Προς το περιεχόμενο

Wrist Strap for Wii MotionPlus 0.02$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που λεει το topic .. Μπορεις να εχεις και για οτιδηποτε αλλο ως κοινο wrist band (ως τετοιο το πηρα και εγω)

Με κωδικο F12BATT το περνεις 0.02$

Απο το tomtop

Λιγα κομματια διαθεσιμα

Δημοσ.

o κωδικος ίσχυε αλλα ως συνηθως στο τομτοπ οταν δεις το ενημερωτικο μηνυμα εχουν ηδη εξαντληθει τα κομματια. το μονο κακο τους ειναι οτι οταν εξαντληθουν και εισαγεις τον κωδικο δε σου βγαζει καποιο ενημερωτικο μηνυμα αλλα απλα σου λεει οτι δεν ισχυει ο κωδικος.

μια παρατηρηση με κατι που μου ετυχε προσφατα αυτο το σαιτ σε αντιστοιχη προσφορα. πηγα να πληρωσω με paypal και ευτυχως διαπιστωσα νωρις οτι δεν ημουν σε περιβαλλον https στο σημειο που εισαγεις κωδικο paypal. τους εστειλα ενημερωτικο μηνυμα δε μου απαντησαν ποτε. δε κρατησα δυστηχως το screenshot να σας το δειξω αλλα δε μου ξαναετυχε και ποτε ξαναδοκιμασα πολλες φορες το σαιτ τους και παντα σε παραπεμπει στο https της paypal πριν την πληρωμη. παντως να εχετε το νου σας

Δημοσ.

Τώρα έβγαλε μεταχειρισμένη οδοντογλυφίδα που έχει χρησιμοποιηθεί για εξαγωγή σιμιγδαλιού απο κανταΐφι στα 0,00003 με τη χρήση του κωδικού ftinonanaikiotinanai.

Τρεχάτε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τώρα έβγαλε μεταχειρισμένη οδοντογλυφίδα που έχει χρησιμοποιηθεί για εξαγωγή σιμιγδαλιού απο κανταΐφι στα 0,00003 με τη χρήση του κωδικού ftinonanaikiotinanai.

Τρεχάτε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δωσε λινκ ....

Δημοσ.

σπαμμαρατε και αλλο στου παιδιου το θεμα με οτι βλακεια σας κατεβει στο κεφαλι.

αντε πια ο καθε πολυξερος εδω μεσα...

αν δε θελετε να ψωνιζετε μη ψωνισετε κινεζικα ή περνετε τα επωνυμα αν τα εχετε. το wrist δηλαδη αν το περνε καποιος σε αυτη τη τιμη θα χαλαγε καποιον?

Δημοσ.

μην εμπιστευεστε αυτο το κωλομαγαζο και μη σας ξεγελα η τιμη των κινεζων. και επ ουδενι μη πληρωσετε με paypal αν αποφασισετε να αγορασετε. :rolleyes:

προσφατα ειχα θεμα με αλλαγη γλωσσας σε κατι σαν κινεζικα και το μυαλο μου πηγε απευθειας σε αυτους τους απαταιωνες. (ειχα αγορασει τα μουφα ακουστικα για iphone με 1 ευρω που εκαναν εναμιση μηνα να ερθουν και απο ποιοτητα ηχου μουγκριζαν..)

που λετε αναγκαστηκα να αλλαξω κωδικο, να βαλω αλλες ερωτησεις για το κωδικο και verify τις καρτες και ολα αυτα για να ξεκλειδωσει το limitation. ηταν το πρωτο προβλημα με paypal απο το 2006 :mad:

μακρια και αγαπημενοι απο καθε τυχαρπαστο κινεζο λοιπον :shifty:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...