DonScorpio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος που να πουλάει κάρτες; Και από σύγχρονες συλλογές πάντα.
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιος που να πουλάει κάρτες; Και από σύγχρονες συλλογές πάντα. https://en.yugiohcardmarket.eu/ οτι θες το εχει εδω
DonScorpio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 https://en.yugiohcardmarket.eu/ οτι θες το εχει εδω Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω PayPal... Γιαυτό και ρωτάω. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει PayPal και ψωνίζει από το yugiohcardmarket εδώ Αθήνα θα με εξυπηρετούσε αρκετά.
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω PayPal... Γιαυτό και ρωτάω. Αν υπάρχει κάποιος που να έχει PayPal και ψωνίζει από το yugiohcardmarket εδώ Αθήνα θα με εξυπηρετούσε αρκετά. μπορεις να πληρωσεις και μεσω τραπεζικου λογαριασμου. κανεις καταθεση κανονικα.
Big Boss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Το 2002 η 3 αν θυμάμαι ήμουνα full πορωμένος με yugio,είχα χαλάσει απίστευτα λεφτά σε κάρτες για να μαζέψω όλα τα κομμάτια του Exodia.Μου πήρε μήνες για να τα πετύχω όλα..... Παίζαμε σχολείο την ώρα της γυμναστικής. πρέπει να το έχω ακόμα το deck πεταμένο σε καμια κούτα στο πατάρι.
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 σημερα δεν κοστιζει τπτ ο exodia, μονο τα original prints ειναι ακριβουτσικα
j0hnn1e Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Διαχρονική αξία (για τις κάρτες μιλαω) 0, οπότε η έννοια του συλλεκτικού χάνεται. Έχουν βγάλει 3000 συλλογές και το έχουν γ@μήσει.. Παλιά είχε κάποιο ενδιαφέρον
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Διαχρονική αξία (για τις κάρτες μιλαω) 0, οπότε η έννοια του συλλεκτικού χάνεται. Έχουν βγάλει 3000 συλλογές και το έχουν γ@μήσει.. Παλιά είχε κάποιο ενδιαφέρον οι καρτες απο τουρνουα ειναι ακομα πανακριβες
j0hnn1e Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 οι καρτες απο τουρνουα ειναι ακομα πανακριβες Ποιές ? Τα tournament pack εννοειες? Γιατί για κάρτες τύπου morphing jar, mechanichalchaser, dd warrior και λοιπά η τιμή τους έχει πέσει κατακόρυφα (ενώ, εφόσον ειδικά για αυτές μιλάμε για εξαιρετικά σπάνιες κάρτες άρα και συλλεκτικές, η τιμή τους θα έπρεπε να παραμένει και να αυξάνεται). Επίσης, mirror force, royal decree κλπ κλπ 1st edition οι οποίες έχουν γελοιοποιηθεί απο τις common πλεον, έχουν φτάσει στα 5$ η καθεμια.
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Ποιές ? Τα tournament pack εννοειες? Γιατί για κάρτες τύπου morphing jar, mechanichalchaser, dd warrior και λοιπά η τιμή τους έχει πέσει κατακόρυφα (ενώ, εφόσον ειδικά για αυτές μιλάμε για εξαιρετικά σπάνιες κάρτες άρα και συλλεκτικές, η τιμή τους θα έπρεπε να παραμένει και να αυξάνεται). Επίσης, mirror force, royal decree κλπ κλπ 1st edition οι οποίες έχουν γελοιοποιηθεί απο τις common πλεον, έχουν φτάσει στα 5$ η καθεμια. μιλαω για καρτες match winner, stardust divinity 1200€, Minerva, the Exalted Lightsworn 1500€, Ascension Sky Dragon 250€, cyber stein shonen jump 6000€ κτλ λογικο ειναι να εχουν πεσει οι τιμες αυτων των καρτων. συνηθως μετραει το rarity
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 σημερα δεν κοστιζει τπτ ο exodia, μονο τα original prints ειναι ακριβουτσικα νομιζω τα νεα κομματια απο την εκδοση του yugi θα ειναι πιο ακριβα
j0hnn1e Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μιλαω για καρτες match winner, stardust divinity 1200€, Minerva, the Exalted Lightsworn 1500€, Ascension Sky Dragon 250€, cyber stein shonen jump 6000€ κτλ λογικο ειναι να εχουν πεσει οι τιμες αυτων των καρτων. συνηθως μετραει το rarity Μου δίνεις 4 παραδείγματα εκ των οποίων τα 4 είναι κάρτες απο τις τελευταίες συλλογές και με τον cyber stein να κοστίζει τα μισά απο όσα λες (και να είναι ελάχιστα τα αντύτιπα τους). Ξαναδιάβασε τι έγραψα πιο πάνω εγώ γιατί νομίζω οτι με παρεξήγησες. Μιλάω για παλιές, συλλεκτικές κάρτες, που διατηρούν την αξία τους κάτι το οποίο στο yu-gi-oh δεν υφίσταται
evabb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 νομιζω τα νεα κομματια απο την εκδοση του yugi θα ειναι πιο ακριβα ποια; το χρυσο κουτι που βγηκε πριν λιγο καιρο; δεν ειναι ακριβος αυτος Μου δίνεις 4 παραδείγματα εκ των οποίων τα 4 είναι κάρτες απο τις τελευταίες συλλογές και με τον cyber stein να κοστίζει τα μισά απο όσα λες (και να είναι ελάχιστα τα αντύτιπα τους). Ξαναδιάβασε τι έγραψα πιο πάνω εγώ γιατί νομίζω οτι με παρεξήγησες. Μιλάω για παλιές, συλλεκτικές κάρτες, που διατηρούν την αξία τους κάτι το οποίο στο yu-gi-oh δεν υφίσταται οι καρτες που σου ανεφερα δεν υπαρχουν να τις αγορασεις επισημα. ειναι ολες βραβεια σε τουρνουα και εχουν συλλεκτικη αξια γιατι υπαρχουν ελαχιστα αντιτυπα. ο cyber stein ειναι τοσο σπανιος που τον πουλας οσο θελεις αν τον εχεις, οχι γιατι ειναι καμια τρομερη καρτα αλλα γιατι απλα ειναι το πρωτο ever βραβειο που δωθηκε ποτε. οι καρτες απο τα φακελακια που αγοραζουμε σιγουρα δεν εχουν καμια συλλεκτικη αξια, τουλαχιστον οχι τωρα γιατι τρωνε reprints καποια στιγμη ολες. αν και καποιες ακομα και μετα απο reprint διατηρουν την αξια τους πχ GX Ultimate Beginner's Pack 1 › Exodia the Forbidden One ξεκιναει στα 55€ και 100€
DonScorpio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 μπορεις να πληρωσεις και μεσω τραπεζικου λογαριασμου. κανεις καταθεση κανονικα. Ωραία. Από μεταφορικά τι λέει; Είναι δηλαδή σαν το Ebay άρα ανά άτομο από το οποίο παραγγέλνω βάζω και μεταφορικά; Γιατί ψάχνοντας από εδώ και από εκεί δεν βρίσκω πωλητή ή έστω σετ το πολύ 2 πωλητών που να διαθέτουν τις κάρτες που χρειάζομαι σαν σύνολο... Και αυτό δεν φαίνεται καλό αν είναι μεταφορικά/πωλητή...
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 ποια; το χρυσο κουτι που βγηκε πριν λιγο καιρο; δεν ειναι ακριβος αυτος ναι αυτο θα εχει και για πρωτη φορα τον σκοτεινο μαγο σαν Arkana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα