Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία. Από μεταφορικά τι λέει; Είναι δηλαδή σαν το Ebay άρα ανά άτομο από το οποίο παραγγέλνω βάζω και μεταφορικά; Γιατί ψάχνοντας από εδώ και από εκεί δεν βρίσκω πωλητή ή έστω σετ το πολύ 2 πωλητών που να διαθέτουν τις κάρτες που χρειάζομαι σαν σύνολο... Και αυτό δεν φαίνεται καλό αν είναι μεταφορικά/πωλητή...

φτιαχνεις λογαριασμο και μετα wishlist με τις καρτες που θελεις και θα σου βγαλει τους πωλητες που εχουν τις καρτες σου ξεκινωντας απο αυτον που εχει τις περισσοτερες και πιο φτηνα

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδια , βρηκα την παλια μου συλλογη και την 'χαζεψα' λιγο 

απλαδεν μπορω να καταλαβω αν αυτες οι 3 καρτες ειναι μουφα ή αληθινες. εχουν μια πιο 'μεταλικη' υποσταση απο τις αλλες 

ευχαριστω!

post-248464-0-07656300-1456654500_thumb.jpg

post-248464-0-00928900-1456654507_thumb.jpg

post-248464-0-97064100-1456654512_thumb.jpg

post-248464-0-27373500-1456654519_thumb.jpg

post-248464-0-97965100-1456654525_thumb.jpg

post-248464-0-87100200-1456654543_thumb.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φτιαχνεις λογαριασμο και μετα wishlist με τις καρτες που θελεις και θα σου βγαλει τους πωλητες που εχουν τις καρτες σου ξεκινωντας απο αυτον που εχει τις περισσοτερες και πιο φτηνα

Έχω έτοιμα τα πάντα απλά λίγη ακόμα βοήθεια. Εφόσον δεν έχω PayPal αλλά έχω MasterCard Εθνικής τι κάνω στο market; Έχει ένα σημείο που λέει BankTransfer αλλά λέει επίσης ότι αργεί 2-3 μέρες ενώ στο PayPal όχι. (Λογικά λόγω CC δεν υπάρχει περίπτωση για PayPal έτσι και αλλιώς.)

Γενικά θέλω βοήθεια γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από το yugiohcardmarket. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει, πώς δουλεύει το Bank-Transfer που έχει; Γιατί δεν καταλαβαίνω καθόλου...

Επεξ/σία από DonScorpio
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/907281-kartes-yugioh/

Καλησπερα. Τις εχω βαλει ακριβη τιμη η ειναι καλα 180?

Αυτο που εκανα εγω με τις δικες μου ηταν να τις ψαξω μια μια στο ebay και να παιρνω την μεση τιμη.Αν υποθεσεις οτι μενουν απουλητες καιρο και οτι για να πουληθει σαν συλλογη ειναι ακομα πιο δυσκολο αθροισε ολες τις καρτες και βαλτο στο 1/3-2/5 της συνολικης τιμης.Γενικα ειδα καποιες καλες καρτες αλλα οχι κατι παρα πολυ καλο πχ καρτα 30-40 ευρω που να σε ανεβαζει.Δεν ειδα πολυ προσεκτικα οποτε σχωρα με αν κανω λαθος :P

Προσωπικα οι δικες μου,γκουγκλαρα μονο οσες θεωρουσα πολυ σπανιες κινουνταν στο 3υρω εκτος απο μια που ειχε 50 ευρω και ψηνομαι να πουλησω ξεχωριστα.Αν υποθεσεις οτι εχεις ας πουμε 100 του 3ευρου μια καλη τιμη ειναι 100-120 ευρω να φυγουν ολες,αν και δεν εχω ιδεα αν ασχολουνται πλεον με καρτες γιουγκιο,στην εποχη που παιζαμε εμεις καμια 10-15 χρονια πριν ειχαν ΦΟΒΕΡΗ περαση μαζι με ποκεμον,εμεραλντ λιφγκριν,αχ τι θυμηθηκα τωρα.

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/classifieds/various/variousvarious/907281-kartes-yugioh/

Καλησπερα. Τις εχω βαλει ακριβη τιμη η ειναι καλα 180?

ο χριστος κι αποστολος ρε φιλε. αυτες οι καρτες ειναι παμπαλαιες και εχουν φαει 1000 reprint. μονο οι utimate, secret, ultra αντε και super αξιζουν κατι. πολυ βαρια να πιανουν ενα 40 ευρω κι αυτο με πολυ πολυ αισιοδοξια, ρεαλιστικα λεω ενα 20 ευρω. στην ευρωπη το σημειο αναφορας ειναι αυτο το site https://en.yugiohcardmarket.eu/. Συγκρινε τις καρτες σου με αυτες στο site αναλογα με την γλωσσα και την κατασταση για να παρεις μια ιδεα.

Αυτο που εκανα εγω με τις δικες μου ηταν να τις ψαξω μια μια στο ebay και να παιρνω την μεση τιμη.Αν υποθεσεις οτι μενουν απουλητες καιρο και οτι για να πουληθει σαν συλλογη ειναι ακομα πιο δυσκολο αθροισε ολες τις καρτες και βαλτο στο 1/3-2/5 της συνολικης τιμης.Γενικα ειδα καποιες καλες καρτες αλλα οχι κατι παρα πολυ καλο πχ καρτα 30-40 ευρω που να σε ανεβαζει.Δεν ειδα πολυ προσεκτικα οποτε σχωρα με αν κανω λαθος :P

Προσωπικα οι δικες μου,γκουγκλαρα μονο οσες θεωρουσα πολυ σπανιες κινουνταν στο 3υρω εκτος απο μια που ειχε 50 ευρω και ψηνομαι να πουλησω ξεχωριστα.Αν υποθεσεις οτι εχεις ας πουμε 100 του 3ευρου μια καλη τιμη ειναι 100-120 ευρω να φυγουν ολες,αν και δεν εχω ιδεα αν ασχολουνται πλεον με καρτες γιουγκιο,στην εποχη που παιζαμε εμεις καμια 10-15 χρονια πριν ειχαν ΦΟΒΕΡΗ περαση μαζι με ποκεμον,εμεραλντ λιφγκριν,αχ τι θυμηθηκα τωρα.

ποια καρτα εχεις που κοστιζει 50 ευρω;

Δημοσ.

ποια καρτα εχεις που κοστιζει 50 ευρω;

Μια αναγλυφη(ετσι τις λεγαμε  :-D  :-D ) με ενα μεγαλο ψαρι,ξερω σε βοηθαω πολυ  :-D  :-D οταν βρω ευκαιρια θα την ανεβασω γιατι δεν την εχω μαζι.Παντως εκει στο 50ρικο κυμαινοταν η τιμη για ταδε edition ταδε κωδικο 

Δημοσ.

Μια αναγλυφη(ετσι τις λεγαμε  :-D  :-D ) με ενα μεγαλο ψαρι,ξερω σε βοηθαω πολυ  :-D  :-D οταν βρω ευκαιρια θα την ανεβασω γιατι δεν την εχω μαζι.Παντως εκει στο 50ρικο κυμαινοταν η τιμη για ταδε edition ταδε κωδικο 

ultimate rare υποθετω δλδ. μην συγκρινεις τιμες αμερικης με τιμες ευρωπης παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...