antwnhs233 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 ειναι κομπλε με το συστημα μ ???σορρυ δεν ξερω και πολλα για αυτο ρωταω να βεβαιωθω
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε ivy..!!!Τωρα ο καθενας κανει οτι θελει.!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 κουτι υπαρχει ηδη http://www.skroutz.gr/s/288127/Corsair-Graphite-600T.html η αγορα θα αρχισει σε 2-3 μηνες σε 2 με 3 μήνες που θα πήγαινες σε AMD ? :PPPp
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 χα0χα0χ0αχ0α..AMD???Ουτε καν..!!Καλυτερα ο Celeron ...!!!ι5 2500κ.ι7 2600κ ..Αυτα αξιζουν μεχρι στιγμης για μενα..Γνωμη μ παντα.!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα σε ivy..!!!Τωρα ο καθενας κανει οτι θελει.!!! Γιατί? χα0χα0χ0αχ0α..AMD???Ουτε καν..!!Καλυτερα ο Celeron ...!!! Μην τα λες αυτά.
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Γιατί? Μην τα λες αυτά. Διοτι δεν νιωθω την ιδια εμπιστοσυνη οσο με τον 2500κ..Ξερω οτι θα τον 2500κ και οτι και να κανω θα ειμαι σε λογικα επιπεδα,o/c αποδσοη θερμοκρασια..!!!Ειναι σχεδον σιγουρο και τεσταρισμενο απο πολλους..!!Προτιμαω την σιγουρια..!! Αυτο για τον Celeron ειλικρινα αν πεσει στα χερια σου πιστευω θα μεινεις..!!!Παιζει τα παντα σε φυσιολογικα επιπεδα..!!!Εμενα το pc μ φαινεται αρκετα καλυτερο απο τον q6600(στοκ) που ειχα...Πιο σβελτο.!!!
stm00192 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Διοτι δεν νιωθω την ιδια εμπιστοσυνη οσο με τον 2500κ..Ξερω οτι θα τον 2500κ και οτι και να κανω θα ειμαι σε λογικα επιπεδα,o/c αποδσοη θερμοκρασια..!!!Ειναι σχεδον σιγουρο και τεσταρισμενο απο πολλους..!!Προτιμαω την σιγουρια..!! Αυτο για τον Celeron ειλικρινα αν πεσει στα χερια σου πιστευω θα μεινεις..!!!Παιζει τα παντα σε φυσιολογικα επιπεδα..!!!Εμενα το pc μ φαινεται αρκετα καλυτερο απο τον q6600(στοκ) που ειχα...Πιο σβελτο.!!! Αρε τι κάνει η δύναμη της ανθυποβολής!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Διοτι δεν νιωθω την ιδια εμπιστοσυνη οσο με τον 2500κ..Ξερω οτι θα τον 2500κ και οτι και να κανω θα ειμαι σε λογικα επιπεδα,o/c αποδσοη θερμοκρασια..!!! Και στον ivy μια χαρά θα είσαι. Ειναι σχεδον σιγουρο και τεσταρισμενο απο πολλους..!!Προτιμαω την σιγουρια..!! Αυτο για τον Celeron ειλικρινα αν πεσει στα χερια σου πιστευω θα μεινεις..!!! Θα πέσει τον άλλο μήνα που θα τον βάλω σε ένα htpc. Παιζει τα παντα σε φυσιολογικα επιπεδα..!!! Eξαρτάται με το τι εννοείς τα πάντα.Εμενα το pc μ φαινεται αρκετα καλυτερο απο τον q6600(στοκ) που ειχα...Πιο σβελτο.!!! Ιδέα σου θα είναι και λέγεται αυθυποβολή. Καταρχήν δεν καθορίζεται από τον επεξεργαστή η σβελτάδα που λες, ειδικά όταν μιλάμε για τόσο κοντινούς χρονολογικά επεξεργαστές. Εννοείται ότι ο q6600 είναι καλύτερος επεξεργαστής, αυτό δεν συζητιέται. Αρε τι κάνει η δύναμη της ανθυποβολής!!! Με προλαβες ενώ έγραφα! Ο celeron είναι για ταινιούλες και για office κοκολίνε.
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Διοτι δεν νιωθω την ιδια εμπιστοσυνη οσο με τον 2500κ..Ξερω οτι θα τον 2500κ και οτι και να κανω θα ειμαι σε λογικα επιπεδα,o/c αποδσοη θερμοκρασια..!!!Ειναι σχεδον σιγουρο και τεσταρισμενο απο πολλους..!!Προτιμαω την σιγουρια..!! Αυτο για τον Celeron ειλικρινα αν πεσει στα χερια σου πιστευω θα μεινεις..!!!Παιζει τα παντα σε φυσιολογικα επιπεδα..!!!Εμενα το pc μ φαινεται αρκετα καλυτερο απο τον q6600(στοκ) που ειχα...Πιο σβελτο.!!! Είναι γιατί η εμπιστοσύνη χτίζεται και είναι λίγον ημερών οι ivy εξάλλου αν κάτι δεν πάει καλά έχει τον χρόνο να το αλλάξει λογικό είναι. Εγώ δεν ήθελα να τον βάζω για να "σαμποτάρω" την Intel γιατί μας δουλεύει,αλλά δεν γίνεται σε υπολογιστή που θα χτιστεί σε 3 μήνες να πεις στον άλλον 2500k Σήμερα μπήκα και διάβασα καλά για τα Asus Ζ77 σε πληροφορώ με έπεισαν ακομα και για Dual ενώ μέχρι προχτές είχα κ μια επιφύλαξη. η γνώση χτίζει επίσης εμπιστοσύνη.
κοκολινος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια πανω απο μηνα τον εχω και το bf3 μ επαιξα και το dirt3 μου το επαιξα και ολα μια χαραα..!!!!Σβελταδα σε πραγματα τυπου αποσυμπιεσης και τετοια.!!Ειναι αψογος για τα λεφτα που τον πηρα(μεταχειρο) ..!!! Αυθυποβολή???Δδεν το λες και ψυχωση...!!Εμα..!!
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 <Το +1 μόνο στην τελευταία πρόταση που είναι κορυφαία..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Παιδια πανω απο μηνα τον εχω και το bf3 μ επαιξα και το dirt3 μου το επαιξα και ολα μια χαραα..!!!!Σβελταδα σε πραγματα τυπου αποσυμπιεσης και τετοια.!!Ειναι αψογος για τα λεφτα που τον πηρα(μεταχειρο) ..!!! Αυθυποβολή???Δδεν το λες και ψυχωση...!!Εμα..!! Καλά ρε Κοκολίνε! Επεξεργαστή που κοστίζει σκάρτα 40 ευρώ πήγες και τον πήρες μεταχειρισμένο? Όσο για τα games το θέμα είναι σε τι settings τα έπαιξες και το τι εννοείς μια χαρά. Εκτιμάς ότι αποσυμπιέζει γρηγορότερα από τον q6600? O anand λέει άλλα πάντως. Ο q6600 είναι 20 ολόκληρα δευτερόλεπτα γρηγορότερος (300 mb αρχείο) από τον pentium G620 που είναι καλύτερος του celeron. Άρα πάλι στην αυθυποβολή καταλήγουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα