aserprince Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Την ταυτοτητα μου δεν την πουλαω 20 και 25 ευρω, ενω ειναι πατατα... (βλεπε cowboys vs aliens) Οπως η ταυτότη τα σου εχει καποια στοιχεία προσωπικά ετσι και τα προγράμματα και ταινιες,τραγουδια,games κτλ. οταν παρεις τα αντιγραφα τους εχεις ολα τα πραγματικα τους αρχεια. Ti προτιμάς γνησια προιόντα η αντιγραφής;
atoncon Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Οπως η ταυτότη τα σου εχει καποια στοιχεία προσωπικά ετσι και τα προγράμματα και ταινιες,τραγουδια,games κτλ. οταν παρεις τα αντιγραφα τους εχεις ολα τα πραγματικα τους αρχεια. Ti προτιμάς γνησια προιόντα η αντιγραφής; Έχω δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων μου όταν η ταινία που είδα έιναι για @@????...ΟΧΙ... Όταν λοιπόν θα έχω το δικαίωμα αυτό που υπάρχει σε ΟΛΑ τα προιόντα...τότε θα πάψω να "δοκιμάζω"...
newtech Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έχω δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων μου όταν η ταινία που είδα έιναι για @@????...ΟΧΙ... Όταν λοιπόν θα έχω το δικαίωμα αυτό που υπάρχει σε ΟΛΑ τα προιόντα...τότε θα πάψω να "δοκιμάζω"... Ετσι...! Ειδα οτι θα βγει ενα game (STREET FIGHTER X TEKKEN). Θα το κατεβασω.. θα το ΔΩ ΑΝ μου αρεσει.. Αν ναι τοτε ΝΑΙ να το αγορασω ρε φιλε.. Αν το αξιολογισω οτι δεν αξιζει στα 30 ευρα περιπου που το δινουν.. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ και θα το σβισω απο τον δισκο μου. ΤΕΛΟΣ
aserprince Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Όποιος λέει την αλήθεια τον λέτε τρελό. Θα με πείτε και ποιά ειναι η αλήθεια; Εγω ξέρω οτι η αλήθεια ειναι το φως των ανθρωπων και οχι το σκότος. Aν το φώς το δικό σου ειναι σκοτάδι το σκοτάδι ποσο;
D_N_A Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αλήθεια, το να δανείσω σε κάποιο φίλο μου πχ ένα παιχνίδι υπολογιστή (αυθεντικό) είναι παράνομο? Αν ναι κάτι δεν σκέφτεστε σωστά, αν όχι τότε η φιλοσοφία της αντι-πειρατείας κάπου μπάζει νερά.
anpetsalis Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. να γελασω ή να φρικαρω?
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 πειρατεία και πάλι ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ , μπορείς να κλέψεις από αυτούς που σε κλέβουν γιατί να μην το κανεις? Όποιος λέει την αλήθεια τον λέτε τρελό. Θα με πείτε και ποιά ειναι η αλήθεια; Εγω ξέρω οτι η αλήθεια ειναι το φως των ανθρωπων και οχι το σκότος. Aν το φώς το δικό σου ειναι σκοτάδι το σκοτάδι ποσο; ρε σι παπας είσαι και μας το κρύβεις? πάντως με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να πας μπροστά...
nilosgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μιμηστε τον nightpower?? μπραβο στους γονεις σας, που σας εκαναν δυστυχισμενους...
paris.gr Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ρε παιδιά ποιο είναι ακριβώς το νόημα αυτού του thread; Δεν το έχουμε χιλιοσυζητησει το θέμα; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
aserprince Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 πειρατεία και πάλι ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ , μπορείς να κλέψεις από αυτούς που σε κλέβουν γιατί να μην το κανεις? [/b] ρε σι παπας είσαι και μας το κρύβεις? πάντως με αυτό το σκεπτικό δεν πρόκειται να πας μπροστά... πειρατής είσαι λοιπόν άρα παράνομος. Παπάς δεν είμαι αλλά παιδί του θεού αναγενημένος και ώμος τώρα παω μπροστά. εγω sorry για την αδιακρισία μου αλλα ποιος ο λογος του συγκεκριμενου θεματος; αυτο το ξερουμε απο τοτε που γεννηθήκαμε. Πες μας ποια λεξη ειπες οταν γεννηθηκες; θυμάσε; Το ήξερες η το εμαθες απο αλλους.
Sorath Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παπάς δεν είμαι αλλά παιδί του θεού αναγενημένος και ώμος τώρα παω μπροστά. Φίλε του Θεού, αν ο ώμος σου πάει μπροστά, δεν είναι καλό, καλύτερα να το κοιτάξεις.
anpetsalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 πειρατής είσαι λοιπόν άρα παράνομος. Παπάς δεν είμαι αλλά παιδί του θεού αναγενημένος και ώμος τώρα παω μπροστά. Πες μας ποια λεξη ειπες οταν γεννηθηκες; θυμάσε; Το ήξερες η το εμαθες απο αλλους. Ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση??? ποσο χρονων εισαι ??? γιατι αοι τις απαντησεις σου μαλλον για κανενα 12χρονο σε κοβω!! και πολλα βαζω!!
Angeldust Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Ευχαριστούμε τον topic starter για την ενημέρωση. Δεν το ήξερα οτι είναι παράνομο, πάω να κλείσω όλα τα torrents και να διαγράψω 2ΤΒ κλεμμένες ταινίες.
aserprince Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Φίλε του Θεού, αν ο ώμος σου πάει μπροστά, δεν είναι καλό, καλύτερα να το κοιτάξεις. Λάθος έκανα όμως ειναι και οχι ώμος τωρα τωρα ειναι καλα; Ρε φιλε να σου κανω μια ερωτηση??? ποσο χρονων εισαι ??? γιατι αοι τις απαντησεις σου μαλλον για κανενα 12χρονο σε κοβω!! και πολλα βαζω!! βλεπεις οτι το ιντερνετ ειναι απρόσωπο και οτι και να σε πω δεν θα με πιστεύσης μπενει ο καθενας μα και γραφει χαζομαρες και καλα λογια αν τα λογια μου ειναι αληθεινα φενέται. Δες το προφιλ μου και αν τα στοιχεία μου αν ειναι ψέυτικα; τοτε και εγω είναι ψέυτης πλην το ονομα μου ειναι Δημητριος και οχι aseprince (αυτο ειναι το ψέυτικο). Tο ξέρετε μόνο εσείς; Δυστυχώς δεν το ξέρουν όλοι, το εφαρμόζεται; η καθε μερα παρανομείτε αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενα απο εμας. Πάντος μεσα μου κατι με ελεγχει εσας;
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Λάθος έκανα όμως ειναι και οχι ώμος τωρα τωρα ειναι καλα; βλεπεις οτι το ιντερνετ ειναι απρόσωπο και οτι και να σε πω δεν θα με πιστεύσης μπενει ο καθενας μα και γραφει χαζομαρες και καλα λογια αν τα λογια μου ειναι αληθεινα φενέται. Δες το προφιλ μου και αν τα στοιχεία μου αν ειναι ψέυτικα; τοτε και εγω είναι ψέυτης πλην το ονομα μου ειναι Δημητριος και οχι aseprince (αυτο ειναι το ψέυτικο). χρειάζεσαι ψυχολόγο επειγόντως δημήτριε. σου χω και μερικά δυσάρεστα νέα Πες μας ποια λεξη ειπες οταν γεννηθηκες; θυμάσε; Το ήξερες η το εμαθες απο αλλους. τα νεογέννητα δεν μιλάνε... πειρατής είσαι λοιπόν άρα παράνομος. Παπάς δεν είμαι αλλά παιδί του θεού αναγενημένος και ώμος τώρα παω μπροστά. ο θεός που πιστεύεις δεν υπάρχει.... και κατά 99% με τον τρόπο που γραφής πρέπει να χεις πάθη εγκεφαλικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις