Nihilist Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παίδες χρειάζομαι κάποιες συμβουλές με το νέο διαμάντι της Sony. Καταρχάς, η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με άλλα smartphones πχ Iphone 4s και Samsung Galaxy SII Επίσης, έχω βάλει καμιά 50αριά βιντεάκια στο κινητό και στην Συλλογή εμφανίζονται ΜΟΝΟ τα 30. Ξέρεις κανείς γιατί; Επιπλέον το focus της κάμερας είναι ψιλογτπ. Κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα για να εστιάσει καλά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Τέλος, το music player δεν παίζει το εξής πανκ τραγούδι εκτός αν συνδέσω ακουστικά. Τι γίνεται γαμώ; Εγώ είχα διαβάσει ότι το κινητό είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί και απογοητεύτηκα να πούμε με τα λεφτά που έδωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Παίδες χρειάζομαι κάποιες συμβουλές με το νέο διαμάντι της Sony. Καταρχάς, η μπαταρία τελειώνει αρκετά γρήγορα σε σύγκριση με άλλα smartphones πχ Iphone 4s και Samsung Galaxy SII Επίσης, έχω βάλει καμιά 50αριά βιντεάκια στο κινητό και στην Συλλογή εμφανίζονται ΜΟΝΟ τα 30. Ξέρεις κανείς γιατί; Επιπλέον το focus της κάμερας είναι ψιλογτπ. Κάνει τουλάχιστον 5 δεύτερα για να εστιάσει καλά σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Τέλος, το music player δεν παίζει το εξής πανκ τραγούδι εκτός αν συνδέσω ακουστικά. Τι γίνεται γαμώ; Εγώ είχα διαβάσει ότι το κινητό είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί και απογοητεύτηκα να πούμε με τα λεφτά που έδωσα. πολυ περιεργα ολα αυτα. η μπαταρια μου φαινεται λογικο να ναι μικροτερης αυτονομιας απο iphone και απτον γαλαξια (η s-amoled εχει πολυ καλη καταναλωση μπαταριας) . 2. τα βιντεακια ειναι ολα του ιδιου φορματ? 3. κριμα για την καμερα, υποτιθεται οτι ειναι απ'τις καλυτερες διαθεσιμες αυτη τη στιγμη 4. το κομματι αυτο π δεν παιζει σε τι φορματ ειναι? δοκιμασε να το ξανακατεβασεις ισως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nihilist Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 πολυ περιεργα ολα αυτα. η μπαταρια μου φαινεται λογικο να ναι μικροτερης αυτονομιας απο iphone και απτον γαλαξια (η s-amoled εχει πολυ καλη καταναλωση μπαταριας) . 2. τα βιντεακια ειναι ολα του ιδιου φορματ? 3. κριμα για την καμερα, υποτιθεται οτι ειναι απ'τις καλυτερες διαθεσιμες αυτη τη στιγμη 4. το κομματι αυτο π δεν παιζει σε τι φορματ ειναι? δοκιμασε να το ξανακατεβασεις ισως Αυτό τελικά με τα βιντεάκια λύθηκε. Τα 20 ήταν σε .flv που δεν υποστηρίζεται από το MOBO Player. Η κάμερα καλή είναι( σε mp και χρώματα) αλλά αργεί η γαμημένη πάρα πολύ και έχω τρέλα με τις φωτογραφίες και εκεί είναι που τρελένομαι. Το κομμάτι είναι κανονικά σε mp3. Το δοκίμασα να το ακούσω απευθείας από το YT και πάλι δεν ακούγεται αν δεν συνδέσω τα handsfree. Μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι. Αναρωτιέμαι μήπως επειδή είναι πολύ trash το κομμάτι και ο φασαρία που παράγει να μπαίνει σε καραντίνα από το ηχείο αλλά δεν είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα