kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δλδ τι μου πρωτεινετε να κανω για να καταλαβω. να αγορασω πρωτα τους ανεμιστηρες και να δω μετα τις διαφορες? επεισης αυτα με τα Bios update και με τις ψυκτρες πανω στην μητρικη δεν τα ξερω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ναι βρε οκ .. απλά ξέρεις ο καθένας το "κουκουβαγιακι του" το υποστηρίζει και είναι λίγο πιο ευαίσθητος σε κριτικές .. Εγώ πάντως (όπως οι περισσότεροι) αυτό θέλω.Αν το έχει κανείς για πέταμα το παίρνω.. Δλδ τι μου πρωτεινετε να κανω για να καταλαβω. να αγορασω πρωτα τους ανεμιστηρες και να δω μετα τις διαφορες? επεισης αυτα με τα Bios update και με τις ψυκτρες πανω στην μητρικη δεν τα ξερω :/ Ναι το έχουμε πει και οι 2 πιο πάνω.. πάρε 2 αθόρυβα Fans σε πρώτη φάση και βάλε ένα κάτω σίγουρα IN και ένα όπου θέλεις κ σ'αρεσει OUT. Τώρα τα υπόλοιπα που δεν ξέρεις , και απ'οτι βλέπω είσαι Γιάννενα .. αν έχεις κανένα φίλο να σε βοηθήσει καλό είναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 δεν αξίζει αντι για ακριβες CPU ψύκρες κατι σε self-contained water cooling kit για το κατιτις παραπάνω + την αθόρυβη λειτουργία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Πιστεύω αξίζει για να τον έχουν βάλει αρκετοί από εμάς, αλλά εγώ έχω 6 ενστάσεις,γι'αυτο και δεν έβαλα. 1) είναι πιο ακριβές. 2) είναι κυρίως για τον επεξεργαστή. 3) δεν θέλω να φανταστώ ποτέ ότι θα σπάσει σωλήνας μέσα στο κουτί μου ακόμα και αν το υγρό γίνεται ακαριαία Jel 4) έχουν και αυτές φουρφουρι. 5) είναι άσχημες (υποκειμενικό) 6) αν το υγρό φτάσει 80 βαθμούς όταν παίζεις και σταματήσεις πόση ώρα θα κάνει να κατέβει η θερμοκρασία στους 36 ? Αυτοί είναι οι λόγοι που εγώ δεν την έβαλα επειδή όμως έχω μάθει να ακούω όταν δεν έχω δοκιμάσει κάτι και υπάρχουν άλλα επιχειρήματα ευχαρίστως να το επανεξετάσω. Αν πάλι πήγαινα σε ακραίο o/c θα έβαζα μόνο αυτή κ μάλιστα με 2πλο ψυγείο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Καμία δικαιολογία. 15 ευρώ κάνει. Απαράδεκτος. Κατάλαβες τι θα κάνεις ή δεν βγαίνει νόημα? Αν είναι ίδιο με το v4 (που απ ότι βλέπω είναι) μια χαρά χωράνε. Δοκίμασέ το. Ανεμιστηράκια αυτά: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0639416&catid=020400 Πήγα στο μαγαζί εχτές για να τους πάρω και τελικά ψωνισα SickleFlow 120 της Cooler Master. Στα χαρτιά δείχνει πιο καλός (19db/69,69 CMF) αλλά μάλλον οι διαφορες είναι αμελητέες in RL που λέν και στο χωριό. Λίγο τσιμπιμένη τιμή (~8 euros). Να δώ τώρα που θα βρώ αθόρυβο 80αρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Τον 8αρη που θα τον βάλεις ? στο πλάι ? τι αποφάσισες τελικά να κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Άλλαξα τον μπροστινό με τον 120αρη της CM τώρα είδα οτι χωράει και 140mm και ψήνομαι για Noctua NF-P14. Τελικά θα βάλω 1 νέο 80αρη κατω απο το PSU μάλλον κάτι σε Nexus 80mm Real Silent Case Fan. Ελεγα να τον κανω 120αρη αλλα δε με παίρνει απο χώρο να κόψω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μια χαρά επιλογές .. μ'αρεσουν. Αυτό που δεν μ'αρεσει είναι οτι υπάρχει ακόμα η σκόνη στο κουτί.. και έχεις καβατζα τον 12 αν πάλι θέλεις και άλλο για το πάτωμα αν και εφόσον.. Αν και εγώ αν πρόσθετα κάτι ακόμα τώρα που τον βλέπω καλύτερα και έχεις χώρο κάτω ακριβώς από τον άλλο ? είναι άλλον ένα 8αρη αρκεί να είναι τόσο ήσυχος όσο λέει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanaks Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 και που να δεις τι μαλλί έβγαλα, πριν απ τη φώτο φύτευα μαρούλια, ναι αν δεν βουβουνιζει πολυ θα του ρίξω και εναν 2ο (μα 8αρηδες και αυτοί οι χριστιανοί; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα