JohnnyX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 γιατι εγω βλεπω στο παραπανω link να εχει μεταφορικα ?
baskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατι αν διαβαζες τα προηγουμενα post θα εβλεπες ότι εχει τσαμπα μεταφορικά για παραγγελιες που ειναι πανω απο 25 λιρες σε προιοντα που λενε fullfilled by amazon..Είτε παιρνεις παραπανω μνημες είτε αγοραζεις διαφορα αλλα απο πωλητες που εχουν free super saver delivery Και ειναι fulfilled by amazon(πχ εγω τσιμπησα 4 βιβλιαρακια Που ειχα βαλει στο ματι για τη συλλογη μου, και οποτε θελω να προσθεσω για να εχω τσαμπα μεταφορικά τα προσθέτω ). Αν εννοεις γιατι δε βλεπεις στο αρχικο Link απλώς πάτα εκει που λεει 3 New from 6.40 και θα σε βγαλει εκει που εχει και τσαμπα μεταφορικά . Ή πάτα εδώ http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00698ZUHK/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
zizu10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατι αν διαβαζες τα προηγουμενα post θα εβλεπες ότι εχει τσαμπα μεταφορικά για παραγγελιες που ειναι πανω απο 25 λιρες σε προιοντα που λενε fullfilled by amazon..Είτε παιρνεις παραπανω μνημες είτε αγοραζεις διαφορα αλλα απο πωλητες που εχουν free super saver delivery Και ειναι fulfilled by amazon(πχ εγω τσιμπησα 4 βιβλιαρακια Που ειχα βαλει στο ματι για τη συλλογη μου, και οποτε θελω να προσθεσω για να εχω τσαμπα μεταφορικά τα προσθέτω ) Λίγο offtopic αλλά ξέρεις αν παίζει κάτι ανάλογο και στο γερμανικό amazon???
JohnnyX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οχι εννοω οτι λεει 2.5 λιρες μεταφορικα (για UK) παρεπιπτοντως δε βλεπω να λεει πουθενα fullfilled !! (τα διαβασα τα προηγουμενα ..για αυτο και δε βρηκα καμια εφαρμογη σε αυτο το item) !!
baskon Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Απο οσο ξερω όχι.Απο οποιο αλλο amazon Και αν ψωνισεις εχεις μεταφορικα. οχι εννοω οτι λεει 2.5 λιρες μεταφορικα (για UK) παρεπιπτοντως δε βλεπω να λεει πουθενα fullfilled !! (τα διαβασα τα προηγουμενα ..για αυτο και δε βρηκα καμια εφαρμογη σε αυτο το item) !! Αν μιλάμε για την samsung απλώς πάτα στο Link Που εδωσα στο προηγουμενο μυνημα και δες την δευτερη τιμη που ειναι 9.7.. Αυτο εχει τσαμπα μεταφορικά και λεει και fulfilled by amazon
JohnnyX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 λοιπον το 1o link ..με οδηγησε στον 7.05 που εχει μεταφορικα..και οχι στο 9.70...ο οποιος εχει Super Saver Delivery αυτο ηταν το θεμα...
viotos Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ποσο βγαινει με μεταφορικα ρε παιδια ???? π.χ 2 κοματια που θελω?? συμφερει η τιμη νομιζω??
arxaggelos Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιδιά τί γνώμη έχετε για αυτήν εδώ την Sandisk στα 32g με 22 λίρες; Ελλάδα έχει ένα 50άρικο. Λέει ότι είναι class 6 αλλά ότι αποδίδει πολύ καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα