MoviemakerGr Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Επειδή σε 2 μήνες που θα ξεκινήσεις να το στήνεις αν κατάλαβα καλά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για τους υπολογιστές πάρε και μια εναλλακτική που σε τιμές Σκρουτζ σε 2 μήνες θα είναι και πολύ καλύτερο το σύνολο. Υ.γ Αν και ότι σου περισσέψει από χρήματα ανέβα λίγο ακόμα τροφοδοτικό.
antwnhs233 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 θα την σκεφτω πολυ αυτη την προταση!και μια ακομα καλυτερη προταση δεν θα με χαλαγε γτ ισως μπορεσω να αποταμιευσω περισσοτερα χηματα
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο εκτός από μια καλή ψήκτρα και αν στο μέλλον σκεφτείς να ασχοληθείς και με κανένα Video - Sound editing έναν ι7.
antwnhs233 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μια συνθεση με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα οπως της μητρικης η οτιδηποτε αλλο θα την εκτιμιυσα ιδιατερα
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μια συνθεση με λιγο καλυτερα χαρακτηριστικα οπως της μητρικης η οτιδηποτε αλλο θα την εκτιμιυσα ιδιατερα Κάτι τέτοιο εννοείς ? > http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29320&cat=3 Φυσικά μπορείς να βάλεις και να αλλάξεις ότι θέλεις η πρόταση μου δεν είναι παρά μόνο μια ιδέα που την χρησιμοποιείς εσύ όπως ακριβός θέλεις και την φέρνεις στα μέτρα σου. Διάλεξε > http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/Intel_Z77 Και αν μαζέψεις πολύ περισσότερα χρήματα τότε δες αυτό το Video. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4SvRVBiewj8
antwnhs233 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 με τη μητρικη που εβαλες ειμαι ενταξει και με τισ μνημες που εχεισ προτεινει???
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για ποιο πράγμα εννοείς ? για να κάνεις το Video πραγματικότητα η γενικότερα ? Ναι η v-pro που σου έχω βάλει στην σύνθεση το έχει αυτό το χαρακτηριστικό Wi_Fi Go λέγεται.Η SABERTOOTH παρακάτω είναι λίγο "πολεμική" μητρική.Σε κάθε περίπτωση από μνήμη είσαι οκ.
SwAToNeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις σε μία μητρική για OC εφόσον δεν θα κάνεις Overclocking. Και με μια μητρική των 100€ κάνεις μια χαρά τηςν δουλειά σου και με το παραπάνω. Καλύτερα δώσε την διαφορά για μια καλύτερη οθόνη. Στην τελική θα έχεις αγοράσει μια μητρική που δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε το 50% των δυνατοτήτων της και θα την έχεις χρυσοπληρώσει κιόλλας.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις σε μία μητρική για OC εφόσον δεν θα κάνεις Overclocking. Και με μια μητρική των 100€ κάνεις μια χαρά τηςν δουλειά σου και με το παραπάνω. Καλύτερα δώσε την διαφορά για μια καλύτερη οθόνη. Στην τελική θα έχεις αγοράσει μια μητρική που δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ούτε το 50% των δυνατοτήτων της και θα την έχεις χρυσοπληρώσει κιόλλας. Καλά έχει και Dust Defender k Network iControl για ρύθμιση των onLine Games.. εννοείται πως είναι υπερβολή η SABERTOOTH
SwAToNeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ενώ η p8z77-v pro δεν είναι υπερβολή. είναι μια πολή προσιτή mobo και οικονομική. Ας πάρει μια asrock z77 pro3 καλύτερα. Τα 50ευρώ παραπάνω που θα δώσει καλύτερα να τα βάλει για οθόνη.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ενώ η p8z77-v pro δεν είναι υπερβολή. είναι μια πολή προσιτή mobo και οικονομική. Ας πάρει μια asrock z77 pro3 καλύτερα. Τα 50ευρώ παραπάνω που θα δώσει καλύτερα να τα βάλει για οθόνη. Εντάξει το παιδί δεν θέλει να φτιάξει κάτι οριακό θέλει πλούσια χαρακτηριστικά όπως είδες και αυτό το Wi_Fi Go που του δίνει η Pro τα κερδίζει σε παλιοκαλώδια.
SwAToNeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Εντάξει το παιδί δεν θέλει να φτιάξει κάτι οριακό θέλει πλούσια χαρακτηριστικά όπως είδες και αυτό το Wi_Fi Go που του δίνει η Pro τα κερδίζει σε παλιοκαλώδια. ??????????????????????? Gaming PC λέει ο τίτλος. Δεν λέει θέλω να ψαρώνω τους γύρω μου, άσε που με το ασύρματο θα έχει κολήματα και δεν θα είναι όπως τα βλέπει στο video. Τέλειες συνθήκες και δικτυακό εξοπλισμό, τα σπασίματα στο video στο DLNA τα κόψανε στο μοντάζ κλπ κλπ.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Χαχα ορεξάτος μου ήρθες σήμερα ,αφού ζήτησε και καλύτερα χαρακτηριστικά από τη Pro βρε παρακάτω.Any way γι'αυτο του ανέβασα όλη την Asus που εγώ με Gigabyte την θεωρώ καλύτερη στο Z77 να διαλέξει τι θέλει ακριβός.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Είναι για xtreme overkill overclocking. νομίζω ότι η Pro είναι πολύ πλούσια κάρτα τα πρώτα τεστ την δίνουν από τις καλύτερες και σε κάθε περίπτωση υπερκαλύπτει το ζητούμενο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα