Προς το περιεχόμενο

usb emulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερίζω την παρέα

θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση. ψάχνω να βρω ενα πρόγραμμα με το οποίο θα μπορώ ένα υπάρχον usb κλειδί να το αντιγράψω ώστε σε περίπτωση που πάθει κάτι το αρχικό να μην πρέπει να ξαναπληρώσω για να το αποκτήσω. (κοινώς έχω ένα κλειδί αλλά μάλλον σιγα σιγά ψοφάει)

με μία γρήγορη αναζήτηση στο google, βρήκα κάποια πράγματα, αλλα δεν μου πολυγέμισαν το μάτι.

έχει κάποιος καμία ιδέα πάνω στο θέμα? ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μπορείς να ξεκαθαρίσεις λίγο τί είναι το «usb κλειδί»; Το μυαλό μου πάει σε USB dongle (που συνήθως συνοδεύουν ορισμένες ακριβές εμπορικές εφαρμογές, ως αντιπειρατικό μέσο), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι εννοείς αυτό!

Δημοσ.

Μαλλον USB dongle εννοει ο φιλος...

Ακομα κι'αν γινεται, δεν ειναι παρανομο?

Καλο θα ηταν να επικοινωνησεις με την εταιρια που παραγει το software και να ρωτησεις τι γινεται στη περιπτωση που χαλασει το dongle... μια σοβαρη εταιρια δεν θα σου ελεγε ποτε οτι πρεπει να το ξαναπληρωσεις.

Για ποια εφαρμογη προκειται, αν επιτρεπεται?

Δημοσ.

ναι, usb dongle - hasp εννοώ.

η εταιρία λέει οτι πρέπει να πληρώσω τη μισή αξία του προγράμματος σε περίπτωση που χαλάσει. τουλάχιστον αυτό είδα στο site που κοιτούσα.

είναι για προγραμματα πολ. μηχανικού. της runet.

τώρα, αν είναι παράνομο. δεν ξέρω... το πρόγραμμα είναι αγορασμένο απλά θεωρώ τα επιπλέον χρήματα "κερατιάτικα".

σε κάθε περίπτωση, αν θεωρείτε παράνομη τέτοια διαδικασία, απλά διαγράψτε το θέμα. ελπίζω να μη δημιούργησα πρόβλημα με τη διαχείριση του forum.

Δημοσ.

Αν χαλάσει ξέρω ότι σου δίνουν καινούριο. Έτσι έγινε σε φίλο που είχε πρόγραμμα φωτογραφικό με dongle. Τώρα αν το χάσεις ή "χάσεις" δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...