Kaioprotoss Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με τι κριτήρια να επιλέγω; Εδώ έχω κοιτάξει βάζοντας έως 3000 ευρό, από έτος 2000, Αττική. http://www.car.gr/classifieds/cars/search/ Δεν ξέρω και πολλά από αυτοκίνητα αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει τι να προσέχω όταν επιλέγω. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να αντέξει στο χρόνο όσο γίνετε. Η εμφάνιση δεν με ενδιαφέρει. Για να κάνω τη δουλειά μου το θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 αν θελεις αυτοκινητο - εργαλειο που να αντεχει και να σου κανει την δουλεια σου απροβληματιστα χωρις να τρεχεις ολη την ωρα σε συνεργεια προτιμησε κατι σε τουοτα ή χοντα (γενικα ιαπωνικο αυτοκινητο) που ειναι τερατα αξιοπιστιας και σαν δευτερη επιλογη χιουνται ή κια. γενικα κοιτα να εχει οσο το δυνατον λιγοτερα χιλιομετρα και ειναι καλυτερα να ειναι απο ιδιωτη το αυτοκινητο κ οχι απο εμπορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 θα συμφωνησω με τον απο πανω μου.. κανενα mitsubishi lancer-colt honda civic-jazz τoyota Κλπ θα σε σωσουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μονο ιαπωνικό αυτοκίνητο εαν θέλεις να κρατήσει στον χρόνο! Ψάξε για Toyota - Honda Πάρε αυτό ( οχι το συγκεκριμένο! ) Απλα αυτό το μοντέλο το έχει γνωστός μου και έχει κάνει 250.000 χλμ χωρις κανένα απολύτως πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaioprotoss Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Ένας γνωστός μου μου είπε να ψάχνω για opel, VW, toyota, nissan, seat ibiza Ήμουν ανάμεσα σε VW toyota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα