Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ultimate rare υποθετω δλδ. μην συγκρινης τιμες αμερικης με τιμες ευρωπης παντως.

Ε ναι νταξει μια ματια εριξα να ξερω στο περιπου αν εχω κατι καλο.Εχω αχτι παντως το envoy of the beggining  :-)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι νταξει μια ματια εριξα να ξερω στο περιπου αν εχω κατι καλο.Εχω αχτι παντως το envoy of the beggining  :-)

γιατι;

Δημοσ.

γιατι;

ε τοτε που επαιζα θεωρουταν πολυ καλο και απο τα πιο σπανια,και δεν ειχα ενα 50ρι που εκανε τοτε για να το παρω  :fear:  αστικος μυθος οτι καποιος ειχε ανταλλαξει 500 common καρτες αχρηστες για αυτο :confused: για πριν ναι Ultimate rare ειναι τωρα που γκουγκλαρα να δω πως ειναι

Δημοσ.

ε τοτε που επαιζα θεωρουταν πολυ καλο και απο τα πιο σπανια,και δεν ειχα ενα 50ρι που εκανε τοτε για να το παρω  :fear:  αστικος μυθος οτι καποιος ειχε ανταλλαξει 500 common καρτες αχρηστες για αυτο :confused:

ηταν, ειναι και θα ειναι καλη καρτα αλλα η τιμη του εχει πεσει αρκετα σημερα. εχει αρκετα reprints και μεχρι και σε common. οι φθηνες version ξεκινουν στο ευρω και οι ακριβες στο 10ευρω σε καλη κατασταση.

Δημοσ.

ηταν, ειναι και θα ειναι καλη καρτα αλλα η τιμη του εχει πεσει αρκετα σημερα. εχει αρκετα reprints και μεχρι και σε common. οι φθηνες version ξεκινουν στο ευρω και οι ακριβες στο 10ευρω σε καλη κατασταση.

Χαχα ναι με αφορμη αυτο το θεμα εψαξα στο ebay και ειχε με ενα ευρω και τζαμπα μεταφορικα και λεω για δες..Παντως εγω δεν προλαβα τις γκριζαρισμενες βερσιον των καρτων που παιζουν τωρα 

Δημοσ.

Χαχα ναι με αφορμη αυτο το θεμα εψαξα στο ebay και ειχε με ενα ευρω και τζαμπα μεταφορικα και λεω για δες..Παντως εγω δεν προλαβα τις γκριζαρισμενες βερσιον των καρτων που παιζουν τωρα 

εννοεις τις ghost rare ? αυτες δεν βγαινουν πλεον δυστυχως, σημερα το συζηταγαμε με τον αντρα μου.

230969.jpg

Δημοσ.

εννοεις τις ghost rare ? αυτες δεν βγαινουν πλεον δυστυχως, σημερα το συζηταγαμε με τον αντρα μου.

230969.jpg

Ναι αυτες πρεπει να ειναι,γενικα παρολο που εχω παιξει ωρες ατελειωτες εχω ανταλλαξει απειρες καρτες κτλ,synchro-tuner κτλ δεν μου λενε τιποτα ειχα σταματησει οταν βγηκαν :fear:  ειδα και τον κωδικο κατω αριστερα που το βαζαμε στο gameboy και μας εδινε την καρτα  :cry:  :cry:

http://yugioh.wikia.com/wiki/Synchro_Monster?file=NirvanaHighPaladin-TDIL-EN-ScR-1E.png

αυτο ας πουμε δεν μου λεει τιποτα :-(

Δημοσ.

Ναι αυτες πρεπει να ειναι,γενικα παρολο που εχω παιξει ωρες ατελειωτες εχω ανταλλαξει απειρες καρτες κτλ,synchro-tuner κτλ δεν μου λενε τιποτα ειχα σταματησει οταν βγηκαν :fear:  ειδα και τον κωδικο κατω αριστερα που το βαζαμε στο gameboy και μας εδινε την καρτα  :cry:  :cry:

http://yugioh.wikia.com/wiki/Synchro_Monster?file=NirvanaHighPaladin-TDIL-EN-ScR-1E.png

αυτο ας πουμε δεν μου λεει τιποτα :-(

o nirvana high paladin ή τα synchro γενικα; τα synchro βγηκαν το 2008 ενω ο nirvana στην φωτογραφια ειναι synchro pendulum και βγηκε τον αυγουστο του 2016 και ειναι πολυ ειδικη κατηγορια καρτας παιζει να ειναι ο μοναδικος στο ειδος του και περιμενουμε να βγουν ακομα 2-3 καρτες σαν αυτον.

Δημοσ.

o nirvana high paladin ή τα synchro γενικα; τα synchro βγηκαν το 2008 ενω ο nirvana στην φωτογραφια ειναι synchro pendulum και βγηκε τον αυγουστο του 2016 και ειναι πολυ ειδικη κατηγορια καρτας παιζει να ειναι ο μοναδικος στο ειδος του και περιμενουμε να βγουν ακομα 2-3 καρτες σαν αυτον.

αμα βγηκαν το 8 σιγουρα δεν τα προλαβα .Βασικα εβλεπα αργοτερα τα πιτσιρικια να ασχολουντε και ειχαν τετοιου ειδους καρτες.Εγω ειμαι της γενιας που εκανε νομιζω 5 ευρω το σακουλακι με 5 καρτες και ειχε μεσα ολο τα ιδια :P Οταν μπορεσω θα σου στειλω καποιες φωτο  :-)

Δημοσ.

Και βγαίνει και πολύ βγήκα σχετικά.

btw ρε εσύ τα zoodiac δεν είναι τέρμα broken

Δημοσ.

Και βγαίνει και πολύ βγήκα σχετικά.

btw ρε εσύ τα zoodiac δεν είναι τέρμα broken

κοροιδια σκετη ειναι ρε συ. τουλαχιστον ας μπανισουν τον norden να τους κοπει λιγο ο αερας. παντως απο ιουλιο που παιρνουμε τα links θα πεσει τσεκουρωμα παντου για να πουλησει η κοναμι.

Δημοσ.

κοροιδια σκετη ειναι ρε συ. τουλαχιστον ας μπανισουν τον norden να τους κοπει λιγο ο αερας. παντως απο ιουλιο που παιρνουμε τα links θα πεσει τσεκουρωμα παντου για να πουλησει η κοναμι.

Ειδικά ο ratpier είναι τέρμα broken ειδικά μαζί με Tiger King κατεβάσεις 5 τέρατα για πλακα.

Μπα και με τα link χαμός θα γίνεται ήδη έχουν βγάλει 3 Quasar link summon

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ. Κόσμος που ενδιαφέρεται.

Ψηθειτε να πάρετε την πραματια μου που κάθεται (μερικες χιλιάδες στο σύνολο) πληροφορίες σε πμ οποίος ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Εψαχνα σημερα και θυμηθηκα και το raigeki που θεωρουνταν πολυ σπανιο τοτε.Δυστυχως και τωρα ακριβοειναι δεν μπορω να το παρω :-(

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αναβιώνω αυτό το θέμα, για μία απορία που έχω. Θυμάμαι εποχες 2006-7 που υπηρχε το φορουμ της Καισσα και οσοι ασχολούνταν με διάφορα καρτοπαίγνια ήταν συντονισμένοι εκεί. Βέβαια αργότερα σταμάτησε να υφίσταται. Υπάρχει πλέον κάποιο ελληνικό site που να έχει φόρουμ αφιερωμένο στο yugioh? Μένω σε μικρή πόλη επαρχίας και δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να διοργανώνει τουρνουά, και επιπλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω επαφές που ασχολούνται με "children's games", οπότε δεν έχω κάποιο τρόπο να ασχοληθώ όπως παλιά, πέρα απο το YGOPRO percy (το οποίο είναι ακόμα με το προ link format). Αν υπήρχε κάποιο σχετικό φόρουμ ίσως να μπορούσα να γνωρίσω και άλλα άτομα απο την πόλη μου που ασχολούνται και να κανονίζαμε συνάντηση, αφού φαντάζομαι και αυτοί θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...