aserprince Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γιατί είναι παράνομο; Όταν μια ταινία ή το τραγούδι η games παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία διαθέτει χρηματικά κέρδη από την πώληση του εν λόγω προϊόντος. Ως εκ τούτου, ότι το προϊόν προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιγραφεί, αναπαραχθεί ή να μεταπωληθούν χωρίς την άδειά τους. Αν δεν έχετε πληρώσει για ένα τραγούδι, ταινία ή άλλο αρχείο πολυμέσων που έχει πνευματικά δικαιώματα, τότε λήψη αυτού του αρχείου είναι ένα έγκλημα. Ομοίως, διανομή αρχείων πολυμέσων πνευματικά δικαιώματα, είτε μέσω ηλεκτρονικού ή μη ηλεκτρονικές μεθόδους, χωρίς τη ρητή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων είναι επίσης παράνομη.
PARASwrite Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γιατί είναι παράνομο; Όταν μια ταινία ή το τραγούδι η games παράγεται και διατίθεται στο εμπόριο, όλοι όσοι εμπλέκονται στη διαδικασία διαθέτει χρηματικά κέρδη από την πώληση του εν λόγω προϊόντος. Ως εκ τούτου, ότι το προϊόν προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, έτσι ώστε να μην μπορεί να αντιγραφεί, αναπαραχθεί ή να μεταπωληθούν χωρίς την άδειά τους. Αν δεν έχετε πληρώσει για ένα τραγούδι, ταινία ή άλλο αρχείο πολυμέσων που έχει πνευματικά δικαιώματα, τότε λήψη αυτού του αρχείου είναι ένα έγκλημα. Ομοίως, διανομή αρχείων πολυμέσων πνευματικά δικαιώματα, είτε μέσω ηλεκτρονικού ή μη ηλεκτρονικές μεθόδους, χωρίς τη ρητή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων είναι επίσης παράνομη. το αυτο.
aserprince Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δεν θυμάμε την πηγή της σελίδας sorry.......
geowizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εγω sorry για την αδιακρισία μου αλλα ποιος ο λογος του συγκεκριμενου θεματος; αυτο το ξερουμε απο τοτε που γεννηθήκαμε.
koslibpro Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Συν ενα στον αποπανω Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
aserprince Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) Tο ξέρετε μόνο εσείς; Δυστυχώς δεν το ξέρουν όλοι, το εφαρμόζεται; η καθε μερα παραμομείτε αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενα απο εμας. Πάντος μεσα μου κατι με ελεγχει εσας; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2012 από aserprince
PARASwrite Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 εμενα παντως οταν γεννηθηκα δεν μου το ειπαν. και τωρα το μαθαινω αυτο πρωτη φορα. δηλαδη ενα torrent που εβαλα να το σταματησω?
koslibpro Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Aserprince φιλε μου ασε τις αμπελοφιλοσοφικες ρητοριες λυσαξες μια με τους anonymous,την αλλη με κατι μαχαιρια και τωρα με το κατεβασμα! Τι σε ελεγχει που μας λες?δηλαδη?:Ρ ρομποτ φαση κι ετσι?:Ρ
anonymous-root Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Tο ξέρετε μόνο εσείς; Δυστυχώς δεν το ξέρουν όλοι, το εφαρμόζεται; η καθε μερα παραμονειτε αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενα απο εμας. Πάντος μεσα μου κατι με ελεγχει εσας; πάλι τα ίδια; μήπως να δεις κανένα ψυχολόγο, για αυτούς που σε ελέγχουν;
nilosgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επιγραμματικά, μερικές πληροφορίες-παρατηρήσεις. Τα λεφτά τα χάνει ο χορηγός/παραγωγός, όλοι οι υπόλοιπο μια χαρά πληρώνονται. Επίσης, εφ όσον δεν υπάρχει "δοκιμαστική" έκδοση πρέπει να το δω πριν το πληρώσω!! Να προσθέσω ότι ούτε δικαίωμα επιστροφής προιοντος υπάρχει. Και τέλος το ΑΝΤΙΓΡΆΦΩ δεν το κλέβω!!
aserprince Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Aserprince φιλε μου ασε τις αμπελοφιλοσοφικες ρητοριες λυσαξες μια με τους anonymous,την αλλη με κατι μαχαιρια και τωρα με το κατεβασμα! Τι σε ελεγχει που μας λες?δηλαδη?:Ρ ρομποτ φαση κι ετσι?:Ρ Εγω ειμαι με τους νόμιμους και εσεί μείνε με τους παράνομους. το μαχαιρι το ανέφερα σαν παράδειγμα ποιο σκευος θα χρισιμοποιούσες το καθαρό η το βρώμικο για να κάνεις μια εργασία; ποια ειναι τα εργα τον anonymous; πες τι καλο εκαναν; Επιγραμματικά, μερικές πληροφορίες-παρατηρήσεις. Τα λεφτά τα χάνει ο χορηγός/παραγωγός, όλοι οι υπόλοιπο μια χαρά πληρώνονται. Επίσης, εφ όσον δεν υπάρχει "δοκιμαστική" έκδοση πρέπει να το δω πριν το πληρώσω!! Να προσθέσω ότι ούτε δικαίωμα επιστροφής προιοντος υπάρχει. Και τέλος το ΑΝΤΙΓΡΆΦΩ δεν το κλέβω!! Tότε φέρεμε την ταυτότη σου σε φωτοτυπία η δώσε την στον καλλιτερο σου φιλο για να δω τι λες για αυτο; θα το κάνεις; ειναι αντιγραφο δεν πηραζει.
nilosgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Tότε φέρεμε την ταυτότη σου σε φωτοτυπία η δώσε την στον καλλιτερο σου φιλο για να δω τι λες για αυτο; θα το κάνεις; ειναι αντιγραφο δεν πηραζει. Την ταυτοτητα μου δεν την πουλαω 20 και 25 ευρω, ενω ειναι πατατα... (βλεπε cowboys vs aliens)
janpap08 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω,αν έχεις όρεξη διάβασε το παρακάτω... http://juggler8.blogspot.com/2012/02/blog-post.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις