alex85 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια ερωτηση.το resident evil ηταν στο ps2 και μαρεσε πολυ .τωρα εχει βγει στο ps3 μηπως ?αν ναι θελω να το παρω
spartan29gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 μια ερωτηση.το resident evil ηταν στο ps2 και μαρεσε πολυ .τωρα εχει βγει στο ps3 μηπως ?αν ναι θελω να το παρω Ναι εχει βγει αλλα σε ψηφιακη μορφη στο psn store!!!
manos55 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αχ τι μου θυμισατε... Ατελειωτες ωρες καψιματος... Resident Evil για παντα! Ειμαι τρελα ερωτευμενος με την Jill Valentine!
L-Griever Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Αχ τι μου θυμισατε... Ατελειωτες ωρες καψιματος... Resident Evil για παντα! Ειμαι τρελα ερωτευμενος με την Jill Valentine! Η Jill Valentine που κολάει στο Resident Evil 4? Χαχα..
L-Griever Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Γενικα μιλαω φιλε! Το ξέρω φίλε απλά πλάκα σου έκανα..Αν και νομίζω ότι τα καλύτερα Resident Evil είναι τα 1,2,3,Code Veronica X..Τα άλλα έτσι και έτσι..Θα ήθελα να δοκιμάσω και το Zero αλλά δεν μπορώ γιατί δεν έχω την κονσόλα της...Περιμένω πως και πως τα Chronicles που είχαν βγει σε Wii,θα βγουν σε PS3 το καλοκαίρι!! Sorry για off-topic..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα