Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα απο περιπτερο οτι καρτα εχεις στειλε την στην ανακυκλωση. Να ξεκινησεις να παιζεις θες 10 ευρο αλλα για σοβαρο deck υπολογισε 40-80. Πολυ φθηνο θα σου βγει αν μαζευεις της καρτες που θες μια μια προς 60 λεπτα στο amazon.

Για να συγουρευτεις οτι μια καρτα ειναι αυθεντικη βαζεις το γυαλιστερο τετραγωνο που εχει στην κατω δεξια γωνια κατω απο φως αν ειναι αυθεντικη θα δεις το ματι της χιλιετιας ( ετσι δεν λεγεται?)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα ygo online της (να πεθάνουν όλοι :P) KONAMI.

Τώρα παίζω το YGOPRO που είναι και τσάμπα.

http://www.kaibacorporation.org/

Με τα online μπορείς τα δεις στην πράξη όλα τα + και τα - τον deck που θες να κάνεις.

Εάν διάβασα καλά είδα κάπου έγραφες για το deck του weevil!!!

Πρέπει να έχεις χάσει πολλά επεισόδια γιατί έχουν βγει παααααααρα πολλές κάρτες από τότε.

Δοκίμασε το ygopro πάντως.

Δημοσ.

εγω λεω να ξεκινήσω digimon online master γιατι το yugioh online άκουσα κλίσανε οι server

επιτέλους ένας δικός μου (αχ και ειχα καμια 100+ καρτες αφεντικές του κόσμου τα λεφτά και μου τις πέταξαν... μονο κάποιες φιγούρες γλύτωσαν )

Δημοσ.

Εγώ έπαιζα ygo online της (να πεθάνουν όλοι :P) KONAMI.

Τώρα παίζω το YGOPRO που είναι και τσάμπα.

http://www.kaibacorporation.org/

Με τα online μπορείς τα δεις στην πράξη όλα τα + και τα - τον deck που θες να κάνεις.

Εάν διάβασα καλά είδα κάπου έγραφες για το deck του weevil!!!

Πρέπει να έχεις χάσει πολλά επεισόδια γιατί έχουν βγει παααααααρα πολλές κάρτες από τότε.

Δοκίμασε το ygopro πάντως.

μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες παραπάνω για το παιχνίδι? αν παίζεται online. πόσες κάρτες έχει συνολικά κ.α. ?

Δημοσ.

μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες παραπάνω για το παιχνίδι? αν παίζεται online. πόσες κάρτες έχει συνολικά κ.α. ?

Καταρχήν αυτό το παιχνίδι το έφτιαξαν Κινέζοι.

Εννοείται ότι δεν είναι official.

Έχει όμως τα ΠΑΝΤΑ.

Στο παιχνίδι μπορείς να το παίξει ή Online (έχουν φτιάξει μια φόρμα που κάνει host εσύ ή κάνεις join εσύ σε άλλους) ή εάν θες και μέσω hamachi με φίλους σου ΜΟΝΟ ή σε κάποιο lan.

Μέχρι τώρα είναι ότι καλύτερο έχω δει μιας και είναι δωρεάν και έχεις ότι έχει κυκλοφορήσει έως τώρα στο παιχνίδι.

Η gamieni i KONAMI μας πήρε ένα σκασμό λεφτά στο επίσημο online και τελικά το κλείνει μετά από 7 χρόνια.

Στην τελευταία του έκδοση το YGOPRO έχει 4590 κάρτες.

Επίσης έχει και κάρτες που δεν βγήκαν ΠΟΤΕ σε πραγματικές όπως ο Orichalcos.

Έχει βέβαια ξεχωριστώ mode για να κάνεις μάχες με αυτές τις κάρτες που εμφανίστηκαν μόνο στο anime/manga.

Επίσης υπάρχει και αυτό site http://www.duelingnetwork.com/ που μπορείς και από εκεί να παίξεις δωρεάν online αλλά έχει την μεγάλη μαλακία ότι πρέπει εσύ να κάνεις τα effect των καρτών οπότε όπως καταλαβαίνεις μπορεί εσύ να ρίξεις dark hole και ο άλλος επειδή έτσι του αρέσει να μην στέλνει τα τέρατα νεκροταφείο και πολλά άλλα τέτοια ωραία.

Μέχρι η gamo Konami να βγάλει καινούργιο online και να θέλει πάλι να πλουτίσει το καλύτερο αυτή την στιγμή είναι το ygopro.

Δημοσ.

Σε οτι αφορα το deck δες εδω

Μου αρέσει και εμενα το παιχνίδι αλλα τώρα το έχω αφήσει, εγώ έπαιζα σε τουρνουά αλλα προτίμησα αντί για πραγματικές κάρτες το yugioh online Στο PC.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΠΟΥΛΆΩ 336 αυθεντικές κάρτες σπάνιες ανάμεσα τους 3 ασπροι δράκοι οι οποίοι 2 είναι superrare 2 σκοτεινούς μάγους ο 1 είναι superrare. σκοτεινή μαγεισοπουλα,σε άσπρη κάρτα τον Θεό θοr. πολλά αλλά δυνατά τέρατα με 2500 και πόντους και απίστευτα δυνατές spell and trap cards. μαζί περιλαμβάνονται 60 φακελακια για να προστατευεις τις καρτες σου και 2 αρενες από χαρτί για να στηνεις το παιχνίδι σου όπου δηποτε θες. Η τιμή είναι συζητησιμη40 με 50 Ευρώ. Φυσικά οποίος ενδιαφέρεται υπaρχει αναλυτική περιηγιση.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

τα καλυτερα ειναι dark law και yosenju για ultimate παικτες ειτε σε PC ειτε σε πραγματικοτητα....

εγω παιζω αυτα τα 2 και σπανια τον σπανιων να χασο παιχνιδη!!!!

τα καλυτερα ειναι dark law και yosenju για ultimate παικτες ειτε σε PC ειτε σε πραγματικοτητα....

και τα εχω στησει οπως θελω!!

και τωρα που εβγαλαν το 1vs2 ριμαζω κοσμο!! χεχε..

αλλα εχει λιγες μερες προσπαθω να στησω το silent magician lv4-lv8 που θα μου παει θα το στησω συντομα!!

Δημοσ.

και τα εχω στησει οπως θελω!!

και τωρα που εβγαλαν το 1vs2 ριμαζω κοσμο!! χεχε..

αλλα εχει λιγες μερες προσπαθω να στησω το silent magician lv4-lv8 που θα μου παει θα το στησω συντομα!!

για να σε πηδανε μεχρι και τα toons? :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...