PavelX Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Opel Corsa, μοντέλο του 2000 (αυτό με τα μικρά φώτα - σαν αυγά) Όταν πάω με > 80 και πατάω το φρένο, τραντάζεται το πίσω μέρος του αυτοκινήτου (δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω, σαν ένας μικρός σεισμός ένα πράμα) και διαρκεί καθ' όλη τη διάρκεια του φρεναρίσματος, μέχρι να πέσω κάτω από 40 - 50. Σε χαμηλότερες ταχύτητες δεν συμβαίνει αυτό. Άλλαξα τα πίσω φρένα αλλά πάλι το ίδιο. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οι σιαγονες σου πισω στα ταμπουρα ειναι οκ? Ακους και σφυριγμα μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Στραβή δισκόπλακα; Η κλασσικότερη αιτία για τρέμουλο στο φρενάρισμα που γίνεται αντιληπτό πιο πολύ σε μεγάλες ταχύτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Οταν λες πως άλλαξες τα πίσω φρένα, εννοείς τα θερμουΐτ; Και έφυγες από το συνεργείο και το πρόβλημα υπήρχε; Έχεις δοκιμάσει να σηκώσεις το χειρόφρενο (με προσοχή βέβαια); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μήπως ξέχασες να βγάλεις το πτώμα απ το πορμπαγάζ; Αυτό ήταν εκεί από πριν. Δεν είναι πρόβλημα. Οι σιαγονες σου πισω στα ταμπουρα ειναι οκ? Ακους και σφυριγμα μαζι? Σφύριγμα δεν ακούγεται. Οι σιαγόνες μου είπαν πως ήταν ΟΚ. Στραβή δισκόπλακα; Η κλασσικότερη αιτία για τρέμουλο στο φρενάρισμα που γίνεται αντιληπτό πιο πολύ σε μεγάλες ταχύτητες. Δεν έχω δισκόπλακες πίσω. Οταν λες πως άλλαξες τα πίσω φρένα, εννοείς τα θερμουΐτ; Και έφυγες από το συνεργείο και το πρόβλημα υπήρχε; Έχεις δοκιμάσει να σηκώσεις το χειρόφρενο (με προσοχή βέβαια); Τα προηγούμενα φρένα μου ήταν "κόλλας" και μου έβαλε "πριτσινωτά" (κάπως έτσι το είπε, το έψαξα τώρα στον γούγλη). Και ναι, πήγα με το πρόβλημα και έφυγα με το πρόβλημα. Τι εννοείς να σηκώσω χειρόφρενο; Την ώρα που τρέχω με 80; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ναι, για να αποκλείσεις το πρόβλημα από μπροστά. Τράβα το και με χαμηλότερη ταχύτητα, προοδευτικά για να μην μπλοκάρουν οι τροχοί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έφυγε το αυτοκίνητο από το συνεργείο με τέτοιο πρόβλημα. Δεν το εντόπισε ο μηχανικός/φρενάς; Πήγαινε πίσω ή βρες άλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οπως λεει ο bass οχι στα τερματα... Σιγα σιγα να φρεναρει να δεις αν οντως ειναι απο πισω.... Καντο με τα ελαχιστα χιλιομετρα που στο κανει.... Τωρα με το κολλας και υο πιρτσινοτα ειναι το πως ειναι πιασμενο το φερμουιτ πανω στη σιαγονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Γιατι νομιζω οτι απλα ειναι απο το τιμονι και πας για δισκοπλακες μπροστα? πισω μερος και να τρανταζεται στο φρεναρισμα δυσκολο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δοκίμασα αυτό με το χειρόφρενο που μου είπατε, και το αποτέλεσμα είναι πως και πάλι τραντάζεται. Τι στο διάολο μπορεί να είναι; Παίζει να έχει στραβώσει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Θελει σηκωμα και να δεις ολο το πισω συστημα απο κατω και σιγουρα και λυσιμο σε αρκετα μερη αν δεν ειναι κατι εμφανες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ταμπουρα εχει πισω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 οι δισκοπλακες μου μυριζουν εμενα.η κοιταξε αμα εχουν κενα τα πισω ψαλιδια κλπ..(βαλε στο μυαλο σου και τα ρουλεμαν τροχον.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 ταμπουρα εχει πισω ε? Ναι οι δισκοπλακες μου μυριζουν εμενα.η κοιταξε αμα εχουν κενα τα πισω ψαλιδια κλπ..(βαλε στο μυαλο σου και τα ρουλεμαν τροχον.) Θα το πάω να το κάνουν βίδες τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 καλα βιδες δεν χρειαζεται..ενα γενικο τσεκαρισμα απο κατω θελει. (απο εξατμιση μεχρι ροδες-ταμπουρα-ρουλεμαν.-ψαλιδια.κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Ας κάνω και ένα update επί του θέματος. Χτες μου έμεινε το αυτοκίνητο στο δρόμο. Απλά άναψαν όλα τα λαμπάκια και δεν έπαιρνε μπρος. Εν τέλει, το επόμενο πρωί που το είδε ο μηχανικός πήρε μπρος χωρίς πρόβλημα αλλά "στον υπολογιστή" είδε πως είχε πρόβλημα ο "αισθητήρας στροφών" και τον άλλαξε. Αμέσως μετά, άλλαξα και τα 4 λάστιχα και το τράνταγμα εξαφανίστηκε. dafuq? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα