Nemesis_rds Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα παιχνίδια για ps3 από amazon.com είναι συμβατα με την ελληνική κονσόλα μου. Επίσης γιατί μου βγάζει πλέον ένα 30ευρώ κόστος συσκευασίας και τέτοια. Παλιά παρηγγελνα από amazon.com βιβλία χωρίς κανένα τέτοιο κόστος. Τι έχει αλλάξει;
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 βαλε και το τελωνείο μεσα Πριν απο 2 χρόνια δεν είχαμε τελωνείο;
Nemesis_rds Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ναι αλλα δεν ειδα να το λες πανω Αφού γράφω ότι παρηγγελνα βιβλία και πληρωνα μόνο την αξία τους, ούτε μεταφορικά ούτε τπτ. Και τώρα υπάρχουν 30 ευρώ χρεώσεις που τις περνούν σαν handling και packaging.
L-Griever Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αφού γράφω ότι παρηγγελνα βιβλία και πληρωνα μόνο την αξία τους, ούτε μεταφορικά ούτε τπτ. Και τώρα υπάρχουν 30 ευρώ χρεώσεις που τις περνούν σαν handling και packaging. Δοκίμασε το Zavvi αν θέλεις και the hut,ebay..Αυτά.
panosflow Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 καπου ειχα διαβασει οτι με πανω απο 25 ειναι δωρεαν για ελλαδα η αποστολη.Δεν ισχυει?
Nemesis_rds Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 καπου ειχα διαβασει οτι με πανω απο 25 ειναι δωρεαν για ελλαδα η αποστολη.Δεν ισχυει? Ναι, ισχυει. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτα τα 30 ευρω που χρεωνουν σαν συσκευασια και φροντιδα ρωταω μηπως ξερει κανεις πως προκυπτουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Ναι, ισχυει. Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν. Αυτα τα 30 ευρω που χρεωνουν σαν συσκευασια και φροντιδα ρωταω μηπως ξερει κανεις πως προκυπτουν. Είσαι σίγουρος ότι ισχύει; Γιατί εγώ γνωρίζω ότι ισχύει από το amazon.co.uk της Αγγλίας, όχι από Αμερική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα