Udaba Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Προσπαθώ να κάνω format έναν παλιό υπολογιστή . Ενώ τα έκανα μια χαρά μου λέει οτι δεν εγκαταστάθηκαν σωστά τα windows . Έκανα κάτι προσπάθειες αλλά τζίφος . Έτσι αποφάσισα να ξανακάνω φορμάτ , αλλά τώρα δεν μου κάνει καθόλου boot :/ Καμιά ιδέα ;
apatsi78 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τι ακριβως μηνυμα λαθος σου βγαζει κανε post να δουμε τι Pc ειναι τι mobo -cpu - ram - hdd -vga 1) ασε το pc με οσο ποιο λιγα πραγματα 2) δωκημασε αλλο cd windows μηπως το δισκακι ειναι καπου χτυπιμενο 3 αλλο dvd οδηγο 4 αλλο Ηdd εδω ειμαστε να βοηθησουμε
Udaba Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έβαλα μέσα 2 cd για ubuntu , αλλά και πάλι δεν έκανε boot . To μήνυμα που μου έβγαλε είναι οτι κάτι δεν έγινε σωστά εξαιτίας ενός restart (πράγμα που δεν ισχύει)
aris73 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μπες BIOS και ορισε να γινει boot στο cd ή dvd και οχι απο τον σκληρο. Βγες και αφου μπουταρει απο το cd ξαναεγκατεστησε τα Win. Δωσε λεπτομερειες για pc και λειτουργικο.
Udaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το έχω δοκιμάσει αυτό που λες ... Αλλά τίποτα ..
anrim27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δοκιμασε και με ενα linux live cd ή και usb. (εχοντας επιλεξει προηγουμενως μεσα απο το bios, το boot να γινεται απο την αντιστοιχη συσκευη δηλαδη το cd ή το usb)
aris73 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Το έχω δοκιμάσει αυτό που λες ... Αλλά τίποτα .. Ωραια. Δωσε λεπτομερειες: λειτουργικο συτημα και μητρικη, μνημη, καρτα γραφικων κλπ. Πριν την διαμορφωση ο υπολογιστης λειτουργουσε;
TheELF Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Ωραια. Δωσε λεπτομερειες: λειτουργικο συτημα και μητρικη, μνημη, καρτα γραφικων κλπ. Πριν την διαμορφωση ο υπολογιστης λειτουργουσε; Και κυρίως βγάλε μερικές φωτογραφίες από την εκκίνηση με τα μηνύματα που βγάζει για να καταλάβουμε τι γίνεται.
Udaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δεν μπορώ να βγάλω φωτογραφίες , δεν έχει λογισμικό μέσα .. Υπάρχουν τα w7 αλλά δεν λειτουργούν καλά έτσι δεν ανοίγουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα