Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρά τα 50$,πλερώνεις λεπόν 50 ντόλαρς για 1 TB αρχεία και η Google μπορεί να τα διανείμει,τροποποιήσει,αλλάξει,εκμεταλευθεί με τους συνεργάτες της για όποιον λόγο θέλει γιατί είναι στο "drive της"(που πληρώνεις το παμε; )

Δημοσ.

Στο GNU/Linux (σε άλλα OS δεν ξέρω) από χρόνια μπορούσες να κάνεις mount locally τον χώρο του gmail.

Και στα windows υπήρχε ένα app, το gmail drive. Ίσως υπάρχει ακόμα

Δημοσ.

Αν κανουν synchronise με Gmail Accounts, κατι γινεται, πχ πολυ θα με βολευε να κανω ενα επισημο mail-pdf-βιογραφικο copy to Google Drive... Βεβαια, δε ξερω για dropbox, λιγο αχαρο μου φαινεται, θα παραμεινω φιλος με Skydrive που ειναι ταχυτατο και πανεμορφο... Τωρα βεβαια θα μου πεις οτι μεσα σ'ενα χρονο μου'χουν χακαρει 10 φορες τον Hotmail Account μου... Τι βλακεια κι αυτη, αλλα τεσπα...

Δημοσ.

Αμαν με την ευκολία.

Μόλις βρήκα το παρακάτω άρθρο. Ρίχτε μια ματιά ρε παιδιά.

Σε ποιόν ανήκουν τα αρχεία στο Google Drive ;

http://www.adslgr.com/forum/threads/618377-%CE%A3%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-Google-Drive

Δημοσ.

Εγω πάντως με το skydrive βρήκα την υγειά μου.Ούτε απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογής για sync αρχείων και μου δίνει 25 giga σαν παλιός χρήστης.Είμαι σε ένα internet cafe και βρίσκω στα public αρχεία κάτι ενδιαφέρον και τυχαίνει να μην έχω το φλασακι μαζί μου.Δεν τρέχει κάστανο.Ανοίγω skydrive και το περνάω εκέινη την ώρα χωρίς sync και τα ρεστα.

Δημοσ.

Εγω πάντως με το skydrive βρήκα την υγειά μου.Ούτε απαιτεί εγκατάσταση εφαρμογής για sync αρχείων και μου δίνει 25 giga σαν παλιός χρήστης.Είμαι σε ένα internet cafe και βρίσκω στα public αρχεία κάτι ενδιαφέρον και τυχαίνει να μην έχω το φλασακι μαζί μου.Δεν τρέχει κάστανο.Ανοίγω skydrive και το περνάω εκέινη την ώρα χωρίς sync και τα ρεστα.

Και τα άλλα έχουν αυτή την δυνατότητα... απλά έχουν και εφαρμογή που τα κάνει πιο ολοκληρωμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...