aserprince Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 χρειάζεσαι ψυχολόγο επειγόντως δημήτριε. σου χω και μερικά δυσάρεστα νέα τα νεογέννητα δεν μιλάνε... ο θεός που πιστεύεις δεν υπάρχει.... και κατά 99% με τον τρόπο που γραφής πρέπει να χεις πάθη εγκεφαλικό κανείς δεν γνωρίζει μόνο ο λαμβανων. χωρις πίστη δεν γίνεται να το καλάβεις. Πιστέυεις οτι ο χριστος αναστήθηκε. καθε πασχα λες χριστός ανεστη; ο χριστός ειναι ζωντανος.
koslibpro Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μαζευτετον καποιος γιατι θα φαει τα μουτρα του. Δεν μου λες Δημητριε,στην ριζαριο σπουδαζεις?
aserprince Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μαζευτετον καποιος γιατι θα φαει τα μουτρα του. Δεν μου λες Δημητριε,στην ριζαριο σπουδαζεις? ποιο ειναι το λαθος μου; πες να το καταλαβω και αν εχεις δικιο τοτε θα παω μονος μου στο τρελοκομειο. οι σπουδές που κανω ειναι δωρεάν. ο ανθρωπος σε ολα αυτα έβαλε και μια τιμη.
koslibpro Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ποιο ειναι το λαθος μου; πες να το καταλαβω και αν εχεις δικιο τοτε θα παω μονος μου στο τρελοκομειο. οι σπουδές που κανω ειναι δωρεάν. ο ανθρωπος σε ολα αυτα έβαλε και μια τιμη. Αλλο λεω,αλλο λες. Μεγαλε,δεν την παλευω αλλο και για να μην παω εγω πρωτος στο τρελαδικο παραταω την συζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις