not87not Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 καλησπερα παιδια. εχοντας φτιαξει τελικα καινουργιο συστημα ολα ειναι οκ. το μοναδικο προβλημα ειναι ο υπερβολικος θορυβος απο το κουτι. εχοντας δοκιμασει ολες τις πιθανες μεθοδους οπως μειωση ταχυτητας των fan απο το bios και απο την εφαρμογη της mοtherboard, μειωση στο μισο ταχυτητας του επεξεργαστη και εχοντας αποτυχει και με το προγραμμα speedfan, αποφασισα να αφαιρεsω εντελως τον ανεμιστηρα που βρισκεται στο μπροστινο μερος και ο θορυβος εξαφανιστηκε. Και εκει ειναι η απορια μου, θα εχω καποιο προβλημα ή δνε τρεχει τιποτα? ο επεξεργαστης ειναι i3 και δεν χρησιμοποιω κανενα βαρυ προγραμμα, τον εχω για οικιακη χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Aπλά δεν θα έχεις σωστή ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού και οι σκληροί δίσκοι θα έχουν πιο υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
not87not Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εχω ssd. αυτο βελτιωνει καπως τα πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Προφανώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
not87not Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 απ οτι καταλαβαινω δεν παιζει να αντιμετωπισω καποιο προβλημα οποτε το αφηνω ως εχει με δυο ανεμιστηρες αυτο του επεξεργαστη και το αλλο στο πισω μερος του κουτιου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οκ προς το παρών όμως αμέσως μετά θα πρέπει να αλλάξεις αυτόν που κάνει θόρυβο με κάποιον αθόρυβο.. Αυτά που περιεγραψες ότι αφήνεις με λίγα λόγια είναι κάτω από το ελάχιστο που πρέπει να έχεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
not87not Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 εχεις να μου προτινεις καποιον αθορυβο? ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα ψυξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι αμέ αλλά πρώτα πρέπει να μου πεις την διάσταση. Η να μου πεις πιο κουτί έχεις να του φτιάξουμε μια καλή ομαλή ροή αέρα στο εσωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
not87not Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22083&cat=1. αυτο ειναι το κουτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lost1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ποσταρε τις θερμοκρασιες που εχεις , γιατι μπορει και με αλλαγη fan να εχεις προβλημα θορυβου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Αυτός είναι μια πολύ καλή λύση. > http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/685 Τώρα εγώ τι θα έκανα σε αυτό το κουτί ως ελάχιστο για να μειώσω τον θόρυβο, αλλά κυρίως για να ψύχεται και σωστά. 1) Θα έκλεινα κάθε άχρηστη τρύπα και όποια περίσσευε με αλουμινοταινια εσωτερικά, αρχίζοντας από αυτές του πλαϊνού ... "Ηχείου" (Must) 2) ο μπροστινός σου κάνει θόρυβο σωστά ? Αντικατάσταση με τον προτεινόμενο.Αν δεν σε νοιαζει το κόστος και τον πίσω. 3 θα πρόσθετα άλλον ένα επάνω σε μια από τις 2 θέσεις, κλείνοντας όμως όπως είπαμε τις διπλανές του τρύπες. 4) αν ήθελα να το πάω ακόμα παρά πέρα θα έβαζα άλλον ένα εισαγωγής αέρα στην θέση του πατώματος δίπλα στο τροφοδοτικό. Έτσι το κουτί σου θα "φυσάει" αλλά δεν θα ακούγεται.Αν δεν θέλεις να χάσεις τον φωτισμό που δίνουν οι υπάρχοντες ανεμιστήρες τότε μπορείς να τον αντικαταστήσεις με φωτισμό σκέτο χωρίς φουρφουρι.. Αυτό είναι μια καλή λύση για κάποιον μέσο χρήστη.αν είναι να αρχίσεις τα o/c ενημερωσεμε να το αλλάξουμε. Όσο πιο καθαρό τον κρατας τόσο πιο αθορυβος θα είναι γιατί οι ανεμιστήρες θα ψηχουν το Hardware και όχι την σκονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
not87not Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 καλημερα σας και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. θα στραφω στην αγορα που προτινε o moviemaker οι θερμοκρασιες μου αυτη τη στιγμη ειναι αυτες οποιεσδηποτε αλλες προτασεις ευπροσδεκτες μολις τον καλυψα με αλουμινοταινια αφηνοντας ακαλυπτες μονο τις τρυπες απο τους ανεμιστηρες. ο θορυβος μειωθηκε ελαχιστα, στην ουσια ειναι στα ιδια επιπεδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατί έχει και "κρυφές" και γιατί κυρίως είναι ο μπροστινός.. αλλά αυτό δεν θα μείωνε σημαντικά τον θόρυβο αυτό μόλις βάλεις τα σωστά fan στην σωστή θέση θα δώσει αυτό που λέμε Airflow στο κουτί σου.. Αν είναι αξιόπιστο το προγραμματακι που μέτρησες (δεν το ξέρω) τότε είσαι μια χαρά και μπορείς να τον κλείσεις μέχρι όμως να τελειώσεις την σωστή δουλειά που είπαμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα