ivdimentia Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γεια χαρά παιδιά. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θα ήθελα να μου πείτε αν πιστεύετε να πάω από τα 6 στα 12 gb ram. Θα δω κάποια ουσιαστική διαφορά (και αν ναι που) ή απλά θα γράφω καλύτερα σκορ στα benchmarks? Η τιμή που τις έχω βρεί είναι στα 100 Ευρώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κανένας λόγος δεν υπάρχει να βάλεις κι άλλη ram. Δώσε αυτά τα 100 για να πάρεις ssd. Εκεί θα δεις διαφορά στην απόκριση του συστήματός σου.
ivdimentia Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Κανένας λόγος δεν υπάρχει να βάλεις κι άλλη ram. Δώσε αυτά τα 100 για να πάρεις ssd. Εκεί θα δεις διαφορά στην απόκριση του συστήματός σου. Κοίτα σίγουρα αν είχα ένα σύστημα όπως το δικό σου, δηλαδή με dual channel τα 4 gb θα μοου φαίνονταν λίγα. Τώρα στο δικό μου, είναι λιγό περιεργη φάση γιατί τα 6 λίγα δεν τα λες, είναι πιστεύω οριακά πάνω από το όριο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πώς το πιστεύεις αυτό? Τρεχεις ειδικά προγράμματα που χρειάζονται πολύ ραμ? 6gb σημαίνει καμιά 100αρια tabs ανοιχτά στον browser + photoshop + office ταυτόχρονα. Αν ψάχνεις γρηγορότερη απόκριση του μηχανήματος, πάρε ssd. Δεν θα κερδίσεις κάτι από την επιπλέον ραμ. Απλά θα κάθεται. Κοίτα σίγουρα αν είχα ένα σύστημα όπως το δικό σου, δηλαδή με dual channel τα 4 gb θα μοου φαίνονταν λίγα. 8 έχω σύνολο. Και κάθονται.
baskon Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν εχω παρα να συμφωνησω..6 gb είναι υπεραρκετα. Πολύ δυσκολα θα τα γεμισεις. Στον βασικό υπολογιστη-κατεβαστηρι που ειναι 24/7 ανοιχτο εχω 6 γιγα. Επειδη δε καθομαι μονο εγω σε αυτον τον υπολογιστή,εχω 2 λογαριασμους στα windows,και παντα είναι φορτωμενοι στη μνημη(απλως γινεται switch user)Με αλλα λογια εχω διπλα φορτωμενα προγράμμτα,διπλο firefox,torrent και ότι αλλο μπορει να εχει ξεχασει καποιος ανοιχτο ..Ποτέ δεν εχει ξεμεινει απο μνημη..¨οτι και αν του εχω φορτωσει. Οσο για τον αλλο υπολογιστη που εχει 8 γιγα (και αλλα 8 στο συρταρι μπας και χρειαστουν ) δεν εχει ξεπεράσει ποτε το 50% η χρηση μνημης. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιεις καποιο μνημοβορο προγραμμα. Οπότε πρωτου δωσεις τσαμπα λεφτα τσεκαρε ποσο γεμιζεις τη μνημη σου..Αν ειναι μεχρι 60-65% μην ασχοληθεις..
rohas Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 6gb σημαίνει καμιά 100αρια tabs ανοιχτά στον browser + photoshop + office ταυτόχρονα. βασικά χρειάζεασι 2 καρτέλες που να τρέχουν τρισάθλια και κακογραμμένα flash games π.χ. castleville & farmville.... βρες καποιο γνωστο που να τα παιζει, άφησε τα καμια ώρα και δες την μνήμη να φτάνει μέχρι και τα 2 Gb :D
dimpa16 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 βασικά χρειάζεασι 2 καρτέλες που να τρέχουν τρισάθλια και κακογραμμένα flash games π.χ. castleville & farmville.... βρες καποιο γνωστο που να τα παιζει, άφησε τα καμια ώρα και δες την μνήμη να φτάνει μέχρι και τα 2 Gb :D +1,μην ξεχνας και το restaurant sity(αυτο παιζω εγω... :-D )
JS v.i.p. Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Κανένας λόγος δεν υπάρχει να βάλεις κι άλλη ram. Δώσε αυτά τα 100 για να πάρεις ssd. Εκεί θα δεις διαφορά στην απόκριση του συστήματός σου. +1 ..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα