Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν δεν φυσάνε το northbridge direct 2 ανεμηστηρακια όμως σε εσένα εγώ θα σου δώσω τον 2700κ.. Πέρασα ακριβώς το ίδιο με το ΜΧ γι'αυτο άλλαξα και πήρα μητρική με μεγάλη ψήκτρα στο northbridge,και άλλο κουτί. Γι'αυτο μιλάω για ολοκληρωμένη λύση. τώρα που το ξανασκέφτομαι είπες το κουτί μου μούμια ? ! άντε αύριο χρωματοπωλείο και εσύ να δεις τι χάνεις.. Όχι, δεν φυσάνε. Οι ανεμιστήρες που έχω στο κουτί, είναι όσοι μπαίνουν (δες την πρώτη σελίδα). Α και σε ένα temp3 της μητρικής που δεν ξέρω τι ακριβώς μετράει έχω 23.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δεν πάει με τα νούμερα. Όπου βλέπεις βελάκια έχω και ανεμιστήρα (1 μπροστά βάζει, 1 πάτωμα βάζει, 1 πλάγια βάζει, 1 πίσω βγάζει, 2 πάνω βγάζουν). Η ροή είναι όπως στα βελάκια. ΥΓ. Καλά τους 2 και 4 θα τους βάλει έτσι κι αλλιώς ο φίλος.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Το southbridge εννοούσα εκ παραδρομής.. to north δεν ζεσταίνετε τόσο . εκεί είναι και οι 2 εισαγωγής ένας από κάτω και ο μπροστινός.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Άσχετο αλλά οι 45 που έχεις δεν είναι πολλοί για την 6870 σε idle? Από 34-36 παίζω με την sapphire και ανεμιστήρα στο auto (21%)
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ακουμπησα την motherborde και οντως δεν μου φανηκε ζεστη, ουτε καν εκαιγε δλδ ανετα ακουμπαγες το δαχτυλο επανω. Εδώ ακούμπησες ? Άσχετο αλλά οι 45 που έχεις δεν είναι πολλοί για την 6870 σε idle? Από 34-36 παίζω με την sapphire και ανεμιστήρα στο auto (21%) όχι δεν το νιώθω πολύ γιατί είναι σταθερό γενικά ο θόρυβος δεν ανεβαίνει καθόλου στα games και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την 6870 γενικά δεν μου έχει τραβήξει την προσοχή.. παίζει άριστα έχεις δει και τα bench της και όλα αυτά χωρίς ίχνος θορύβου..
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εδώ ακούμπησες ? :wacko: :wacko: οχι ακουμπησα πανω στην επιφανεις της μητρικης διπλα απο τον επεξεργαστη, νομιζα οτι ηταν το ιδιο. να ακουμπησω εκει που μου δινχεις στην εικονα?
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Για δες και πες μας τώρα που καταφέραμε να το κάνουμε σήριαλ έχει ενδιαφέρον.. Αν κατάλαβα καλά η μητρική σου είναι miniAtX πάντα αυτές είναι λίγο πιο ζεστές..
sobi1984 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 :wacko: :wacko: οχι ακουμπησα πανω στην επιφανεις της μητρικης διπλα απο τον επεξεργαστη, νομιζα οτι ηταν το ιδιο. να ακουμπησω εκει που μου δινχεις στην εικονα? κρατα και μια οδοντοκρεμα μαζι γιατι μολις καεις θα σου χρειαστει με τοσουσ βαθμους που εχει..... αστειευομαι....εγω να κανω αλλη ερωτηση? γιατι συγκεκριμενα αλουμινιου....?με εβαλες σε σκεψεις φιλε μου να πειραματιστω!
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Για δες και πες μας τώρα που καταφέραμε να το κάνουμε σήριαλ έχει ενδιαφέρον.. Αν κατάλαβα καλά η μητρική σου είναι miniAtX πάντα αυτές είναι λίγο πιο ζεστές.. επειδη δεν ξερω τι ειναι αυτο που ειπες αποτι γραφει το speccy: ASUSTeK Computer INC. P8H67-M (LGA1155) EDIT:ακουμπησα εκει που μου ειπες, οντως εκαιγε, οχι σε σημειο που να μην μπορεις να ο ακουμπησεις αλλα εκαιγε.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εννοείς ταινία αλουμινίου γιατί ? 1) γιατί είναι όμορφη 2) γιατί δεν ξεκολλάει ποτέ αλλά είναι σχετικά εύκολη στο ξεκόλλημα της από εσένα 3) είναι πολύ λεπτή λίγο πιο χοντρή από αλουμινόχαρτο και παίρνει την φόρμα του κουτιού αν θέλεις τρύπες κάπου ανοίγεις πανεύκολα και ομοιόμορφα γενικά έχει πολλά προτερήματα αλλά εγώ την είχα και την χρησιμοποίησα εσύ αν θέλεις δοκίμασε με χαρτοταινία και αν δεις αποτέλεσμα την αλλάζεις για πιο αντοχή. Μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί αν το δοκιμάσεις θα αφήσεις μια τρύπα εγώ την λέω "ασφαλείας" ανοιχτή στο μπροστά κάτω μέρος του κουτιού γιατί αν έχεις φίλτρα με το καιρό θα χρειαστεί.. επειδη δεν ξερω τι ειναι αυτο που ειπες αποτι γραφει το speccy: ASUSTeK Computer INC. P8H67-M (LGA1155) EDIT:ακουμπησα εκει που μου ειπες, οντως εκαιγε, οχι σε σημειο που να μην μπορεις να ο ακουμπησεις αλλα εκαιγε. Δια ταύτα λοιπόν για να το κλείσουμε,κανε ότι σου είπε ο Δεινο αν χρειαστείς και άλλη βελτίωση προχώρα στην ολοκληρωμένη λύση,αν βαριέσαι να το κάνεις μόνος σου και είσαι Αθήνα εγώ είμαι πρόθυμος να σε βοηθήσω. Αυτά.
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εννοείς ταινία αλουμινίου γιατί ? 1) γιατί είναι όμορφη 2) γιατί δεν ξεκολλάει ποτέ αλλά είναι σχετικά εύκολη στο ξεκόλλημα της από εσένα 3) είναι πολύ λεπτή λίγο πιο χοντρή από αλουμινόχαρτο και παίρνει την φόρμα του κουτιού αν θέλεις τρύπες κάπου ανοίγεις πανεύκολα και ομοιόμορφα γενικά έχει πολλά προτερήματα αλλά εγώ την είχα και την χρησιμοποίησα εσύ αν θέλεις δοκίμασε με χαρτοταινία και αν δεις αποτέλεσμα την αλλάζεις για πιο αντοχή. Μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί αν το δοκιμάσεις θα αφήσεις μια τρύπα εγώ την λέω "ασφαλείας" ανοιχτή στο μπροστά κάτω μέρος του κουτιού γιατί αν έχεις φίλτρα με το καιρό θα χρειαστεί.. στην οροφη δεν θα φενετε καπως ασχοιμο?
sobi1984 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εννοείς ταινία αλουμινίου γιατί ? 1) γιατί είναι όμορφη 2) γιατί δεν ξεκολλάει ποτέ αλλά είναι σχετικά εύκολη στο ξεκόλλημα της από εσένα 3) είναι πολύ λεπτή λίγο πιο χοντρή από αλουμινόχαρτο και παίρνει την φόρμα του κουτιού αν θέλεις τρύπες κάπου ανοίγεις πανεύκολα και ομοιόμορφα γενικά έχει πολλά προτερήματα αλλά εγώ την είχα και την χρησιμοποίησα εσύ αν θέλεις δοκίμασε με χαρτοταινία και αν δεις αποτέλεσμα την αλλάζεις για πιο αντοχή. Μια σημαντική λεπτομέρεια που δεν έχει αναφερθεί αν το δοκιμάσεις θα αφήσεις μια τρύπα εγώ την λέω "ασφαλείας" ανοιχτή στο μπροστά κάτω μέρος του κουτιού γιατί αν έχεις φίλτρα με το καιρό θα χρειαστεί.. με εψησες τρελα θα παω αυριο να παρω και να βαλω....τι εννοεισ εξηγησε μου λογω της ωρασ δεν καταλαβαινω με το τρυπα ασφαλειασ... με νοιαζει να φτιαξω και αλλο το airflow + να μην πιανει κ τοοοση σκονη μεσα στο μηχανημα...
kjtzemis Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 με εψησες τρελα θα παω αυριο να παρω και να βαλω....τι εννοεισ εξηγησε μου λογω της ωρασ δεν καταλαβαινω με το τρυπα ασφαλειασ... με νοιαζει να φτιαξω και αλλο το airflow + να μην πιανει κ τοοοση σκονη μεσα στο μηχανημα... αν τελικα πας να αγορασεις αυριο αν δεν βαριεσε ποσταρε εδω στο τοπικ και πες μας εντυπωσεις και τιμη γιατι και εμενα με εχει ψησει. επεισης ουτε εγω καταλαβα αυτο με την τρυπα ασφαλειας.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 με εψησες τρελα θα παω αυριο να παρω και να βαλω....τι εννοεισ εξηγησε μου λογω της ωρασ δεν καταλαβαινω με το τρυπα ασφαλειασ... με νοιαζει να φτιαξω και αλλο το airflow + να μην πιανει κ τοοοση σκονη μεσα στο μηχανημα... Φαντάσου ότι το κουτί μου εμένα είναι σφραγισμένο από παντού ακομα και πισω πανω απο τα pci επειδή όμως έχω φίλτρο στον μπροστινό και μπορεί κάποια στιγμή να πιάσει χνούδι και να μην το καταλάβω έχω αυτές τις 2 τρύπες ελεύθερες στις φώτο ώστε να μην στερηθεί δροσερού αέρα και αν τον χρειαστεί να τον πάρει από εκεί .. όσο σπρώχνουν σωστά τα fan από εκεί παίρνει ελάχιστο. Φυσικά κάτι που έχει περάσει δευτερεύων αλλά δεν είναι, είναι ότι έτσι μειώνεις δραστικά κ τον θόρυβο. στην οροφη δεν θα φενετε καπως ασχοιμο? Θα την βάλεις εσωτερικά κ πίστεψε με θα σου αρέσει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα