geowizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλησπερα. Γνωστου μου laptop εσαπσε η οθονη και θελει να την αντικαταστησει. Το λαπτοπ ειναι το fujitsu esprimo mobile v5535 και η αντιπροσωπεία του ειπε ενα εξωπραγματικο ποσο, οποτε ρωταω εαν υπαρχει καποιο καταστημα ΄ξ καποιος τεχνικος που να αναλαμβανει αντικατασταση οθονων. εχω βρει την οθονη εδω αλλα καποια μαγαζια δεν κανουν αντικατασταση εαν δεν αγορασεις απο εκει την οθονη. την οθονη δεν την εχουν αγορασει ακομα...
pp6210 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πριν αγοράσεις οθόνη πρέπει να δεις αν είναι εύκολο να την αλλάξεις μόνο σου (αν πχ υπάρχουν οδηγίες ή και βίντεο στο youtube), αλλιώς δεν έχει νόημα... Εγώ βρήκα οτι ήταν πανεύκολο για ένα ΗΡ, πήρα από ebay και την άλλαξα με τα μισά λεφτά από ότι θα ήθελα εδώ, δες εδώ για τον πωλητή http://www.insomnia.gr/topic/443553-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%82/page__view__findpost__p__4699200
geowizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 ναι το ξερω, κι εγω αυτο του προτεινα, αλλα εκεινος απο οτι καταλαβα φοβαται κτλ οποτε καταλαβαινεις πιστευω......
sil_unique Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 από που είσαι; αν σου κάνει και μεταχειρισμένη μου λες
geowizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 από που είσαι; αν σου κάνει και μεταχειρισμένη μου λες τωρα τί να σουτ πω...; το ατομο που του εσπασε η οθονη ειναι γνωστός ενος φιλου μου οποτε δεν τον ξερω και πολυ καλα αλλα θα επικοινωνήσω μαζι του και θα σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα