Προς το περιεχόμενο

OCZ Agility 3 120GB - 118€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Φημολογείτε ότι η OCZ άρχισε να σφάζει τον Agility 3 προκειμένου να διώξει τα μεγάλα αποθέματα που έχει εν αναμονή του λανσαρίσματος του Agility 4 μετά το καλοκαίρι.

Με τις τιμες αυτης της στιγμης (γιατι σε μια βδομαδα θα ειναι ακομα πιο κατω) τιμη "σφαξιμο" για τον 120αρη agility θα ηταν τα 70 ευρω (αφου καλυτεροι του εχουν 90-95). Δεν τα βλεπω.

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μ4, sandisk extreme πχ. (μιλαμε για 90-95 ευρω, λιγο πιο πανω υπαρχουν και αλλοι ακομα καλυτεροι και απο αυτους τους 2, οπως πχ ο vertex 3 στα 115 και ο samsung στα 125)

[Δεν ειπα καπου "πιο φτηνοι", πιο καλοι ειπα και οτι δεν υπαρχει "σκοτωμα"]

Δημοσ.

Που υπαρχει ο Μ4 τοσο κατω; 105€ τον βρισκω

106.451 EUR για την ακρίβεια (χωρίς έξοδα μετατροπής συναλλάγματος!)

• Moderators
Δημοσ.

Που υπαρχει ο Μ4 τοσο κατω; 105€ τον βρισκω

Για εμας ειχε πεσει στα 99 πριν λιγες μερες.

Η απαντηση και το σχολιο ηταν πανω σε αυτο:

"Φημολογείται ότι η OCZ άρχισε να σφάζει τον Agility 3 προκειμένου να διώξει τα μεγάλα αποθέματα που έχει εν αναμονή του λανσαρίσματος του Agility 4 μετά το καλοκαίρι."

Αφορουσε Ελλαδα αυτο το κειμενακι πιστευετε ή ηταν γενικο; Εγω το ελαβα ως γενικο εξ ου γενικο και το σχολιο μου. Δεν μιλησα για τον Ελληνα καταναλωτη αποκλειστικα. Ευρωπη λοιπον ο agility ειναι μονο 5-10 ευρω φτηνοτερος απο τον Μ4 και μολις 2-3 απο τον sandisk extreme ο οποιος εχει σπασει το φραγμα των 90 ευρω. Και οι δυο αυτοι ειναι καλυτεροι του και απο επιδοσεις αλλα και απο αξιοπιστια μετα απο τα χαστουκια που εχει φαει το μοντελο και η εταιρια γενικα στο παρελθον.

Επαναλαμβανω λοιπον οτι για την ωρα τουλαχιστον αυτες οι φημες ειναι ανυποστατες. Για να μιλησουμε για σφαξιμο σε ενα ("κατωτερο" μαλιστα) προιον θα πρεπει η τιμη του να ειναι πολυ κατω (30% τουλαχιστον) απο τα "ανωτερα" του. Ασε που "φημες" για κατι που θα το βλεπαμε ειναι ενας λαθος ορος. Εκτος αν τον πουλανε στα παζαρια σε παγκους στο δρομο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καποιος να αλλαξει τον τιτλο σε 89,90.. το ειδα πανω πανω και λεω..ποιος καημενος τον πηρε 118€...mrgreen.png

24 Απριλίου είχε 118 στο amazon..είδες πόσο έπεσαν οι τιμές.. τι να πω και γω που πέρυσι πήρα 60 gb ssd με 100 ευρώ..

Δημοσ.

εκτός απροόπτου, θα έχω σύντομα και εγώ..τον πρώτο μου ssd..

για να μην ανατρέχω 8 σελίδες, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? ή plug n play..και ξεκινάμε..?

στο κομμάτι που κάπου διάβασα ότι δεν περιλαμβάνει ανταπτορα για να "κάτσει" στη θέση του 3.5" (για το desktop) υπάρχουν extra, για αυτό το λόγο..?

Δημοσ.

εκτός απροόπτου, θα έχω σύντομα και εγώ..τον πρώτο μου ssd..

για να μην ανατρέχω 8 σελίδες, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? ή plug n play..και ξεκινάμε..?

στο κομμάτι που κάπου διάβασα ότι δεν περιλαμβάνει ανταπτορα για να "κάτσει" στη θέση του 3.5" (για το desktop) υπάρχουν extra, για αυτό το λόγο..?

με ενα μονοπλευρο κουμπωμα εισαι ενταξει για την τοποθετηση.

ομως θα χρειαστει να αντρεξεις πισω στις σελιδες ωστε να δεις τι χρειαζεται να για να ενεργοποιησεις σωστα το ahci mode

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...