manos55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γραψτε την αγαπημενη σας στιγμη απο το re! Εμενα προσωπικα ειναι οταν περιμενεις τον νεμεσις να πεταχτει απο καπου και να σε φαει.
aekoupoli Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 μια απο τις αγαπημενες μου σκηνες ειναι στο 2 cd απο code veronica που βλεπεις τον chris να σκαρφαλωνει το βουνο κ μπαινει κ η μουσικη,chris μετα απο τοσα χρονια is back baby :P
mixalisss Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η καλυτερη σκηνη που δεν θα ξεχασω ειναι απο το πρωτο που απο την τραπεζαρια μπαινει στο αλλο δωματιο και βλεπει το ζομπι να γυρναει ενω τρωωει τον αλλο 1
xrest Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Link pure classic.απο τις σκηνες που εχουν χαραξει το gaming
isim Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 η καλυτερη σκηνη που δεν θα ξεχασω ειναι απο το πρωτο που απο την τραπεζαρια μπαινει στο αλλο δωματιο και βλεπει το ζομπι να γυρναει ενω τρωωει τον αλλο Τα ιδια και εδω!!!Αυτη η σκηνη σε βαζει στο νοημα του παιχνιδιου
manos55 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Τρομερη σκηνη οντος! Τελεια σκηνη και οταν ο νεμεσις σκοτωνει τον μπραντ! Πολυ φαση!
jay_D Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Εκτος απο της σκηνης αυτης στο 1 επισης ειναι κ η σκηνη που τρεχεις στο διαδρομο κ πετάγονται τα κοπρόσκυλα απο το παράθυρο!!!! Επισης αξέχαστη μου είναι κ η εισαγωγή στο 3 που γινεται πανικός και η αίσθηση που σου δημιουργεί το κυνήγι του nemesis σε όλο το παιχνίδι!!!
headbanger Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 στο 2, όταν πας στα δωμάτιο που γίνονται ανακρίσεις και σκάει το λικερ από το καθρέφτη/παράθυρο. μου χε πέσει ο μοχλός λέμε (αν θυμάμαι καλά έπερνες 1 fist aid και ένα κλειδί/Item από το δωμάτιο...)
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ RE2.ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα