Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα παιχνίδια για ps3 από amazon.com είναι συμβατα με την ελληνική κονσόλα μου. Επίσης γιατί μου βγάζει πλέον ένα 30ευρώ κόστος συσκευασίας και τέτοια. Παλιά παρηγγελνα από amazon.com βιβλία χωρίς κανένα τέτοιο κόστος. Τι έχει αλλάξει;

Δημοσ.

ναι αλλα δεν ειδα να το λες πανω

Αφού γράφω ότι παρηγγελνα βιβλία και πληρωνα μόνο την αξία τους, ούτε μεταφορικά ούτε τπτ. Και τώρα υπάρχουν 30 ευρώ χρεώσεις που τις περνούν σαν handling και packaging.

Δημοσ.

Αφού γράφω ότι παρηγγελνα βιβλία και πληρωνα μόνο την αξία τους, ούτε μεταφορικά ούτε τπτ. Και τώρα υπάρχουν 30 ευρώ χρεώσεις που τις περνούν σαν handling και packaging.

Δοκίμασε το Zavvi αν θέλεις και the hut,ebay..Αυτά.

Δημοσ.

καπου ειχα διαβασει οτι με πανω απο 25 ειναι δωρεαν για ελλαδα η αποστολη.Δεν ισχυει?

Ναι, ισχυει. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτα τα 30 ευρω που χρεωνουν σαν συσκευασια και φροντιδα ρωταω μηπως ξερει κανεις πως προκυπτουν.

Δημοσ.

Ναι, ισχυει. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτα τα 30 ευρω που χρεωνουν σαν συσκευασια και φροντιδα ρωταω μηπως ξερει κανεις πως προκυπτουν.

Είσαι σίγουρος ότι ισχύει; Γιατί εγώ γνωρίζω ότι ισχύει από το amazon.co.uk της Αγγλίας, όχι από Αμερική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...