evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αναβιώνω αυτό το θέμα, για μία απορία που έχω. Θυμάμαι εποχες 2006-7 που υπηρχε το φορουμ της Καισσα και οσοι ασχολούνταν με διάφορα καρτοπαίγνια ήταν συντονισμένοι εκεί. Βέβαια αργότερα σταμάτησε να υφίσταται. Υπάρχει πλέον κάποιο ελληνικό site που να έχει φόρουμ αφιερωμένο στο yugioh? Μένω σε μικρή πόλη επαρχίας και δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να διοργανώνει τουρνουά, και επιπλέον έχω μεγαλώσει και δεν έχω επαφές που ασχολούνται με "children's games", οπότε δεν έχω κάποιο τρόπο να ασχοληθώ όπως παλιά, πέρα απο το YGOPRO percy (το οποίο είναι ακόμα με το προ link format). Αν υπήρχε κάποιο σχετικό φόρουμ ίσως να μπορούσα να γνωρίσω και άλλα άτομα απο την πόλη μου που ασχολούνται και να κανονίζαμε συνάντηση, αφού φαντάζομαι και αυτοί θα έχουν το ίδιο πρόβλημα. εχει βγει ενα καινουργιο προγραμματακι που εχει και τα λινκς. ειναι ομως λιγο δυσκολο να το βρεις να το κατεβασεις και να το βαλεις να παιξει. θα ψαξω να σου βρω το λινκ.
Stone Cold Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχει βγει ενα καινουργιο προγραμματακι που εχει και τα λινκς. ειναι ομως λιγο δυσκολο να το βρεις να το κατεβασεις και να το βαλεις να παιξει. θα ψαξω να σου βρω το λινκ. Έχω ασχοληθεί λίγο και με το ygopro 2 που έχει Links, αλλά έχει πολλά προβλήματα σύνδεσης. Επίσης παλιότερα έπαιζα στο tdane που είχε επίσης Links αλλά από ένα σημείο και μετά δεν παλεύονταν το ad spam και τα βρισίδια στο chat από τους no-lifers (το mute ποτέ δε λειτούργησε σε μένα, σε αντίθεση με το percy που έχω τους πάντες mute και έχω βρει την ησυχία μου). Σχετικά με αυτό που ρώτησα στο προηγούμενο ποστ, να υποθέσω δηλαδή οτι δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό site με forum, που να ειδικεύεται σε cardgames, επιτραπέζια κλπ? Το ξέρω οτι η κίνηση σε διάφορα forums έχει πέσει εδώ και χρόνια, λόγω facebook κλπ, αλλά απο τη άλλη μου φαίνεται περίεργο να μην υπαρχει μια πλατφόρμα συζήτησης για τέτοια θέματα στην Ελλάδα, την στιγμή που μία δεκαετία πίσω υπήρχε κάτι τέτοιο (και μάλιστα τότε, λιγότερος κόσμος είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο). 1
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 εχει βγει ενα καινουργιο προγραμματακι που εχει και τα λινκς. ειναι ομως λιγο δυσκολο να το βρεις να το κατεβασεις και να το βαλεις να παιξει. θα ψαξω να σου βρω το λινκ. ξερεις κανενα που να λειτουργει το ranking γιατι στο προ υπαρχει σοβαρο προβλημα
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Έχω ασχοληθεί λίγο και με το ygopro 2 που έχει Links, αλλά έχει πολλά προβλήματα σύνδεσης. Επίσης παλιότερα έπαιζα στο tdane που είχε επίσης Links αλλά από ένα σημείο και μετά δεν παλεύονταν το ad spam και τα βρισίδια στο chat από τους no-lifers (το mute ποτέ δε λειτούργησε σε μένα, σε αντίθεση με το percy που έχω τους πάντες mute και έχω βρει την ησυχία μου). Σχετικά με αυτό που ρώτησα στο προηγούμενο ποστ, να υποθέσω δηλαδή οτι δεν υπάρχει ούτε ένα ελληνικό site με forum, που να ειδικεύεται σε cardgames, επιτραπέζια κλπ? Το ξέρω οτι η κίνηση σε διάφορα forums έχει πέσει εδώ και χρόνια, λόγω facebook κλπ, αλλά απο τη άλλη μου φαίνεται περίεργο να μην υπαρχει μια πλατφόρμα συζήτησης για τέτοια θέματα στην Ελλάδα, την στιγμή που μία δεκαετία πίσω υπήρχε κάτι τέτοιο (και μάλιστα τότε, λιγότερος κόσμος είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο). υπαρχει στο facebook το group του zodiac duelist αλλα ειναι αμερικανικο. γενικα για ελλαδα δεν ξερω γτ δεν ζω εκει. ξερεις κανενα που να λειτουργει το ranking γιατι στο προ υπαρχει σοβαρο προβλημα οχι και γενικα δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτο γτ δεν ειναι επισημο ranking της konami. πλεον παιζω πολυ duel links και προφανως το κανονικο παιχνιδι με αληθινες καρτες οσο προλαβαινω φετος. και στο duel links και για το κανονικο παιχνιδι υπαρχουν rankings.
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 υπαρχει στο facebook το group του zodiac duelist αλλα ειναι αμερικανικο. γενικα για ελλαδα δεν ξερω γτ δεν ζω εκει. οχι και γενικα δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτο γτ δεν ειναι επισημο ranking της konami. πλεον παιζω πολυ duel links και προφανως το κανονικο παιχνιδι με αληθινες καρτες οσο προλαβαινω φετος. και στο duel links και για το κανονικο παιχνιδι υπαρχουν rankings. δυστηχως δεν το υποστιριζει το κινητο μου πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω , παρεμπίπτοντος εβγαλαν ενα νεο link summon τερας για spiral που ειναι ο ορισμος του κωλοφτιαγμενου απορω γιατι η κοναμι βγαζει τετοιες καρτες
Grim Ripper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω πλέον επαφή με το game αλλά γτ βγήκε η witch of black forest από την banlist;
evabb Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω πλέον επαφή με το game αλλά γτ βγήκε η witch of black forest από την banlist; γιατι πλεον θεωρειται gtp καρτα. εφαγε και ερρατα πλεον και ειναι παρα πολυ αργη. δυστηχως δεν το υποστιριζει το κινητο μου πολυ θα ηθελα να το δοκιμασω , παρεμπίπτοντος εβγαλαν ενα νεο link summon τερας για spiral που ειναι ο ορισμος του κωλοφτιαγμενου απορω γιατι η κοναμι βγαζει τετοιες καρτες χαζη ερωτηση, παντα ετσι γινεται. οτι βγαινει παντα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα 1
Anorymous Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 γιατι πλεον θεωρειται gtp καρτα. εφαγε και ερρατα πλεον και ειναι παρα πολυ αργη. χαζη ερωτηση, παντα ετσι γινεται. οτι βγαινει παντα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα ναι ρε εσυ αλλα μια καρτα που ειναι βεβαιο οτι σε 6 μηνες μαξ θα φαει μπαν γιατι την βγαζει και μαμαει ολο το παιχνιδι ?
Stone Cold Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 χαζη ερωτηση, παντα ετσι γινεται. οτι βγαινει παντα ειναι καλυτερο απο τα προηγουμενα Εκτός απο τις διαχρονικά op και broken κάρτες, όπως πχ. larvae moth, shapesnatch, sand stone, boar soldier κλπ. ναι ρε εσυ αλλα μια καρτα που ειναι βεβαιο οτι σε 6 μηνες μαξ θα φαει μπαν γιατι την βγαζει και μαμαει ολο το παιχνιδι ? Ε αυτό δε γίνεται εδώ και 12-13 χρόνια με τις broken κάρτες? Πώς θα βγάλει λεφτά η Komoney? Πρίν απο λίγο καιρό τα zoodiac δεν ήταν οτι πιο broken υπήρχε τα τελευταία χρόνια? Για μένα το πιο ανησυχητικό πλέον στο παιχνίδι , είναι οι hand traps που έχουν βγει εκτός ελέγχου και πολύ απλά δεν σε αφήνουν να παίξεις. Κοιτούσα στο yt decks απο πρόσφατες διοργανώσεις στο αμερικα και κάποια είχαν μόνο hand traps σχεδόν απο monster cards. Σίγουρα θα φάνε limitation κάποια, αλλά αφού πρώτα βγάλει τα κέρατα της η Komoney απο τα rarities, πριν τα κάνει reprint (όταν εντελώς τυχαία εισέλθουν στη limited list).
vaf91 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα συγχωρέστε με που μπαίνω σφήνα στο διάλογο που είχατε. Αν έχετε κάρτες Η κάποιον που δίνει κάρτες Επικοινωνήστε μαζί μου
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις για να παίξεις, υπάρχουν πωλητές καρτών.
teliosmetonma Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αν γίνομαι off topic αλλά υπάρχουν άτομα που παίζουν ακόμα;
Grim Ripper Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Αρκετοί. Αν θες να παίξεις ρώτησε κάποια Κάισσα κάθε πότε έχουν τουρνουά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα