Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω, επειδή μετακομίζω σε νεόκτηστη οικοδομή που παραδόθηκε μια εβδομάδα τώρα θέλω να μεταφέρο την προπληρωμένη forthnet adsl γραμμή μου στο νέο διαμέρισμα. Ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η μεταφορά και πόσο χρόνο θέλει? Μένω Επαρχία,Βόρεια Ελλάδα,η μεταφορά θα γίνει μέσα στην ίδια πόλη.

Επίσης,επειδή η οικοδομή είναι νέα και μόλις παραδόθηκε,δεν έχει ξαναμπεί τηλέφωνο,θα έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ επειδή θα πάω απευθείας στην forthnet? Όταν κάποιος παραδίδει την οικοδομή δεν έχει έτοιμη όλη την τηλεφωνική εγκατάσταση για το κάθε διαμέρισμα? Εννοώ εξωτερικά της οικοδομής.

Σκοπός μου είναι να κάνω την μεταφορά το συντομότερο δυνατό. Δεν ξέρω όμως αν για λόγους ταχύτητας της μεταφοράς πρέπει να πάω πρώτα στον ΟΤΕ να μου δώσει τηλέφωνο και μετά στην forthnet για να πάρω ADSL.

Ευχαριστώ. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω, επειδή μετακομίζω σε νεόκτηστη οικοδομή που παραδόθηκε μια εβδομάδα τώρα θέλω να μεταφέρο την προπληρωμένη forthnet adsl γραμμή μου στο νέο διαμέρισμα. Ξέρει κανένας πόσο κοστίζει η μεταφορά και πόσο χρόνο θέλει? Μένω Επαρχία,Βόρεια Ελλάδα,η μεταφορά θα γίνει μέσα στην ίδια πόλη.

Επίσης,επειδή η οικοδομή είναι νέα και μόλις παραδόθηκε,δεν έχει ξαναμπεί τηλέφωνο,θα έχω πρόβλημα με τον ΟΤΕ επειδή θα πάω απευθείας στην forthnet? Όταν κάποιος παραδίδει την οικοδομή δεν έχει έτοιμη όλη την τηλεφωνική εγκατάσταση για το κάθε διαμέρισμα? Εννοώ εξωτερικά της οικοδομής.

Σκοπός μου είναι να κάνω την μεταφορά το συντομότερο δυνατό. Δεν ξέρω όμως αν για λόγους ταχύτητας της μεταφοράς πρέπει να πάω πρώτα στον ΟΤΕ να μου δώσει τηλέφωνο και μετά στην forthnet για να πάρω ADSL.

Ευχαριστώ.

α.κοστος μεταφορας δεν θυμαμαι.χρονο υπολογισε ενα 20 ημερο θελει ο οτε να σου φερει νεα γραμμη και μετα ερχεται ο παροχος και στην ανεβαζει πανω.για τον οτε ειτε κανεις μεταφορα η μετακομιση ειτε νεα γραμμη ειναι ακριβως το ιδιο.ναι θεωρητικα οταν καποιος παραδιδει οικοδομη σημαινει οτι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕΤΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΙΖΑΚΙΑ αν και το τελευταιο πλεον δεν το κανουν ολοι.αν δεν στο εχει απλα θα σου ενωσει σιγουρα το κεντρικο ο τεχνικος του παροχου.και ναι ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ και ο οτε εχει φερει καλωδιο μεχρι την νεα οικοδομη.οχι μπορεις να πας απευθειας στην forthnet.δεν υπαρχει λογος να πας στον οτε γιατι θα πληρωσεις εξτρα παγια κτλ κτλ.απλα ξεκινα απο τωρα διαδικασιες αν ειναι να φυγεις συντομα γιατι και ο οτε θελει τον καιρο του.αν βαλεις πρωτα οτε απλα γλυτωνεις οτι δεν χρειαζεται να ερθει τεχνικος της forthnet μετα συν οτι ο τεχνικος του οτε θα βγει τωρα για να σου ενωσει την γραμμη που θα ειναι οτε και μετα απλα θα γινειαλλαγη μεσα απο το αστικο κεντρο.

Δημοσ.

Φίλε ένα έχω να σου πω, Θα ταλαιπωρηθεις. Να υπολογίζεις το λιγότερα ένα μήνα. Έπαθα τα ίδια και το φυσουσα και δεν κρυωνε που λένε. Η μεταφορά θα σου στοιχίσει γύρω στα 20 ευρώ αλλα η ταλαιπωρία χωρίς Ίντερνετ είναι η δύσκολη. Καλο κουράγιο...

Δημοσ.

αν δνε θελει να μεινει χωρις καθολου ιντερνετ ο ενας τροπος ειναι ζηταει νεα γραμμη παραλληλα με την παλια και μετα καταργει την παλια και ο δευτερος τροπος φερνει τηλεφωνο απο τον οτε και μετα γυρναει την υπαρχουσα γραμμη στον παροχο.θα ειναι λιγο πιο γρηγορο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...