NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γεια σε ολους σας. Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το Nexus S ειχα βαλει ενα app ονόματι GameCIH2 (btw να προσεχετε ολοι σας με αυτο το app ) μετα λοιπον την εγκατασταση του το κινητο ουσιαστικα σταματησε να κανει το οτιδηποτε. Το ειχα κανει root και ειχα μια rom tis cyanogenMod 9. Οταν λοιπον εβαλα το app και μετα , οταν προσπαθουσα να ακοιξω καποιο app μου ελεγε συνεχεια Unfortunately Application has stopped το γνωστο μηνυμα δηλαδη του android οταν παει κατι λαθος. Κανω reboot το κινητο και παλι μου εβγαζε το ιδιο μημνυμα σε ΟΛΑ τα apps μου. Εκανα απεκατέστηση το app που ειχα βαλει (το GameCIH2) αλλα το προβλημα συνεχιζε. Προσπαθησα λοιπον να βαλω αλλη rom για να σβησει ολα τα app που ειχα αλλα τοτε συνειδητοποίησα το προβλημα που μου δημιούργησε αυτο το app ηταν οτι ΔΕΝ μπορουσα να αποθηκευσω τιποτα μα τιποτα στην μνημη του κινητου αλλα ουτε και να σβησω κατι. Προσπαθησα να κανω factory reset αλλα τιποτα κανει reboot και κολαει στην εκκίνηση και εχει το μπαρμπαδακι του android μαζι με το Δ και μενει εκει επ αορίστων και πρεπει να βγαλω την παταρια. Οποτε σκευτικα να το κανω unroot μαλλον βλακεια μιας και τωρα δεν μπορω να το κανω ξανα root γιατι στο cmd οταν παταω fastboot oem unlock λεει παντα failed. Δοκιμασα χιλιαδεσ φορες να του βαλω αλλη rom αλλα μάταια τιποτε δεν γίνεται δεν μπορει να αποθηκευση τιποτα μολις το βγαλω το κινητό απο το usb το διαγραφή αμέσως. Ακομα και αν σβησω κατι μολις βγαλω το usb η κανω reboot εμφανίζονται ολα οπως πριν. Οποιος εχει καμια ιδεα για το τι παιζει να μου απαντησει Ευχαριστω.! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nihilist Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Έχεις κάνει κάποιο backup ώστε να επαναφέρεις το κινητό σε κατάσταση προ GameCIH2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οχι δεν εχω κανει. Αλλα την ρομ που εχω επανω την ειχα αποθηκευμενη μεσα την ξανα εβαλα ποσες φορες αλλα δεν μου κανει τιποτα ολα τα app και τα αρχεια μου ειναι παλι μεσα!! και φυσικα τα app δεν ανοιγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δηλαδη στο clockworkmod δεν μπορεις να μπεις; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Εννοεις απο το app μεσα?? ε μερικες φορες μπενει αλλα σπανια χωρις να μου το κλεισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μισο λεπτο γιατι με μπερδεψες, την rom πως την φλασαρεις; wipe data factory reset κανεις η σου βγαζει σφαλμα; Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 την ρομ την φλασαρω και απο το app ROM manager αν μου το ανοιξει οπως σου ειπα αλλα και μεσα απο το clockworkmod και στο factory reset που κανω μεσα απο τις ρυθμησεις στο backup & reset οταν κανει reboot και παει να ξεκινησει κολαει στην οθονη που ειναι το ρομποτακι μαζι με το προηδοποιητικο το Δ και πρεπει να βγαλω την παταρια μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 μπες στο cwm και κανε 1. data factory reset 2. wipe cache 3. advanced > wipe dalvik cache > wipe battery stats 4. mounts and storage > format system > format data > format boot (προσοχη, οχι sd card) 5. isntall zip from sd card > κανε install rom εξαρχης και λογικα θα μπει κανονικα η ρομ και δεν θα κολλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 c0prse_grinder τιποτα φιλος το δοκιμασα τα εκανα ολα ξανα φλασαρα την ρομ που ειχα αλλα δεν εγινε τιποτα ολα τα apps ειναι μεσα και δεν λειτουργουν και ολα τα υπολοιπα αρχεια μου σαν να μην εγινε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κατέβασε μία factory image από εδώ: https://developers.google.com/android/nexus/images και φλάσαρέ την από την αρχή. Μπορείς να την εγκαταστήσεις ολόκληρη ή κομμάτια της. Πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Κατέβασε μία factory image από εδώ: https://developers.google.com/android/nexus/images και φλάσαρέ την από την αρχή. Μπορείς να την εγκαταστήσεις ολόκληρη ή κομμάτια της. Πληροφορίες. Πολύ καλο το blog σου φίλε,τρομερη δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NexusZac Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Gr_Soul φιλε οπως σου ειπα δεν μπορω να το ξεκλειδώσω να το κανω root δηλαδή γιατι παντα μου λεει failed οταν παταω να το ξεκλειδώσω. btw το δοκιμασα παλι οπως στο link που μου εστειλες και δεν εγινε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα