόπο μέσω itunes. Ειναι βολικός για μαζικό upload/edit/delete Απο οτι είδα στην περιγραφή του προγράμματος, υποστηρίζει υποτιτλους. Φρόντισε το ονομα αρχείου των υποτιτλων να εχει το ίδιο όνομα με το αρχείο βιντεο. Μετά κοιταξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος για τον τρόπο απεικόνισης των υποτιτλων. θα τον κοιταξω και μεσω itunes,αλλα δεν καταλαβα πως θα παιξουν στο avi,τους εβαλα στο avi αλλα δεν παιζουν... θα τον κοιταξω και μεσω itunes,αλλα δεν καταλαβα πως θα παιξουν στο avi,τους εβαλα στο avi αλλα δεν παιζουν... ρε φιλε να σαι καλα.εκανα την μετονομασια ιδια και παιζει με το βιντεο αλλα ειναι αναποδα.παιζει ο υποτιτλος σωστα αλλα η εικονα ειναι απο την αντιθετη μερια πως διορθωνετε αυτο? θα τον κοιταξω και μεσω itunes,αλλα δεν καταλαβα πως θα παιξουν στο avi,τους εβαλα στο avi αλλα δεν παιζουν... ρε φιλε να σαι καλα.εκανα την μετονομασια ιδια και παιζει με το βιντεο αλλα ειναι αναποδα.παιζει ο υποτιτλος σωστα αλλα η εικονα ειναι απο την αντιθετη μερια πως διορθωνετε αυτο? ενταξει φιλε το βρηκα ηταν μια ρυθμιση στο προγραμμα σε ευχαριστω...
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 παιδες ας με βοηθησει καποιος πως μπορουν να παιξουν οι υποτιτλοι με το av player?
akiros12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και δε σου παίζουν καθόλου?Ή όπως γραφεις παραπάνω παίζουν αλλά όχι η εικόνα?
Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και δε σου παίζουν καθόλου?Ή όπως γραφεις παραπάνω παίζουν αλλά όχι η εικόνα? αυτο με την εικονα το διορθωσα ειχε ενεργοποιηθει το flip. Εχω βαλει το ιδιο ονομα με την ταινια και δεν μου παιζει καθολου. φιλε. οτι να ναι τωρα το περασα και ξαναλειτουργουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα