Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεχαστε τον firefox, βαλτε chrome απλα τα πραγματα. Πολυ πιο γρηγορος, και το σημαντικο ειναι ελαφρυς στο συστημα. Δεν ξερω τι εχουν κανει στον firefox πια, αλλα σερνεται παρα πολυ.

Μην είσαι τόσο απόλυτος για σταθερότητα, ελαφρότητα και ταχύτητα του chrome. Τον έχω δει να μην τρέχει και τόσο καλά σε κάποια μηχανήματα εν'ω στο δικό μου τρώει λίγο παραπάνω μνήμη από τον FF.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην είσαι τόσο απόλυτος για σταθερότητα, ελαφρότητα και ταχύτητα του chrome. Τον έχω δει να μην τρέχει και τόσο καλά σε κάποια μηχανήματα εν'ω στο δικό μου τρώει λίγο παραπάνω μνήμη από τον FF.

Σώστος..Πιστεύω ότι κάνενας δεν μπορεί να είναι απόλυτος σε αυτά τα πράγματα.Για το chrome μπορώ να πω ότι δεν είναι πιο ελαφρύς και καταναλώνει περισσότερο μνήμη από ότι ο firefox στον υπολογιστή μου.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πότε θα βγεί stable 64μπιτη έκδοση για windows;

Στο nightly υπάρχει τόσο καιρό.

Και για linux επίσης υπάρχει πάρα πολύ καιρό.

θα αργησει παρα πολυ να βγει stable εκδοση.

Δημοσ.

Σε εμένα, αν και έχω την έκδοση 12, δε βλέπω Mozilla Maintenance Service ούτε σοτ Add/remove programs, ούτε στο services.msc.

Επίσης σύμφωνα με αυτό δε βλέπω στα options επιλογή Use a background service to install updates.

Πρέπει να γίνει από την αρχή εγκατάσταση μήπως και όχι update για να φανούν τα παραπάνω; (όχι ότι με πειράζει που δε φαίνονται)

Δημοσ.

Συνεχίζει να μην υποστηρίζει full screen στο MacOS 10.7. Πόσο τρομερά δύσκολο είναι να γίνει αυτό; :mad:

Screen Shot 2012-04-25 at 7.19.26 PM.png

Συγχαρητήρια στην Mozilla για την απίστευτη κατηφόρα που έχει πάρει,"παράκαμψη" ενός μηχανισμού ασφαλείας γιατί "έτσι δουλεύει καλύτερα η φώφη",ελπίζω σε patch της MS όπου θα καθιστά το process αυτό άχρηστο!

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να γίνει από την αρχή εγκατάσταση μήπως και όχι update για να φανούν τα παραπάνω; (όχι ότι με πειράζει που δε φαίνονται)

Nope. Θα έπρεπε να τα έχεις με Update.

Δημοσ.

@gnsX

Όχι αγαπητέ δεν εννοούσα αυτό το full screen, εννοούσα το άλλο το χαρακτηριστικό του lion με τα δύο βελάκια πάνω δεξιά που όταν το κάνεις full screen μπορείς να κάνεις και swipe μεταξύ παραθύρων και desktop.

Και όσον αφορά το υπόλοιπο σχόλιο δεν καταλαβαίνω σε πιο μηχανισμό ασφάλειας αναφέρεσαι. Εγώ συγκαταλέγομαι στις "φώφες";;

:confused:

Δημοσ.

Παρακάμψανε το φοβερό μηχανισμό ασφαλείας ..UAC! :shock:

Γκρίνια 100% και έργο 0%: Περισσότερο χρόνο παίρνει να γράψεις πα...ρατήρηση παρά να κάνεις disable το service.

Προηγουμένως όμως, δεν είδα ρε παιδιά τόση γκρίνια για το google update, ούτε για το adobe updater, ουτε για το java runtine updater, ουτε για το nvidia updater, ουτε για τα άχρηστα services της ati/amd, ούτε για τα εκατομμύρια αχρηστα notifiers και προγράμματα που τρέχετε στο taskbar (που τα είδα; τα είδα στο topic των desktop screenshots). Μετά πλακώνετε τα επιχειρήματα για μνήμες, resources και παραγωγικότητα, αλλά προτιμάτε ένα ημίκλειστο κουτί (chrome) ή ένα κλειστό κουτί (opera) ή ενα επτασφράγιστο κουτί (ie) που καταναλώνουν περισσότερα resources και δεν επιδέχονται πειράγματα.

...όοοοοοοοοοοοοομως (άμα θες να ξέρεις φιλαράκι) αυτά ξεκινάνε 250ms πιο γρήγορα από τη "φώφη". Ναι, σωστά, κλαίω... :cry:

Για να τελειώνουμε, όποιος φοβάται τις τρύπες του service το βγάζει εντελώς. Είναι καλύτερο ένα service με λιακοπούλειες υποτιθέμενες τρύπες πάρα ένας browser τρεις εκδόσεις πιο πίσω γιατι ο χρήστης δεν πατάει το ALLOW του UAC.

Δημοσ.

@gnsX

Όχι αγαπητέ δεν εννοούσα αυτό το full screen, εννοούσα το άλλο το χαρακτηριστικό του lion με τα δύο βελάκια πάνω δεξιά που όταν το κάνεις full screen μπορείς να κάνεις και swipe μεταξύ παραθύρων και desktop.

Και όσον αφορά το υπόλοιπο σχόλιο δεν καταλαβαίνω σε πιο μηχανισμό ασφάλειας αναφέρεσαι. Εγώ συγκαταλέγομαι στις "φώφες";;

:confused:

Λειτουργεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο,απλά γίνεται απο εκεί,κάνεις κανονικά swipe,απλά θα σου πιάσει το Desktop και δεν θα το έχει σαν ξεχωριστό app,πάντως swipe μεταξύ τους κάνεις.

Όχι ρε συ,η Φώφη είναι ο Firefox

pigeon έχεις δίκιο,ας το παραβλέψουμε κι αυτό γιατί μπορούμε να το αλλάξουμε.

Είπα ελπίζω σε εκμετάλευση του για exploit (και να την πατήσουν αρκετοί) και αμέσως μετά patch και πούλο για την Mozilla

Δημοσ.

Gnx, ορθώς υπάρχει η ανησυχία για security issues αλλά γιατί δεν ξέρω γιατι περισσότερο από τα "μουλωχτά" services που προανέφερα, μιας και κάνουν ακριβώς το ίδιο, παρακάμπτουν το UAC. ;)

Ειχα διαβάσει στο blog τους πριν μερικές εβδομάδες οτι το team που ανέλαβε το service δουλεύει πάνω στο θέμα security και οτι το service ενεργοποιείται ύστερα από ελέγχους. Δεν ξέρω αν υπάρχουν τεχνικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του, φαντάζομαι οτι θα υπάρχει μηχανισμός ελέγχου (με certification; authentication; υπογραφή; ) .

Οποιος εμπιστεύεται τη mozilla λιγότερο από την adobe, βγάζει το service και αφήνει το flash. Σιγουριάαααα :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω. Από πού προκύπτει ότι τα υπόλοιπα update services (adobe, google κλπ), δεν τα απενεργοποιούν όσοι εκφράζουν παράπονα για αυτό του Firefox?

Και πώς αποτελεί δικαιολογία το "το κάνουν και οι άλλοι, που είναι προφανώς χειρότεροι από τη Mozilla";

Δημοσ.

[Κολοκυθιά mode on]

Συμφωνώ, αλλά απο που προκύπτει οτι τα απενεργοποιούν; :P

[Κολοκυθιά mode off]

Praetorian, εγώ κι εσύ (ενδεχομένως) που φοβάσαι/σκέφτεσαι/φυλάς τα ρούχα σου, τα πέταξες τα services. Απλώς διαπίστωσα πως δεν υπήρξε τέτοια γκρίνια για τα υπόλοιπα αναφερθέντα services. Εδώ αντιθετα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θέλει γρήγορες κρεμάλες: "βγάλε ff βάλε chrome (σσ: που δεν έχει service)". :-D

Δημοσ.

ποιο άλλο service "ξεγελάει" το UAC για να γράψει στο Program Files χωρίς να ρωτάει;

Της Google στο ~home δεν γράφει;

Θα περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό απο την Mozilla πάντως,ειδικά μετά το κλάμα που είχε ρίξει με τα toolbars,plugins και τα σχετικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...